dh87-oczywiście że możesz dołączyć-nam również będzie niezmiernie miło poznać kolejną MJówkę
Myślę że tak jak napisała już Wera ostatecznie żeby było jasne spotykamy się o godzinie 19.15 na rondzie Rataje-chyba każdy wie gdzie to jest.
P.S.Jutro czyli wtorek 10 listopada.Zarezerwujcie sobie więcej czasu to wyskoczymy na jakiegoś
P.S.2 a miałam się już z Wami nie spotykać
Pamiętacie? tam byliśmy na koncu naszej nocnej wyprawy po poznaniu xpp fajnie tam było a teraz jest tam impreza xPP wstęp tylko 10 zł :) co wy na to?? :)
DH87 - dajesz! ten film trzeba w grupie! Idziemy razem do kina!
co do aftera - ustalimy na miejscu co dalej, co myślicie?
jutro, 19:15, rondo rataje, niebieski dworzec autobusowy, przy głównym budynku (kanciapa kierowców, przeszklona poczekalnia, kwiaciarnia) jest przystanek autobusu 92. jest zaraz przy kwiaciarni, znajdziecie na pewno. 92 jedzie na franowo ok 20 min.
No to świetnie! Też tak myślę, że w kupie siła hehe Ja na pewno idę na afterek! Uwielbiam takie wypady! No to do zobaczyska i niech moc będzie z wami !
Postaram się nie spóźnic ssss...mam cholernego lenia na wychodzenie z domu po wczorajszej pielgrzymce do Empiku i nabyciu kolejnych pozycji zawierających imię i nazwisko:Michael Jackson w tytule.
P.S.Fanka star wars?Tylko nie to-nienawidzę gwiezdnych wojen
PO CZASIE
Nie będzie mnie -.-
Ostatnio zmieniony wt, 10 lis 2009, 17:44 przez Agni, łącznie zmieniany 1 raz.
Piszcie ...jak było w kinie...wrzucic kilka fotek (jezeli jakies macie) xD
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
w kinie zajebioza xPP ta delikwentka mnie wkurzała co przed nami siedziała ale cóż.. xPP
po kinie też fajnie xPP ogólnie miło było poznać nowe osóbki tj Darię i Gośkę xPP (dobrze?) xPP ja właśnie wstałam xPP
to sie ciesze ze udał sie wypad na TII mam nadzieje ze nastepnym spotkaniu juz bede
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?