a gdzie w necie można to obejrzeć?Annie_17 pisze:a ja właśnie oglądam TII w internecie :))) po raz 1000 chyba :))
Spotkania fanów w Poznaniu
Basiu
http://www.kino.pecetowiec.pl/video/403 ... 09-CAM-ENG
lub
http://www.kino.to/ tu mają dużo lepszą jakość, ale coś nie zawsze działa :P
http://www.kino.pecetowiec.pl/video/403 ... 09-CAM-ENG
lub
http://www.kino.to/ tu mają dużo lepszą jakość, ale coś nie zawsze działa :P
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
-
poszły bez Jenny bo cały dzień miała być w pracy.
Wczoraj byłyśmy w Kinepolis. LUDZIE! TYLKO KINEPOLIS! Wyraźna różnica w jakości i mocy dźwięku! Bardzo polecamy! Widownia liczna ale sucha, zero braw, zero śmiechu, zero łez, zero tańczenia. Musiałyśmy się z Basią nieźle nastarać, żeby wyrównać średnią :) ... Opracowałyśmy również przepis na świetna zabawę w kinie na TII. Oto on:
1. KINEPOLIS - żeby lepiej słyszeć i widzieć!!!
2. Fotele w ostatnim rzędzie - żeby tańczyć!!!
3. PIERSIÓWKA czyli wspomaganie Coli - żeby się rozgrzać, tak?!!
3. basia.. nie pamiętam.... dopisz
Bez jaj! nie spełniłyśmy tylko 2 punktu, odstawiałyśmy solówki w fotelach, a może byłoby fajnie zupełnie uwolnić się od oczu publiczności w dalszych rzędach :)
WE WTOREK IDZIEMY Z WAMI NA 3 SEANS!!!
załanczam pamiątkowe foty z wczorajszej szalonej nocy :).
foty na przystanku, który nie był przystankiem... Wybaczcie wzniosłe treści - wiecie, Cola nas rozgrzewa :)

Wczoraj byłyśmy w Kinepolis. LUDZIE! TYLKO KINEPOLIS! Wyraźna różnica w jakości i mocy dźwięku! Bardzo polecamy! Widownia liczna ale sucha, zero braw, zero śmiechu, zero łez, zero tańczenia. Musiałyśmy się z Basią nieźle nastarać, żeby wyrównać średnią :) ... Opracowałyśmy również przepis na świetna zabawę w kinie na TII. Oto on:
1. KINEPOLIS - żeby lepiej słyszeć i widzieć!!!
2. Fotele w ostatnim rzędzie - żeby tańczyć!!!
3. PIERSIÓWKA czyli wspomaganie Coli - żeby się rozgrzać, tak?!!
3. basia.. nie pamiętam.... dopisz
Bez jaj! nie spełniłyśmy tylko 2 punktu, odstawiałyśmy solówki w fotelach, a może byłoby fajnie zupełnie uwolnić się od oczu publiczności w dalszych rzędach :)
WE WTOREK IDZIEMY Z WAMI NA 3 SEANS!!!
załanczam pamiątkowe foty z wczorajszej szalonej nocy :).
foty na przystanku, który nie był przystankiem... Wybaczcie wzniosłe treści - wiecie, Cola nas rozgrzewa :)

Primum non nocere.
-
-
-
Jestem zła! Już chyba nie będzie innej okazji obejrzenia seansu wspólnie, a wypadałoby w końcu usiąść z Wami w jednym rzędzie.
We wtorek wybieram się na przymusową wycieczkę klasową do Torunia, w Poznaniu będę dopiero po 21.00.
Pozostaje mi tylko życzyć odkrywania kolejnych ekscytujących szczegółów.
Mój bezapelacyjny number one po wczorajszym czwartym seansie to 4:20-4:25 billie jean. no o 5:45-5:49 nie muszę chyba wspominać.
nie sądziłam, że jeszcze kiedyś bj zdoła mnie powalić. i to wokalem.
Z każdym razem jednak dostrzegam też więcej fragmentów w których pobawili się z obrazem/ dźwiękiem.
Również w bj odnoszę wrażenie, że podkład i taniec są z innych prób. ale dlaczego ja tu o tym piszę..
edit: a w sumie ..wiadomo w ogóle o ile przedłużyli sobie ten niby 2tygodniowy okres czerpania zysków z TII?

We wtorek wybieram się na przymusową wycieczkę klasową do Torunia, w Poznaniu będę dopiero po 21.00.
Pozostaje mi tylko życzyć odkrywania kolejnych ekscytujących szczegółów.
Mój bezapelacyjny number one po wczorajszym czwartym seansie to 4:20-4:25 billie jean. no o 5:45-5:49 nie muszę chyba wspominać.
nie sądziłam, że jeszcze kiedyś bj zdoła mnie powalić. i to wokalem.
Z każdym razem jednak dostrzegam też więcej fragmentów w których pobawili się z obrazem/ dźwiękiem.
Również w bj odnoszę wrażenie, że podkład i taniec są z innych prób. ale dlaczego ja tu o tym piszę..
edit: a w sumie ..wiadomo w ogóle o ile przedłużyli sobie ten niby 2tygodniowy okres czerpania zysków z TII?

cześć wam!
Obserwuje was od jakiegoś czasu i zastanawiałam się czy nawiązać kontakt. Byłam na TII w Multikinie w Browarze, była pełna sala przymuleńców i do tego koleś który siedział obok mnie nie miał pojęcia o Michaelu i krytykował go, jego dziewczyna cały czas próbowała mu coś tłumaczyć. Nie wiem po co tacy ludzie przychodzą na ten film. Naprawdę chciałam mu już coś powiedzieć. Oczywiście krzyczałam na koniec jako jedyna na sali "KOCHAM CIĘ MICHAELKU"!!! Jednak nie ma to jak klimat którzy tworzą ludzie. Pozytywna energia, której nie odczułam tego wieczoru, oczywiście mówię o ludziach. Film sprawił mi wielką radość jednak chcę obejrzeć go jeszcze raz w przyjemnym gronie ludzi myślących podobnie do mnie. Mam nadzieje, że pozwolicie mi się jutro do was przyłączyć. Czekam z niecierpliwością na jakąś odpowiedz. Będzie mi szalenie miło was poznać. 

I love you most Michel! My ANGEL!