W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Jestemm Muszkaa ;p. Jestemm fanka Jackoo dokładnie od 18 Maja 2008rokuu. Wtedy mój kolegaa pokazał mi Piosenkee " Bad " i srasznie mi się spodobała. Po powrocie do domuu zaczęłam szukać wszystkich jego piosenek i nie mogłam sie od nich oderwać ... Zobaczyłam legendarnyy teledysk Thriller, kilka koncertów i odrazuu pokochałam ten taniec i tą muzee. Kiedy dowiedziałam się że Mike nie zyjee nie mogłam w to uwierzycc , sszykujee się na ogladaniee ( przez telewizjee ) This is it a tuu to...:( :( zalamaa :(
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
Proszę, tylko nie Jacko.
Michael nie lubił tego przezwiska, bo wymyśliły je dla niego tabloidy.
I my fani, też jesteśmy na to wyczuleni.
'I'm not Jacko. I'm Jackson.'
strasznie przepraszam za "jacko" wiem o tym...dowiedziałam sie moze godzine po napisaniu tego postu... natknełam sie na <wacko jacko> i załuje ze nie moge cofnac czasu ...bardzo przepraszam ...ten ostatni raz przymknijcie jeszcze na to oko ;/;;/ <sorki dla MJ i dla Was>
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
Hej jestem Gośka, mam 17 i podobnie jak Wy, uwielbiam Michaela... Dzień bez jego muzyki i bez spojrzenia na Niego,jest dniem straconym... Generalnie, nie lubię rozmawiać o tym,że Michael nie żyje, bo nadal to do mnie nie dotarło... Jestem młoda i odkąd tylko pamiętam Michael zawsze był w moim życiu,dlatego tak trudno jest się z tym pogodzić... Nie ma słów tak pięknych, które mogłyby Go opisać... Powiedziałabym nawet,że Michael był bogiem, ale wiem, że On by tego nie chciał... Był skromny, bardzo skromny... Kochały, Kochają Go miliony... Tęsknie tak bardzo:-(