Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Karolina to bardzo dobre wiadomości! W takim razie idziemy pomachać Michaelowi na ostatnim seansie TII...WSZYSCY RAZEM!
A na 5–go grudnia to lepiej już zacznij myśleć nad przebraniem! Bardzo się cieszę, że będziesz… :-)

Agnieszka – napisałam taki termin, bo po wstępnym rozeznaniu wydał mi się najbardziej rozsądny, ale od siebie napiszę, że mi pasuję również 18.30 Helios. Jeżeli przesunięcie godziny i zmiana kina sprawi, że idziesz z Nami to ja jestem absolutnie za! :-)

Eta my wiemy, wiemy co Ty tam knujesz :knuje: między 3 a 5 grudnia (czy Ty kobieto wszystko dokładnie przemyślałaś??? ;-) ). Dobrze, rozumiem, że kino w Twoim przypadku odpada ale impreza? Przecież w sobotę już będziesz hmm „wolna”- to chyba nie jest najlepsze słowo glupija
Mimo wszystko mam nadzieję, że dasz radę być z Nami jak zawsze…

Marek – dzięki za słuszne uwagi, mam nadzieję, że uda się połączyć siły. Twoje i Nasze….uuuu WYBUCHOWO! Pozdrawiamy.

A ja wczoraj byłam na TII. Wiecie co jest niesamowitego w tym filmie (oprócz samego MJ’a)? Każdorazowo przeżywam go inaczej…jakby na nowo....

:calus:
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

ja też wczoraj byłam na TII :mj:
a teraz garść bardzo radosnych informacji :dance:

z tego co rozmawiałam z Markiem też chce iść z nami do kina 3 grudnia :happy: (no i będzie mała niespodzianka ze strony Marka)

dzisiaj udało mi się wstępnie załatwić mini sponsoring czyli tak zwany barter :banan:
już pisze o co kaman
moja firma da nam plakaty, ulotki (wiadomo w rozsądnej ilości ale z profesjonalnej drukarni) dostaniemy też tak zwane gratisy na nagrody w zamian za reklamę/logo na plakatach i zapowiedź, że sponsorem jest .....
do tego od koleżanki z pracy dostane podpowiedź gdzie i do kogo uderzyć, żeby zdobyć następnych sponsorów wiadomo radio, portale internetowe browary i takie tam :happy: (już kilka namiarów mam)
jak dobrze pójdzie to namówię koleżankę, żeby nam pomogła bo sama powiedziała, że kiedyś organizowała takie imprezy muzyczne więc mamy już kogoś kto nam powie co i jak ma zrobić człowiek, który nie jest znany w tym środowisku

rozmawiałam też z Wojtkiem wSzczecinie i powiedział, że następną naszą imprezą zajmie się osobiście i nam pomoże

teraz najważniejsze musimy ustalić datę naszej imprezy tak wstępnie powiedzmy z poślizgiem tygodniowym i zaczynamy szukać lokalu, który nam będzie odpowiadał :-)

to tak w skrócie :dance:
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

poisonivy pisze:Jeżeli przesunięcie godziny i zmiana kina sprawi, że idziesz z Nami to ja jestem absolutnie za!
Jak najbardziej :) Chociaż akurat kino jest mi obojętne, chodzi mi tylko o godziny, bo na 17.30 po prostu nie dam rady. Także będę wdzięczna jeśli przesuniecie nasz seans na póżniejszą godzinę :)

Kama! Co za radosna nowina :D Na wstępie proponuję tylko, żebyśmy dały sobie sporo czasu i mogły wszystko załatwić na spokojnie :)
Obrazek
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

