Abe pisze:Pank: Wypada jednak podać stronę (http://www.mjdavid007.com), z której można ściągnąć pliki, a nie dawać bezpośrednio linki do plików. Po za tym - dzięki. ;]
Ja mam pytanie odnośnie tego History Tunez..... Jak wypakowywuję to prosi mnie o podanie lokalizacji do part17... a takiej przecież nawet na stronie nie ma. Też tak macie??
"I wanna give you" My private Video Clip "Privacy", tak bardzo lubię ten kawałek, ż epostanowięłm sie zabawić w montera Teledysku, hm.. próbuje sił wszędzie, i odkrywam dalsze moje talenty, ale sami oceńcie i powedzcie, na PW albo na Forum, ok Here you go:
A czy ktoś spełni moje marzenie i wrzuci linka z earth song z jakiegoś koncertu o jak najlepszej jakości.Słyszałem że gdzieś śpiewał earth song na żywo,całkowicie wyleciało mi zgłowy gdzie.
Drugie marzenie to will you be there z meksyku a tam michael ponoć płkał mówiąc końcowe słowa piosenki bo był zdruzgotany oskarżeniami..
Mike pisze:"I wanna give you" My private Video Clip "Privacy", tak bardzo lubię ten kawałek, ż epostanowięłm sie zabawić w montera Teledysku, hm.. próbuje sił wszędzie, i odkrywam dalsze moje talenty, ale sami oceńcie i powedzcie, na PW albo na Forum, ok Here you go:
Nie widzę w tej produkcji nic nadzwyczajnego... Zwykła ujęcia sądowe i parę innych urywków... Ciężko nazywać takie rzeczy teledyskami... Napiszę tak: Obejrzałem, przetrwałem... Uleciało... Ale jak najbardziej Mike próbuj dalej, bo nie od razu Kraków zbudowano...Pozdrówki
Mike pisze:odkrywam dalsze moje talenty, ale sami oceńcie i powedzcie, na PW albo na Forum, ok Here you go:
Hhhmmm... dalsze talenty? A te wcześniejsze to jakie są? Tłumaczenia piosenek czy co, bo nie za bardzo się domyślam... Ale nie ważne. [Pank: Proszę, bez docinek... ] Co do tego filmiku to jestem zaskoczony. Jest on pozbawiony sensu. Czy uważasz, że prywatność MJa to wieczne łażenie do sądu bądź przebywanie w jakimś sklepie ?? Czemu jakieś 80% tego materiału to proces??
Xscape pisze:Słyszałem że gdzieś śpiewał earth song na żywo,całkowicie wyleciało mi zgłowy gdzie.
Chyba o koncert z Brunei chodzi... Co prawda na żywo jest tylko końcówka, ale na tyle "Earth Song" z playbacku, dobre i to http://www.mjdavid007.com/audio.html