Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

http://www.allegro.pl/item796952867_cza ... metka.html kto chce tą marynarkę za 75 zł już z wysyłką? To ta aukcja, co przegrałam, ale dziewczyna ją dostała i okazała się na nią za duża, więc napisała do mnie czy jej nie chcę. Na mnie pewnie też będzie za duża jak tak patrzę na wymiary, więc może ktoś z Was by chciał?? Piszcie na koma.
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Właśnie wróciłam z koncertu Lady Punk jaaaaaaa ale za......iście było!!!!!!! nenene Dali czadu nenene Do jutra;* Mam nadzieję, że też się dobrze bawiliście:) Jutro mi opowiecie. Dobranoc;*;*
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

powiem tak Heya to nie to co my robimy ale było baaaardzo dużo ludzi ;/
i tak od 21 do 22 puszczali Mika w oryginale + koncert na telebimach ;-)
od 22 jak zaczęli schodzić się ludzie DJ pojechali stare przeboje i w sumie Mika już prawie nie było z małym wyjątkiem jak dobrze policzyłam 6x Beat It REMIX + 6x Billie Jean REMIX + Smooth Criminal REMIX + In The Closet o dziwo w oryginale hmmm to tak w skrócie
jeżeli chodzi o Dianę bahahahaha jak dla mnie była beznadziejna jedyne co pokazała wspólnego z Mikie to to, że 1 złapała sie za krocze i rzuciła kapelusz w tłum. Jej taniec nie miał nic wspólnego z Mikem to było takie ungabunga do bani jej tancerze pokazali nam jak się kręcą na głowie hmm już sie nie dziwię dlaczego Diana odpadła z You Can Dance bahahaha mi się NIE podobało to co udawała. aaaaa całe show trawało całe 3 minuty bahahahah. Ja wyszłam z Heya o 1:30 może później było coś ciekawszego:/
Ludzi było multum a większość stała w kolejce do szatni takie było show ciekawe
i z tego miejsca chciałam baaardzo podziękować TobieWojtku i Twojemu bratu za przebicie się przez szatnię bo bez Was to bym do tej pory stała w kolejce:)
reszta opowieści na sali :smiech:
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Ostatnia i jednocześnie GENERALNA PRÓBA odbędzie się w piątek w godzinach 16-19. Chyba nie muszę mówić, że obecność jest obowiązkowa:) Na tym etapie nie możemy już olać. Dopuszczalne spóźnienie, ewentualnie niepodważalne usprawieliwienie ;-) Mam nadzieję, że wszystkim zależy tak samo jak mi, a więc spinamy poślady i do dzieła!! :mj:
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

To ja się tu od razu przyznam, żeby później bicia nie było! Będę oczywiście na próbie, ale ok. 17. Jak zwykle u mnie w piątki po pracy inaczej nie da rady... :surrender:

Ale to fakt próba jest ostatnia a zarazem generalna!!!

Dla niektórych to zabrzmi dziwnie ale...wszyscy wtajemniczeni – weźcie prześcieradła!!! ;-)

Z podniecającym niepokojem pozdrawiam
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
Kama

poisonivy pisze:Dla niektórych to zabrzmi dziwnie ale...wszyscy wtajemniczeni – weźcie prześcieradła!!!
ojjjj będzie niesamowicie zwłaszcza jak mi oko wyskoczy spod prześcieradła (dla wtajemniczonych) :smiech:

jutro pełna gotowość i działamy
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Kama z ust mi to wyjęłaś!!! Właśnie miałam napisać żebyś oczu nie pogubiła :smiech: !!! Nie mogę – siedzę i się śmieję!!! Kocham Michaela za Was, za to ile radości mi daje....choć czasem to radość przez łzy... WRÓĆ proszę...
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
Kama

Michael żebyś Ty wiedział ile dla nas znaczysz, ile nam dałeś, ile dla nas zrobiłeś i do czego nas motywujesz i napędzasz :mj:

tak jak rozmawiałyśmy jakby ktoś nas nakręcił jak się przygotowujemy, nasze próby nasze bieganie po sklepach "Versace" i to co robimy Mike by to zobaczył to na pewno chciałby nas poznać :smiech:

WRÓĆ proszę... :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

OJ bedzie dzis stres i pot az sie boje :nerwy: ja po małej kontuzji ale zwarta i gotowa mam nadzieje ze ketonal da mi powera nenene Od rana nam depresje i nerwy :nerwy: ale wiem ze spotkanie proby z Wami mnie ;-) wycisza.Ja dzis słowem sie nie odezwe obiecuje nenene .kochani to do zobaczenia :happy: kama ja tez chcem jakies zdjecie a nie umiem wstawic glupija
Obrazek
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