NO NO Kamcia brawo:)kurcze własciwe osoby we własciwym czasie!!!!!!Wiecie co siedze od 3godzin i ogladam filmiki i nie moge odejsc :happy: kurcze jakie to piekne japrosic a SC w Waszym wykonaniu poprostu az łzy leca mi ze szczescia, ze to wszystko Nam wyszło:)Co ja bym bez Was zrobiła?na zawsze z Wami gdzie kolwiek bede nenene poprostu jestescie czescia mojego zycia tak jak MJ ;-) YOU ARE NOT ALONE :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

niesamowite na prawdę jestem w ciężkim szoku
obejrzałam wszystkie filmiki
jestem z nas dumna
na tych filmikach na prawdę poszło nam zje dobrze
dzięki temu, że akurat w odpowiednich momentach nie było światła jak w TDCAU w naszym newralgicznym momencie

jak dla mnie najlepiej zatańczyliśmy Smooth Criminal kopara mi opadła,
że jednak wyszło równo nawet w tym jednym momencie nenene
jesteśmy niesamowici jednak coś nam się udało osiągnąć i tak jak Mike powiedział:

„ To, co sprawia mi najwięcej przyjemności w występowaniu to dawanie ludziom radości. Zwykłe wywołanie uśmiechu na czyjejś twarzy znaczy dla mnie więcej niż wszystko inne...”
Michael Jackson

„Nie ma dla mnie nic ważniejszego niż dawanie ludziom szczęścia i odwracanie ich uwagi od codziennych trosk i problemów...”
Michael Jackson

myślę, że to nam się udało, osiągnęliśmy wyznaczony sobie cel
japrosic japrosic japrosic japrosic
jeszcze raz bardzo wszystkim DZIĘKUJĘ
Michael bardzo Ci dziękuję
KOCHAM WAS
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
invincible2803

Post autor: invincible2803 »

Widzę, że wszystko idzie pełną parą:-) To niesamowite, naprawdę japrosic Jeżeli tylko mogę jakoś pomóc, to zrobię to z największą przyjemnością. To zaszczyt móc coś zrobić w tak słusznej sprawie, jaką jest "zarażanie" ludzi Michaelem i jego muzyką :happy: Więc jeżeli o mnie chodzi, to możecie na mnie liczyć, z chęcią dołączę do Was przy organizacji następnej imprezy. Jestem pod wrażeniem tego, co napisała Kama, tempo jest zawrotne;-D Wspólnymi siłami zawsze osiąga się zamierzony cel, więc nie śmię nawet wątpić w to, że wszystko się uda, nie ma innej opcji;-)
poisonivy pisze:A na 5–go grudnia to lepiej już zacznij myśleć nad przebraniem! Bardzo się cieszę, że będziesz… :-)
Ja również cieszę się, że będę mogła w końcu Was poznać :happy: A nad przebraniem już zaczęłam się zastanawiać. Jeszcze nic nie wymyśliłam, ale cały czas intensywnie rozkminiam;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

A ja już mam przebranie nenene Ale nie zdradzę jakie;) Cieszę się, że nie zwalniamy tempa moi kochani MJowicze;) Ściskam całym sercem i niecierpliwie wyczekuję następnego spotkania ;-)
Kama jesteś boska ;-)
Zresztą wszyscy jesteście cudowni japrosic
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

Kama ale tempo narzucasz i chwała Ci za to japrosic Myślę, że następna impreza to tak jak mówiłyśmy na początku przyszłego roku.
Oglądałam filmiki i chcę Was wszystkich bardzo przeprosić za moją pomyłkę przy SC :surrender: Mam nadzieję, że wybaczycie a ja ze swojej strony obiecuję, że więcej się to nie powtórzy ;-)
edyta_76 pisze: poprostu jestescie czescia mojego zycia tak jak MJ
Edytka dobrze powiedziane ja też tak uważam :-) bo bez Was byłoby smutno
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

Jeszcze jedno musze napisac i dopisac nenene ogladam znowu filmiki:)i uswiadomiłam sobie ze mamy w grupie naszego MJ :mj: WOJTEK wielki szacunek dla Ciebie japrosic za to ze jestes z Nami od poczatku i nie wymiekłes nenene ,wiesz jak to jest tyle dziewczyn i ty jeden!!!ale nie jeden facet ci moze pozazdroscic klimatu ;-) a co do Twojej solowki to wygladałes bosko :mj: No i nas zakochany spacer po cmentarzu Thrillera nenene .i nasza proba TWYMMF bede miec to zawsze w pamieci.dzieki Wojtek.
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Jak Nam się sentymentalnie zrobiło… Cudownie! Podpisuję się pod Twoim postem Edytko!
Wojtek Ty wiesz, że na swoje dziewczyny to Ty możesz liczyć! Wielki szacunek! A mówią, że z jedną babą ciężko wytrzymać a tu proszę… ;-)

