Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
JAKOS ZA póżno sie zalogowałamxD LUBIŁAM KAJE - wysłałam 2 eski NA NIA(wymiatam) xDxDxd POZDRÓW JA ODEMNIE
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
EDIT:BARDZO BYM PROSIŁA MODERATORÓW NA ZMIENIENIE TYTUŁU Z YOU CAN DANCE4 - KAJA KUDEŁKO NA YOU CAN DANCE, bo po co zakładać nowy temat, jak ten może dotyczyć wszystkich edycji?
viva201 pisze:EDIT:BARDZO BYM PROSIŁA MODERATORÓW NA ZMIENIENIE TYTUŁU Z YOU CAN DANCE4 - KAJA KUDEŁKO NA YOU CAN DANCE, bo po co zakładać nowy temat, jak ten może dotyczyć wszystkich edycji?
viva201 pisze:Jak wiadomo, nie długo rusza kolejna- już 5 edycja YCD ja czekam z niecierpliwością, gdyż jednym z choreografów tej edycji jest : Travis Payne
Tak. ja też czekam na tę edycję chyba najbardziej ze wszystkich. Co będę ściemniać. Tym który mnie do niej zachęca jest właśnie Travis.
Oczywiście, fajnie będzie oglądać tańcząća młodzież, przyjrzę się owej Kai, może czasem pojawi się kawałek MJ. Ale to Travis jest tym ogniwem które powoduje, że ta edycja będzie przeze mnie na pewno oglądana.
Owszem. Dlatego teraz, zamierzam przyjrzeć się jej bliżej.
Jak chcesz się jej przyjrzeć?skoro tej dziołszki już teraz nie będzie:>
Teraz będzie nowa edycja 5, a Kaja była w 4.
Chyba, że nie wiem jakie 'przyjrzenie' się jej chodzi;D