Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

ooooo.. o... dużo się wczoraj działo... oto kilka fotek: :party: :piwo: :dance: Prawdziwych nie ma i może dobrze... I pomyslec, że na co dzień jestem taka spokojna osobą... :smiech:

daria, gosia - super,że dołączyłyście :)
wczoraj mówiłam Wam o książce o MJ. na poniższym linku zrobiłam to trochę sprawniej, wczoraj wyjątkowo cięzko mi się o niej mówiło... ;)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 280#188280

moja głowaaa... :wtf:
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

jakies spotkanie w weekend?
:-)
weronika_poznan

jezu nie.... ja mam odwyk :P

ekipo jadąca do wroca - już wiedza, że przyjedziemy. znalazłam takie hostele:
http://www.avantgardehostel.pl/cennik.html
http://www.cinnamonhostel.com/pl/Wrocla ... ik-t6.html
http://www.mleczarniahostel.pl/?d=3
http://www.kolorhostel.pl/index-1.html

tak naprawdę tego jest całe mnóstwo... może znajdziecie cos ciekawszego :)
ile nas jedzie? 5?
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Szkoda, szkoda.. :P
Mam nadzieje ze nei wszyscy mają teraz odwyk i wkrotce jakies spotkanie bedzie ;-)

Tym czasem spadam na pociag, i do Poznania :D
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

ja może gdzieś w sobote wyskoczyć ale już nie na tak długo jak wczoraj/dzisiaj xPPP góra do 1 xPP to co? :dance:
Obrazek
dh87

Post autor: dh87 »

Dobry wieczór! Jestem strasznie zadowolona z naszego wczorajszego wypadu! Trzeba jeszcze raz iść na TII. Najlepiej na seans o 22:30, żeby było mało ludzi i zrobić tam prawdziwy tribute! Tańce, tańce bez skrępowania! Weronika już kupiłam sobie tą książeczke! Nie mogę się doczekać aż odbiorę ją od listonosza! Miło wiedzieć, że zostałysmy z Gosia zaakceptowane :mj:
I love you most Michel! My ANGEL!
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

MJ_Angel pisze:ja może gdzieś w sobote wyskoczyć ale już nie na tak długo jak wczoraj/dzisiaj xPPP góra do 1 xPP to co? :dance:
Ja jak najbardziej :-)
Kto sie dołącza?

A na TII to juz raczej nie pojde bo rodzice mnei z domu wyrzucą :P
Choc moze jakims jakims tajniakiem sie wymkne :P
weronika_poznan

dh87 pisze:Dobry wieczór! Jestem strasznie zadowolona z naszego wczorajszego wypadu! Trzeba jeszcze raz iść na TII. Najlepiej na seans o 22:30, żeby było mało ludzi i zrobić tam prawdziwy tribute! Tańce, tańce bez skrępowania! Weronika już kupiłam sobie tą książeczke! Nie mogę się doczekać aż odbiorę ją od listonosza! Miło wiedzieć, że zostałysmy z Gosia zaakceptowane :mj:
nooo! trzeba ustanowić jakiś rytuał, otrzęisny :). żartuję. pewnie, że zostałyście zaakceptowane:). jak mało kto dzielnie zniosłyście nasze robienie gnoju w kinie. :D i później oczywiście też. nasze okrzyki, każdą... spontaniczność (neologizm?). Bardzo bardzo welcome!

książka warta przemęczenia - bo bywa trudna, czasem za fachowa, ale mądra jak mało która! warto!!! do zobaczenia!
Primum non nocere.
dh87

Post autor: dh87 »

Weroniko mam nadzieje, że mój móżdżek podoła temu zadaniu heh :-) z pewnością wszystkiego nie zrozumiem, ale liczę na to ze odczytam z tych treści jakiś ogólny sens. Masz racje trudno nazwać niektóre zachowania jakie prowokuje nasz Michaelek, ale ja też tańczyłam i krzyczałam, o to mi chodziło! Gdybym chciała siedzieć zamulona z dupskiem w fotelu to nie umawiałabym się z wami :-). :dance:
I love you most Michel! My ANGEL!
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Kto jest za tym, aby się jutro spotkać? Iść do jakiegoś klubu czy coś?? ;]
wuZetka

Post autor: wuZetka »

właśnie, chodźcie gdzieś jutro... :D
"Czasy są ciężkie dla marzycieli. "
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ostatnia imprezka była naprawdę udana-wuzetka żałuj że nie dotarłaś....
Sorry że nie odpisywałam na smsy ale nie miałam keszu na koncie i stąd te monologi...Mam nadzieję że następnym razem uda nam się zintegrować.

