Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

Elen pisze:No to kiedy się widzimy?? W tę niedzielę. Ja w tę sobotę mogę tak jakoś do 17 a w tygodniu to po 17 :)

ja myslalam o jakis nie zbyt konkretnym terminie, raczej oddalonym w czasie.. zeby na razie chetnych znalezc a potem ustalac :) tak zeby kazdemu pasowało
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Dunk

Post autor: Dunk »

Widzę , że sporo mnie omineło :surrender:
[niestety przez szkołę , zajęcia dodatkowe i przygotowania do bierzmowania nie mam czasu na komputer :rocky: ]
Co to spotkania to uważam , że to świetny pomysł ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Jak ja Was dawno nie widziałam!

To proponuję np. "oddalony w czasie" przyszły weekend. Co Wy na to?

Sobota/niedziela? Jakiś plan? Kino? :dance: Lunapark raczej zamknięty, ewentualnie kręgle lub ścianka. Są jakieś propozycje? Kto chętny?

Śamol! :mj:

Aha, no i padł pomysł, żeby iść większą grupką do kina (po raz kolejny) w ten weekend. Może np. w sobotę lub niedzielę wieczorem?
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

ioreta pisze:To proponuję np. "oddalony w czasie" przyszły weekend. Co Wy na to?

myśląc o czym oddalnym w czasie, myślałam o czymś typu Bad Team -warszawski..

ale o tym pozniej :)

bo kino to swoją drogą, kto, z kim i kiedy bedzie chciał..
tego raczej nie mozna nazwac mini-zlotem (a pisząc to właściwe co s takiego miałam na mysli) tylko raczej hmm..kazda z nas w jakims stopniulubi Michael wiec lepiej innych nie męczyć, tlyko pojsc z kimś dl akogo to nie jest męczące..

:)
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

Cześć dziewczyny - stęskniłyście się? :)

Mam idealny lokal na spotkanie, nie wygląda rewelacyjnie ale myślę że właściciel może puszczać co chcemy (jest tam karaoke, śpiewałem The Way You Make Me Feel, przy Smooth Cryminal wysiadłem :) ).

Może parę słów o filmie: podobał mi się. Widziałem inne próby MJ i wiem że zawsze były na 50%. Nie było wszytkich wykonań piosenek które się spodziewałem (Ghost, Speechless). Nie wszystkie wykonania były w pełni inscenizowane (BJ) więc pozostał niedosyt. Ręcznie robiony kostium, ahhh... Na pewno na finalnym koncercie było by niezwykłe show.
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

vkmaxx
Byłoby super, gdyby udało się spotkać w jakimś klubie specjalnie dla nas wynajętym, szczególnie jeśli jeszcze puszczali muzykę, którą my chcemy usłyszeć (a nie jakiś techno-drumowy DJ) :) A tak z ciekawości który to lokal, jakiś znany?

Dangerous_Dominika
Dominiko, myślę że jeśli podasz jakiś konkretny termin to każdy napisze czy mu on odpowiada, bo takto to możemy pisać, ze owszem chcemy się spotkać a jak co do czego dojdzie to połowa ludzi odpadnie. Także czekam na jakiś konkret :)

ioreta
Jestem całkowicie za :) Jeśli w weekend nie uda nam się spotkać, to zawsze możemy w tygodniu pójść jeśli pozostałym by jakoś bardziej odpowiadało :):)
Obrazek
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Ooo, lokal;>

A to, to by nawet głupie nie było;) Niektórych to nie widziałam już całe wieki;) A niektórych trochę mniej, ale i tak dziwnie długo;> Tylko kiedy?;> No i ile osób chętnych na takie lokalowe party się zbierze?;> Toż to poważna impreza, a niektórzy tu jeszcze mają rodziców dyszących im w karki:P

Ja zaczynam dochodzić po swojej eeee... ptasiej/świńskiej/krowiej (na jakim etapie paniki jesteśmy, bo nie nadążam?:P) grypie, weekend najbliższy mam wolny, w kinie dawno (!) nie byłam, więc jak najbardziej:D W następny weekend za to już niestety uczelnia mnie wzywa, bym poszerzała swe socjologiczne perspektywy (a to, z dedykacją dla Leny, o!:P)

No w każdym razie ja elastyczna w miarę, zdrowa w miarę (może nie na umyśle, ale to akurat wina takich czterech bab!) i chętna:)

PS: Odzwyczaiłam się od pisania postów chyba... coś mi nie idzie:D
Awatar użytkownika
crescendo

Post autor: crescendo »

Jak to ten weekend to może część stolicy też by się zjawiła :diabel: Się stęskniłam za wami troszeczkę :mj:
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

No dobra, to ten oddalony w czasie termin, mam nadzieję, Dominika zaproponuje ;) Ja się dostosuję, pod warunkiem, że akurat nie będę pracować. Np. sobota każda mi pasuje, z wyjątkiem 12.12.09, bo wybieram się na Myslovitz :> Basia, Ty też, prawda? ;)
PS: Dominika, nic nie mówiłaś, że Twoja siostra przychodzi pracować tam gdzie ja ;D

vkmaxx, oj, podoba mi się ten pomysł i czekam na jakieś konkrety ;)

