Fani z Gdańska - jest ktoś? :)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
little_susie

Post autor: little_susie »

Lauren ;-) Im nas więcej tym lepiej ;-) Tylko musimy ustalić kiedy i gdzie (jeśli chodzi o multikino, to dla mnie z głośnością trochę przesadzają! Po seansie wychodzę stamtąd głucha ;-) )

LS to daj znać jak dostaniesz wskazówki
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
Awatar użytkownika
Lauren

Post autor: Lauren »

Mi bardziej Helios by pasował, ale Multikino to nie jest dla mnie duży problem. ;)
24 months and it still seems like it was just yesterday...
tu sei tutto quello che mi manca
last.fm
Awatar użytkownika
raspberry140

Post autor: raspberry140 »

Ja też juz napisałam do HealTheWorld ;)jak coś jestem chętna. ;)
` You're just another part of me [...]

Obrazek
Awatar użytkownika
LS

Post autor: LS »

raspberry140 pisze:Ja też juz napisałam do HealTheWorld ;)jak coś jestem chętna. ;)
mi nie odpisali jeszcze :/
Awatar użytkownika
raspberry140

mi też nie -,- a napisałam pare minut po 15 ..
Męczyłam się z tym angielskim .. a tu lipa :surrender:
Ale pewnie odpiszą .. ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
LS

a wiec odpisali:

Heal The World For Children

Hi there!
Have you guys joined this forum yet? it's a planning forum for HTWFC and you can discuss the hospital visit in poland in seperate thread so we can help you guys and all communication can be in one place:
http://z14.invisionfree.com/The_MJ_Supp ... hp?act=idx

thx,
Talin
Awatar użytkownika
Lauren

Post autor: Lauren »

A jaki szpital chciałybyście wybrać? Chętnie się dołączę do akcji, chociaż
odwiedzam hospicjum regularnie, to i tak z Mjówkami będzie inaczej. ;-)
24 months and it still seems like it was just yesterday...
tu sei tutto quello che mi manca
last.fm
Awatar użytkownika
little_susie

Zarejestrowałam się i... no właśnie? Narazie próbuję to ogarnąć, ale tam w sumie nie ma informacji skąd kto jest? albo źle patrzę może :surrender:
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
Awatar użytkownika
raspberry140

Mi też odpisali ... :ziew: ; ) tylko , że za bardzo nie rozumiem, ale skoro odpisali już SC to okay ;P
Czyli wiadomo już mniej więcej co i jak ? .. do 20 mało czasu . :nerwy:

Obrazek
Awatar użytkownika
little_susie

raspberry140 pisze:do 20 mało czasu .
Właściwie też się zastanawiam, bo to nie jest tak, że sobie możemy wparować do szpitala, no i zbiórke pieniędzy czy zabawek trzeba zorganizować...

A co z naszym spotkaniem?
Awatar użytkownika
LS

nie da rady do 20 tego zalatwic. wiec jaka decyzja?
Awatar użytkownika
little_susie

Ogólnie to, gdzie się zarejestrowałysmy to jest forum... tak samo jak TAM, to i TU na tym forum mozna coś postanowić. Na pewno do 20 nie zdążyłybyśmy... myślałam że jest jeszcze jakaś osoba która by mogła dać jakieś wskazówki... a tak faktycznie trudno prywatnie coś załatwić. Oczywiście dla chcącego nic trudnego... ale zawsze jest to ALE
Wiecie jakbysmy jednak do czegoś doszły to przecież nie musiałby byc 20 listopad, mógłby być na przykład 6 grudzień czy jakoś przed świętami...no ale my jako osoby prywatne nawet nie mogłybysmy się zająć zbiórka pieniędzy... :surrender:
Awatar użytkownika
raspberry140

little_susie pisze:Ogólnie to, gdzie się zarejestrowałysmy to jest forum... tak samo jak TAM, to i TU na tym forum mozna coś postanowić. Na pewno do 20 nie zdążyłybyśmy... myślałam że jest jeszcze jakaś osoba która by mogła dać jakieś wskazówki... a tak faktycznie trudno prywatnie coś załatwić. Oczywiście dla chcącego nic trudnego... ale zawsze jest to ALE
Wiecie jakbysmy jednak do czegoś doszły to przecież nie musiałby byc 20 listopad, mógłby być na przykład 6 grudzień czy jakoś przed świętami...no ale my jako osoby prywatne nawet nie mogłybysmy się zająć zbiórka pieniędzy... :surrender:
No właśnie .. najgorzej z organizacją , od HTW wiele nie udało się dowiedzieć .. Oni odwołali nas tylko do innych osób z Polski biorących w tym 'udział' . :smutek:

Obrazek
Awatar użytkownika
LS

little_susie pisze:Ogólnie to, gdzie się zarejestrowałysmy to jest forum... tak samo jak TAM, to i TU na tym forum mozna coś postanowić. Na pewno do 20 nie zdążyłybyśmy... myślałam że jest jeszcze jakaś osoba która by mogła dać jakieś wskazówki... a tak faktycznie trudno prywatnie coś załatwić. Oczywiście dla chcącego nic trudnego... ale zawsze jest to ALE
anyway warto i tak się spotkać w 3mieście :)
Awatar użytkownika
little_susie

LS pisze:anyway warto i tak się spotkać w 3mieście :)
;-)
No to wybierzemy się może na koncert, można by przy okazji pogadać ;-)
ODPOWIEDZ