Spotkania fanów w Szczecinie
Oj Ewelina jak ty cos napiszesz to poprostu az łzy leca po policzkach!!!czytajac Twoje wspomnienie płacze jak głupia!!!i wiecie co tez mam ochote podzielic sie wspomnieniem!!!czyli zaczyna my wszystko od poczatku:)Majac 9-10 lat pierwszy raz usłyszłam Thrillera.pamietam jak po kryjomu przez drzwi patrzałam na teledysk,bałam sie ale ciekawosc była silniejsza!!!no i tak zostało pierwsza moja własna kaseta to Bad,pamietam była biała i czarne napisy.cała sciana w wycinkach,plakatach i jeden wielki plakat MJ*na srodku sciany!!!paciorek na dobranoc no i dobranoc MJ i buziak plakatowi.to był taki moj własny Bog i moj rytuał !!!!kazde urodziny meczyłam znajomych piosenkami MJ.jamnik na parapecie okno otwarte.....!!!ostatnio nawet kuzynka mi przypomniała ze miałam koszulke z MJ:)moja mama juz nie miała na mnie siły!!kiedys kolezanka pokazała mi film Moonwalker było to w 6-7 klasie podstawowki no i kasety juz nie miała:)ale zato całe podworko siedziało i ogladało film razem ze mna:)no i nawet uczylismy sie tanczyc SC:)i teraz po 20latach wracam do tego!!!!ale juz nie z tym drygiem do tanca niestety:(wiecie jest to dla mnie bardzo ciezkie!!!muzyka MJ od zawsze jest ze mna!!!!kiedy mi zle kiedy jestem szczesliwa!!!miałam bilet na koncert w Warszawie ale oddałam kolezance po namowie mojego faceta:(kiedy on spiewał ja byłam na wakacjach!!!!!!!!!!!!!bartek mowił wtedy ze nastepnym razem pojdziesz!i wiecie co teraz po tylu latach mnie przeprasza za to bo juz nastepnego razu NIE BEDZIE!!!dlatego jest mi bardzo ale to bardzo zle.moje dzieci od małego znaja muzyke MJ ale to juz wiecie!!i wiecie co chciała bym zeby ich dzieci tez wiedziały kto to jest MICHAEL JACKSON!!!dobra koncze bo płacze jak głupia sory ale mam dzis ochote komus to powiedziec.wiecie o co chodzi!!!!DZIS MAM STRASZNY DZIEN:( 