WERA stokrotne dzięki za ten mega zajebiaszczy rekwizyt w stylu MJ-naprawdę powaliło mnie wykonanie JESTEŚ WIELKA :hug:
Basia super za wskazanie pubu w którym o dziwo zapuścili MJa i wyszliśmy grubo po piatej rano...nie ma to jak browek ze sprite... ;-)
Nie będę wspominać o waszych wyczynach między kinem a pubem które kwalifikowały Was na oddział zamknięty którego szukaliśmy po drodze na szczęście dla Was koło niczego takiego nie przechodziliśmy.

A teraz zadanie domowe które otrzymałam od Basi co by nie być gorszą od Wery która swoje zadanie już wykonała a mianowicie:

DNIA 20 listopada mamy zamiar udać się na seans THIS IS IT
Wybieramy się na ostatni seans czyli coś koło godziny 22.30 chętnych proszę o info na PW w celu zrobienia rezerwacji.

Co do tego weekendu no to ja mogę być za pod warunkiem że nie będą to balety do pierwszej w nocy tylko troszkę dłużej co nie???A może lepsza byłaby sobota???Sobotę mam wolne a w piątek nie nenene
Wogóle wypadałoby się spotkać w większej grupie i obgadać parę nowych planów co nie Basiu???

W takim razie czekam co z baletami w tą sobotę nenene

Trinity ,wuzetka jak już chcecie możemy iśc jutro ale ja mam pracę do 21.00 i około 22.00 moge dołączyć ale błagam załatwcie sobie czas ;-)
Obrazek

Post autor: wuZetka »

Jeanny myślałam że mnie nieźle zjedziesz za ostatnie nieobecności mimo wcześniejszych zapowiedzi. Podejrzewałam że nie miałaś kasy dlatego nie odp, właściwie to byłam na Ratajach żeby pogadać ale zmyłam się zanim przyszłyście bo do multikina bym nie dotarła. Co do spotkania w liczniejszej grupie to faktycznie trzeba się spotkać bo ostatnio coś się rozkruszamy :P a trzeba obgadać parę spraw... Co do powrotów chętnie bym sie pobawiła z wami dłużej niż do 1 ale właśnie o tej mam ostatni autobus nast o 5 więc chyba że w weekend dłużej zostaniecie to ja także (noo dam radę jakoś xD ) to do zobaczyska robaczki..
"Czasy są ciężkie dla marzycieli. "
weronika_poznan

razem z wuzetką będziemy bardzo bogate bo po raz drugi się nie poznałyśmy? pierwszy raz w kinie 28 X. I drugi raz - na r.rataje. ja byłam troche speszona... Chodziłam po przystanku, patrzyłam Ci w oczy, nawet się uśmiechałam a Ty nic. I swierdziłam - to pewnie nie ona. ale spoko - na pewno bedziemy wiedzialy co z kasą zrobić :P heheh

przyznam,ze ciagle pamiętam ostatnia impreze. moje ciało pamięta. to było mocarne... i fakt - wódka robi z ludżmi straszne rzeczy :happy: glupija :diabel1: :glupi: :p oddział zamknięty.

jenny - Twoja pochwała to zaszczyt. ludzka radość to zaszczyt. zajebiście się czuję,ze Was ucieszyłam. :)
co do kolejnych rekwizytów - zrobiłam kolejny. nazwałam go mercedes. prezentacja dziś?

jeśli bede - to tez tak późno jak jenny. gdzie sie bawimy?
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

No właśnie gdzie zainteresowani na dzisiejszą imprezkę?Mam pomysła-bardzo zacnego a mianowicie może wuzetka,trinity i MichaelsAngel no i chyba MJ_Angel mogłyby wpaść do jakiejś cywilizowanej knajpki i zająć nam miejsca co by nie było jak ostatnio.Ja mogę dobić około 22.00 bo tak kończę pracę.

Werka superancko.Widzę że twoja kreatywność nie śpi.Umieram z ciekawości co to będzie:-)

To jak?W razie czego dawajcie cynka na fona dziś już bez problemu każdemu odpisze.

Cośik dawno hubertousa nie było w naszym zacnym gronie.Ktoś jeszcze chętny???
Obrazek