A co do kina w najbliższym czasie, to również jestem otwarta na propozycje!
loveMJPT
Obrazek
Awatar użytkownika
xBuu93

Post autor: xBuu93 »

Hmm.. no przyznam, że ciekawe pomysły macie :D :)
Może też wpadnę, sporo zależy teraz od mojej mamy, bo po ostatniej nocy w kinie miała do mnie jakieś prentensje. :nerwy:
No ale teraz to już nie będzie noc, więc ja problemu nie widzę nenene .
W każdym razie postaram się jakoś wyrwać ;-)
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

niespodzianka pisze:PS: Dominika, nic nie mówiłaś, że Twoja siostra przychodzi pracować tam gdzie ja ;D
no zapomniałam.. w sumie to się po fakcie dowiedziałam :)
Elen pisze:Dominiko, myślę że jeśli podasz jakiś konkretny termin to każdy napisze czy mu on odpowiada, bo takto to możemy pisać, ze owszem chcemy się spotkać a jak co do czego dojdzie to połowa ludzi odpadnie. Także czekam na jakiś konkret :)

ja mam podawac termin hmm.. powiem szczerze ze ja czekam raczej na jakies propozycje.. bo sama nie mam głowy za bardzo do tego, nawet MJ mam dość, ostatnio raczej dla osoby trzeciej fanką Dżemu jestem niż Michaela..
vkmaxx pisze:Mam idealny lokal na spotkanie, nie wygląda rewelacyjnie ale myślę że właściciel może puszczać co chcemy (jest tam karaoke, śpiewałem The Way You Make Me Feel, przy Smooth Cryminal wysiadłem :) ).
i to by było idelane miejsce na taki mini-zlocik :)
jakby miał na karaoke Shout to bym zaśpiewała :D :happy:

ps. Marcin to ja Ci napisąłm piękna wiadomość na mjpt i na gg.. a Ty nic.. i co z tego wyszło MEGAfoch! nenene
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Dangerous_Dominika pisze:ja mam podawac termin hmm.. powiem szczerze ze ja czekam raczej na jakies propozycje.. bo sama nie mam głowy za bardzo do tego, nawet MJ mam dość, ostatnio raczej dla osoby trzeciej fanką Dżemu jestem niż Michaela..
Dominika, Dominika... chcesz spotkanie ogólne, że tak powiem, ale jakoś brak kogoś, kto by to zorganizował, zebrał ludzi i wszystkich ogarnął.

Cóż ja bym się może i zjawiła, gdyby mi odpowiadało, choć wolę kameralne pogaduchy.
Pierwsza sprawa: przed świętami?
Druga: to vkmaxx ma na oku miejsce, w sumie to mógłby zostać naszym organizatorem, hę?

Trzecia: Dominika polecam w takim razie również spotkania Dżemu.
Choć nie bardzo pojmuje zdanie "dla osoby trzeciej fanką Dżemu jestem niż Michaela.."

Ja dla osoby trzeciej to jestem raczej enigmą. ;-)

PS
po-cichu pisze:(a to, z dedykacją dla Leny, o!:P)
Tak, też Cię kocham ciepło, miękko i absolutnie nie oficjalnie ;D
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Maharet pisze:Trzecia: Dominika polecam w takim razie również spotkania Dżemu.
Choć nie bardzo pojmuje zdanie "dla osoby trzeciej fanką Dżemu jestem niż Michaela.."

Ja dla osoby trzeciej to jestem raczej enigmą.

dla osoby trzeciej czyli dla osoby ktora by np. zobaczyła jakiej muzyki słucham itd. bo ostatnio raczej słucham Dżemu a nie MJ :)
a na spotkania fanów Dżemu się nie wybieram

Maharet pisze:chcesz spotkanie ogólne, że tak powiem, ale jakoś brak kogoś, kto by to zorganizował, zebrał ludzi i wszystkich ogarnął.
no może by i taka osoba się przydała, ale wydaje mi się ze jestesmy na tyle duze ze jakos damy rade
ja jetsem bardzo za tym co proponował Marcin :)
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
KingofpopMJ

Post autor: KingofpopMJ »

To jak może w przyszły weekend ? Oczywiście w Łodzi.
Tylko jakieś konkretne miejsce można by było wybrać (;

Trzeba coś zorganizować :surrender:
' And I don't care what you say..
Dirty Diana - Michael Jackson. <33
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Chcę przeprosić, za mój spóźniony zapłon. Ale mam tu pewną zabawną fotke z premiery THIS IS IT i zupełnie o niej zapomniałam. Wygląda na to, że oglądałam Majkela Dżeksona od tyłu ( i co najzabawniejsze - zupełnie nieświadomie :wariat: )

Obrazek
مايكل جاكسون
ODPOWIEDZ