Kochani, informacja z ostatniej chwili:
O 19:00 DZISIAJ TJ. 1 LISTOPADA SPOTYKAMY SIĘ POD „NASZYM” DRZEWEM.
Przepraszam, że tak późno ale właśnie narodził się ten pomysł.
Wiemy, że pewnych osób nie będzie z przyczyn niezależnych ale „całą resztę” mam nadzieję zobaczyć...
Pozdrawiam
O 19:00 DZISIAJ TJ. 1 LISTOPADA SPOTYKAMY SIĘ POD „NASZYM” DRZEWEM.
Przepraszam, że tak późno ale właśnie narodził się ten pomysł.
Wiemy, że pewnych osób nie będzie z przyczyn niezależnych ale „całą resztę” mam nadzieję zobaczyć...
Pozdrawiam
The world got even darker it was possible [*]
Dzień dobry moje Kochane Mjówki ze Szczecina i okolic….
Pewnie zauważyliście, że „zniknął” Nam post więc dla informacji ogólnej postaram się odtworzyć zgubę, a że był to akurat mój post więc pewnie zaczynał się tak…
…bo ja po prostu lubię spędzać z Wami czas. Fajnie mi wtedy i już!
A w zimowe dni spieszyłam do Was z ciepłymi informacjami:
PIĄTEK-PRÓBA
Pewnie wszyscy doskonale już wiedzą, że 14 listopada odbędzie się wieeeelka Michaelowa impreza organizowana przez jedną z najlepszych ekip do spraw zamieszania w mieście czyli przez Nas. Jeżeli ktoś właśnie zrobił wielkie, okrągłe oczy albo szeroko otworzył buzię z niedowierzaniem proponuję cofnąć się o kilka postów. I nadrobić lekturę.
A ja zajmę się ogłoszeniem iż w związku z wieloma obowiązkami jakie na Nas spoczywają PRÓBA ODBĘDZIE SIĘ JUTRO TJ. 6 LISTOPADA. SALA JEST NASZA OD 16:00 DO 19:00. Dajemy ognia i szlifujemy czyli wiadomo Ani adziu łoki!!!!
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH.
W sprawach organizacyjnych (adres sali, co, gdzie i jak) proszę PW.
Dużo pracy ale właśnie po to mamy próby….
Tu pojawia się zbieżność dat i terminów ale wszystko jest perfekcyjnie rozmieszczone w czasie i oto mam wielką przyjemność ogłosić iż…
PIĄTEK-IMPREZA
…ustaliliśmy termin wyczekiwanej, jedynej w swoim rodzaju, drugiej już w naszej „karierze”, profesjonalnej IMPREZY INTEGRACYJNEJ, która odbędzie się w PIĄTEK 6 LISTOPADA. Wstępnie umówiliśmy się na 21:00 ale tu bez stresu jak ktoś się spóźni to najwyżej karniaka walnie i ot po problemie!
I właśnie z tego miejsca, w imieniu wszystkich Nas mam zaszczyt ZAPROSIĆ WSZYSTKICH, KTÓRZY MIELI JUŻ OKAZJĘ ALE PRZEDE WSZYSTKIM TYCH, KTÓRZY JESZCZE NIE WIEDZĄ JAK SZCZECIN BAWI SIĘ Z MICHAELEM….!!!!
Miejscówka sprawdzona czyli lokal treningowy zwany dalej mieszkaniem prywatnym udostępni nasza kochana Izu /dla Ciebie, wiesz
/ chociaż kurcze nie wiem, czy Izu się wybiera….
Wszystkich zainteresowanych już tradycyjnie odsyłam do PW, żeby Nasz wątek był czyściutki i przejrzysty o!
Mam nadzieję, że nic nie pominęłam jeżeli tak to edytujcie mnie!
Jeszcze jedna prośba jeżeli jest ktoś kto po cichutku gdzieś tu jest i czyta, odwiedza Nas to bez wahania – niech się ujawni. Niech się delektuje i czerpie Jego moc… Na zachętę powiem tylko tyle, że rośniemy cały czas w siłę. Odezwała się Nasza nowa koleżanka z kina – Ania a apropos „stałej ekipy” to chyba tworzymy piękne puzzle…
Właśnie dlatego trzeba się umówić na... TTI
I uważajcie na siebie w te zimno mokre dni.
Serdecznie pozdrawiam
Ewelina
Pewnie zauważyliście, że „zniknął” Nam post więc dla informacji ogólnej postaram się odtworzyć zgubę, a że był to akurat mój post więc pewnie zaczynał się tak…
…bo ja po prostu lubię spędzać z Wami czas. Fajnie mi wtedy i już!
A w zimowe dni spieszyłam do Was z ciepłymi informacjami:
PIĄTEK-PRÓBA

Pewnie wszyscy doskonale już wiedzą, że 14 listopada odbędzie się wieeeelka Michaelowa impreza organizowana przez jedną z najlepszych ekip do spraw zamieszania w mieście czyli przez Nas. Jeżeli ktoś właśnie zrobił wielkie, okrągłe oczy albo szeroko otworzył buzię z niedowierzaniem proponuję cofnąć się o kilka postów. I nadrobić lekturę.
A ja zajmę się ogłoszeniem iż w związku z wieloma obowiązkami jakie na Nas spoczywają PRÓBA ODBĘDZIE SIĘ JUTRO TJ. 6 LISTOPADA. SALA JEST NASZA OD 16:00 DO 19:00. Dajemy ognia i szlifujemy czyli wiadomo Ani adziu łoki!!!!
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH.
W sprawach organizacyjnych (adres sali, co, gdzie i jak) proszę PW.
Dużo pracy ale właśnie po to mamy próby….
Tu pojawia się zbieżność dat i terminów ale wszystko jest perfekcyjnie rozmieszczone w czasie i oto mam wielką przyjemność ogłosić iż…
PIĄTEK-IMPREZA