Kama jestes Wielka japrosic :happy: dziekuje ci bardzo ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

nie ma za co wiem, że jestem"wielka/gruba" nenene
polecam się na przyszłość ;-)

gotowi na próbę?? prześcieradła gotowe?? ;-)
ja właśnie poszukuję wizji na mazanie czerwonym lakierem
bahahaha ale będzie czad Mike uśmiałby się do łez jakby nas zobaczył
ma ktoś kamerę niech weźmie dzisiaj na próbę :smiech:
Obrazek
Annie84

Post autor: Annie84 »

No dziewczynki nie zapomnijcie o naoliwieniu podeszw , co by moonwalk wyszedł płynnie:) pozdrawiam i do zobaczenia:*
Żebym tylko głos Twój słyszala ,nie zgubimy się...
Awatar użytkownika
invincible2803

Post autor: invincible2803 »

Witam serdecznie;) Miałam przyjemność oglądać wczorajsze widowisko w Free Blues Club i czuję się zobowiązana, by napisać kilka słów. Przede wszystkim chciałabym pogratulować świetnej oraganizacji - impreza była naprawdę przednia. Nadal jeszcze jestem pod wrażeniem Waszego tańca, nie tylko tego z występów, ale również na parkiecie podczas zabawy (wcale się nie podlizuję, piszę jak jest nenene). Miałam ochotę do Was podejść i zapoznać się chociaż z kilkoma osobami, ale byliście tak zabiegani, że nie chciałam Wam przeszkadzać. Baaaardzo mi się podobało, moim znajomym zresztą również. Mam nadzieję, że to nie ostatnia impreza tego typu, bo już wyczekuję następnej;) Mimo, że nie znam Was osobiście, to czułam się w Waszym towarzystwie bardzo swobodnie, powiedziałabym wręcz fantastycznie! Dobrze wiedzieć, że są wokół ludzie, z którymi wspólnie można czerpać radość z muzyki Michaela i zarażać tym entuzjazmem wszystkich dookoła. Wspaniale było patrzeć na to, co wczoraj działo się w FBC. Nareszcie wiem, że nie jestem jakimś tam odmieńcem (jak niektórzy mnie postrzegają) i że jest więcej takich "dziwolągów" jak ja;D Mordka sama mi się śmiała jak patrzyłam, ile serca wkładacie, by pokazać innym, że przy muzyce MJa też można się bawić! Z wieeelllką przyjemnością dołączyłam do Was na parkiecie (biały kapelusz), czułam się naprawdę świetnie - patrzyłam na Was i wiedziałam, że nareszcie jestem tam, gdzie powinnam być już dawno temu - wśród swoich;) Dziękuję Wam za te chwile radości i mam nadzieję, że będzie więcej okazji, by wspólnie "pomoonwalkować". Wczorajsza impreza utwierdziła mnie w przekonaniu, że dopóki jesteśmy my, będzie również Michael Jackson. Ta przepełniona "po brzegi" sala jest kolejnym dowodem jego magii i geniuszu. Cieszę się, że coraz więcej osób zaczyna to dostrzegać:) Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco;*

Karolina
Obrazek
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

invincible2803 trzeba było do nas podejść!Na pewno znaleźlibyśmy chwile, żeby zapoznać się i porozmawiać. Może następnym razem się nam pokażesz? Bo już poisonivy napisała kilka postów wcześniej "Jeszcze jedna prośba jeżeli jest ktoś kto po cichutku gdzieś tu jest i czyta, odwiedza Nas to bez wahania – niech się ujawni. Niech się delektuje i czerpie Jego moc… "
No i ten biały kapelusz- chciałam go pożyczyć od Ciebie (chyba, że było więcej białych kapeluszów) do Man in the Mirror, ale nie mogłam go w tym momencie zlokalizować. W swoim imieniu bardzo dziękuję za tego posta, bo świadomość, że Ty i Twoi znajomi dobrze się bawili i poczułaś się swobodnie, poczułaś się wsród swoich bardzo poprawiła mi samopoczucie.
P.S. Ty jesteś Karoliną, która zostawiła komentarz pod artykułem na portalu wszczecinie.pl?
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
wojowniczka_światła

Post autor: wojowniczka_światła »

Miło się czyta że nasza praca została doceniona..
Ja się bawiłam znakomicie jak zwykle w waszym towarzystwie
:calus: Jutro dam na forum linki do ściągnięcia tego co nagrałam bo nie wiem czy ktoś jeszcze rejestrował nasze taneczne popisy..
Życzcie mi powodzenia jutro w szkole bo mam dzień masakre a nie mialam czasu się uczyć :nerwy: .
Obrazek
ODPOWIEDZ