Kama dobre wiadomości. Rewelacyjne wiadomości. Musimy wziąć się do roboty ale z głową. Tak żeby zrobić coś naprawdę fajnego i nie na ostatnią chwilę. Pewnie rozmowy podejmiemy już 5-go grudnia :-)

Ja niestety jeszcze nie widziałam filmików :smutek: (brak internetu chwilowy) dziś to nadrobię choć jestem absolutnie spokojna o nasze synchrony (i swoje błędy, których niestety trochę było).
Ale właśnie od tego mamy próby… :love:
The world got even darker it was possible [*]
Gambara

Post autor: Gambara »

No bo Wy jesteście fajne baby ;-) Edyta i Ewelinka, gdyby nie Wy nie robiłbym nigdy czegoś takiego, nie ośmieliłbym się tańczyć przed publiką, to dzięki Wam tak naprawdę, bo w grupie tak świetnych ludzi naprawdę raźniej i działacie na mnie bardzo dopingująco, także wielki szacunek dla Was ;-). Naprawdę zżyłem się z Wami przez te wszystkie spotkania, rozmowy, próby. Cieszę się bardzo, że mogłem być z Wami podczas tych okazji i czekam na dalsze spotkania, bez Was byłoby smutno. I oczywiście możecie na mnie zawsze również liczyć. A TWWYMMF oczywiście również będę zawsze pamiętał, bo świetnie się bawiłem również na tym, zawsze będę pamiętał Edytę uciekającą, te ruchy bioderkami, świetne ;-) . Może wpleciemy jakąś część tego także do nowych układów, do tej piosenki, zobaczymy ;-) . A co do kina to niestety nie dam rady w czwartek na tą godzinę, bo zajęcia mam niestety w tym czasie. Ale na naszym balu andrzejkowym na pewno będę, choć nadal nie mam pojęcia jaki strój miałbym mieć, serio :)
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Właśnie obejrzałam solówkę, nono, Wojtas, dałeś czadu ;-)
Ogólnie wszystko wyszło całkiem nieźle :mj: I dzięki temu, że stałam przy kamerze, to nie widać moich nóg w TDCAU :smiech: Niestety w pozostałych przypadkach lepiej by było, jakby kamera była z innej strony, ale no cóż... ;-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Gambara

Post autor: Gambara »

Dzięki Roxi ;-) . No właśnie nie było widać Twoich nóg przy TDCAU i naszych jakichś większych potknięć zwłaszcza przy SC, także kamerka nagrała Nas z bardzo dobrej strony :). Z tego co dowiedziałem się dziś jak byłem na uczelni to był plakat reklamujący imprezę majkelową jutro, w czwartek 19.11 w klubie Can Can. Wjazd jest za 2 złote, trzeba być ubranym na biało lub czarno, lub po majkelowemu. Niestety nie znalazłem tam na którą godz, ale gdzieś o 21 to się zacznie najpewniej. Można by tam pójść i sprawdzić co organizują. Jeśli jest ktoś chętny to niech da znać :). Ja bym się wybrał chętnie.
Awatar użytkownika
Kama

Wojtek Twoje Billie Jean powala z nóg japrosic japrosic japrosic

mówisz i masz idziemy do Can Cana ;-) jak się umawiamy??
czy mi się wydaje czy Wojtek z wSzczecinie mówił coś o Can Canie??
czyżby ktoś podłapał nasz pomysł przecież my mieliśmy robić imprezę w Can Canie
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

No w sumie można iść, tylko właśnie nie wiem, co zrobię z torbą po treningu...;/
Obrazek

L.O.V.E.*
ODPOWIEDZ