I właśnie z tego miejsca, w imieniu wszystkich Nas mam zaszczyt ZAPROSIĆ WSZYSTKICH, KTÓRZY MIELI JUŻ OKAZJĘ ALE PRZEDE WSZYSTKIM TYCH, KTÓRZY JESZCZE NIE WIEDZĄ JAK SZCZECIN BAWI SIĘ Z MICHAELEM….!!!!
Miejscówka sprawdzona czyli lokal treningowy zwany dalej mieszkaniem prywatnym udostępni nasza kochana Izu /dla Ciebie, wiesz

Wszystkich zainteresowanych już tradycyjnie odsyłam do PW, żeby Nasz wątek był czyściutki i przejrzysty o!
Mam nadzieję, że nic nie pominęłam jeżeli tak to edytujcie mnie!
Jeszcze jedna prośba jeżeli jest ktoś kto po cichutku gdzieś tu jest i czyta, odwiedza Nas to bez wahania – niech się ujawni. Niech się delektuje i czerpie Jego moc… Na zachętę powiem tylko tyle, że rośniemy cały czas w siłę. Odezwała się Nasza nowa koleżanka z kina – Ania a apropos „stałej ekipy” to chyba tworzymy piękne puzzle…
Właśnie dlatego trzeba się umówić na... TTI

I uważajcie na siebie w te zimno mokre dni.
Serdecznie pozdrawiam
Ewelina
Dziś w nocy hostessowałam na imprezie jakiejś tam firmy i jak puścili Billie Jean to natychmiast wskoczyłam na scenę, hehe:) Moonwalk obowiązkowo- co prawda w szpilkach, ale wiadomo, o co chodzi:D MJ zawsze mnie uskrzydla i to cudowne uczucie gdy tylko usłysze pierwsze takty jakiegokolwiek utworu... MAGICAL!!!
Co do sali, to w poniedziałek będę kombinować.
POZDRAWIAM, CAŁUJĘ, TĘSKNIE;*;*;* I LOVE YOU MOST OCZYWIŚCIE!
Co do sali, to w poniedziałek będę kombinować.
POZDRAWIAM, CAŁUJĘ, TĘSKNIE;*;*;* I LOVE YOU MOST OCZYWIŚCIE!

- _*Aga*_222
No jasne :D Przynajmniej ja planuję iść i liczę, że przynajmniej kilka osób z naszego grona się tam pojawi (bo przecież nie zatańczę sama Thrillera czy Beat It jak puszczą ;P)Kama pisze:słuchajcie czy my jutro idziemy na zwiady do HEYA??

Tutaj info o imprezie: http://heyaclub.pl/index.php?go=imprezy&id_imp=97
To co, kto chętny na małą rozgrzewkę przed 14.11?

Hej hej mój Szczecinie piękny...
Aaa już wiem dlaczego Was tu nie ma...albo jeszcze nie możecie dojść do siebie po sobotniej imprezie albo już macie stresa przed kolejną sobotą... ja nie jestem wyjątkiem i dwa zdanie powyżej mnie również dotyczą!!!
A i mam dla Was kilka informacji organizacyjnych, niestety bez szczegółów godzinowych bo wszystko jeszcze w toku ale już wiemy na pewno, że...
ŚRODA
Pracowity dzień dla szczecińskich MJóweczek! Szykuje się kino oczywiście TII oraz prawie ostatnia próba przed sobotą (wszystkie szczegóły musimy właśnie w środę dograć)!
Co do godzin proszę o info jak Wam pasuje. Ten dzień jest wolny więc mam nadzieję, że jesteśmy dyspozycyjni.
Kilka osób, które jeszcze na forum się nie ujawniały (co należy szybciutko nadrobić) pisały do mnie na PW dlatego z tego miejsca SERDECZNIE ZAPRASZAMY do wspólnego ładowania akumulatorów...
PS. Ta ostatnia sobota...no cóż jak mamy częściej tak spędzać czas to ja poproszę!
DZIĘKUJĘ.
PS. Jutrzejsza impreza u mnei niestety pod znakiem zapytania... ale w tej kwestii jestem z Wami w kontakcie.
ROKSANO - tym samym czasie napisałyśmy posta! Michaelowa telepatia...
W takim razie mamy już salę (wspaniałe informacje) to teraz kiedy kino???
Pozdrawiam Wszystkich
Aaa już wiem dlaczego Was tu nie ma...albo jeszcze nie możecie dojść do siebie po sobotniej imprezie albo już macie stresa przed kolejną sobotą... ja nie jestem wyjątkiem i dwa zdanie powyżej mnie również dotyczą!!!

