Thrill the world 2010
- MadziaLenka
- m_ary_jane
Madzia, a mogłabyś jeszcze nagrać ten filmik z FM. Dokładnie chodzi mi o ten z naszego mini After Party na rynku, nie mogę się tego doczekać. Byłabym bardzo wdzięczna ; )MadziaLenka pisze:ja mam:D jak sie zmieści to wrzuce madzi na pendrive - ona go bedzie miala juz w środe (spotykamy sie przeciez na filmie) :)

- MadziaLenka
Długo się zbierałam by o tym napisać ale nie wiedziałam gdzie... Pomyślałam, że to miejsce będzie najbardziej odpowiednie.
Nasz zespół Michael Jackson Cracow Dance Team tak samo jak w zeszłym roku tak i w tym ma zamiar wziąć udział w evencie Thrill The World.
Wszystko na temat imprezy THRILL THE WORLD 2010 można wyczytać: http://thrilltheworld.com/
W tym roku tańczyć Thrillera będziemy 23.10.2010 r. (sobota) można o godzinie 13:00, 01:00 lub o obu.
Pierwsza próba, na której będziemy pokazywać kroki i ich uczyć odbędzie się w piątek tj. 15.10.2010 w Krakowie, Nowej Hucie w godzinach wieczornych.
Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych do przyłączenia się i bicia rekordu:)
Nasz zespół Michael Jackson Cracow Dance Team tak samo jak w zeszłym roku tak i w tym ma zamiar wziąć udział w evencie Thrill The World.
Wszystko na temat imprezy THRILL THE WORLD 2010 można wyczytać: http://thrilltheworld.com/
W tym roku tańczyć Thrillera będziemy 23.10.2010 r. (sobota) można o godzinie 13:00, 01:00 lub o obu.
Pierwsza próba, na której będziemy pokazywać kroki i ich uczyć odbędzie się w piątek tj. 15.10.2010 w Krakowie, Nowej Hucie w godzinach wieczornych.
Serdecznie zapraszam wszystkich chętnych do przyłączenia się i bicia rekordu:)
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
No to ruszamy na nowo!!!
Dla wszystkich członków zespołu, chcących do nas dołączyc jak i przygotowujących się do akcji Thrill The World zapraszamy na próbę:
15.10.2010. piątek 19.00-21.30
Nowa Huta Os. Szkolne 26 Zespół Szkół Elektrycznych
Dojazd: przystanek: Struga
W planach oczywiście Thriller

Dla wszystkich członków zespołu, chcących do nas dołączyc jak i przygotowujących się do akcji Thrill The World zapraszamy na próbę:
15.10.2010. piątek 19.00-21.30
Nowa Huta Os. Szkolne 26 Zespół Szkół Elektrycznych
Dojazd: przystanek: Struga
W planach oczywiście Thriller

Smile, though your heart is beating...