A i mam dla Was kilka informacji organizacyjnych, niestety bez szczegółów godzinowych bo wszystko jeszcze w toku ale już wiemy na pewno, że...
ŚRODA

Pracowity dzień dla szczecińskich MJóweczek! Szykuje się kino oczywiście TII oraz prawie ostatnia próba przed sobotą (wszystkie szczegóły musimy właśnie w środę dograć)!
Co do godzin proszę o info jak Wam pasuje. Ten dzień jest wolny więc mam nadzieję, że jesteśmy dyspozycyjni.
Kilka osób, które jeszcze na forum się nie ujawniały (co należy szybciutko nadrobić) pisały do mnie na PW dlatego z tego miejsca SERDECZNIE ZAPRASZAMY do wspólnego ładowania akumulatorów...
PS. Ta ostatnia sobota...no cóż jak mamy częściej tak spędzać czas to ja poproszę!

DZIĘKUJĘ.
PS. Jutrzejsza impreza u mnei niestety pod znakiem zapytania... ale w tej kwestii jestem z Wami w kontakcie.
ROKSANO - tym samym czasie napisałyśmy posta! Michaelowa telepatia...
W takim razie mamy już salę (wspaniałe informacje) to teraz kiedy kino???
Pozdrawiam Wszystkich
czyli wszystko jasne kto chętny na TII w środę na 12,30 akurat do 14,30 a potem z naładowanymi akumulatorami na salę :D
jutro musimy zarezerwować bilety bo jak sprawdzałam to już najlepszych miejsc nie ma :)
oczywiście ja idę na TII :)
a co do jutra proszę o jakieś konkrety gdzie się umawiamy i kto idzie i na którą :) oczywiście ja też idę na zwiady :)
jutro musimy zarezerwować bilety bo jak sprawdzałam to już najlepszych miejsc nie ma :)
oczywiście ja idę na TII :)
a co do jutra proszę o jakieś konkrety gdzie się umawiamy i kto idzie i na którą :) oczywiście ja też idę na zwiady :)

"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Ja oczywiście będę jutro w Heya, chcę zobaczyć co tam zorganizują, mam nadzieję, że będzie nas jak najwięcej
. będę ok 21 30-22 dopiero. Co do środy i piątku będę na próbach raczej. Na This is it idę też w środę, niestety mam już zarezerwowany bilet na 20. Ale myślę, że to nie problem
, podjade do multkina jak skończy się wam seans i mam nadzieję, że Kama mnie również podwiezie na próbę 

Witam was Wszystkich
mnie w kinie nie bedzie niestety z wiadomego powodu!!!ale dajcie znac o ktorej byc pod multikinem?i mam rowniez nadzieje ze miejsce w bagazniku gdzies sie znajdzie??trening obowiazkowy
w Heya nie bede ale wy bedziecie i o to sie nie martwie ale szkoda bo zabawa w Waszym gronie to przyjemnosc!
.do jutra papap

Kochani,
ja podpisuję wraz z Izu listę na TII jutro / środa na 12.30!
Wiem, że będzie też Kama i Wojtek (Wojtuś idziesz z Nami czy na 20, bo nie wiem czy Ci rezerwować).
Proszę o info bo do 15 chcę zrobić rezerwację bo niestety najlepsze miejsca już zajęte...!
ja podpisuję wraz z Izu listę na TII jutro / środa na 12.30!
Wiem, że będzie też Kama i Wojtek (Wojtuś idziesz z Nami czy na 20, bo nie wiem czy Ci rezerwować).
Proszę o info bo do 15 chcę zrobić rezerwację bo niestety najlepsze miejsca już zajęte...!