Mental pisze:A tak na marginesie - sporo teraz różnych wystaw i wernisaży w Wawie. Ja to bym poszedł na taką jedną wystawę, ale pewnie pomysł jej zobaczenia nie znalazłby uznania u damskiego grona;)
Może warto sprawdzić a nie gdybać.. zawsze możemy miło zaskoczyć
But if you came to see
The truth, the purity
It's here inside a lonely heart
Noemi.best - ja mogę zostać do wieczora.
O 19:15 mam ostatni pociąg. więc w ciągu dnia jeszcze możemy pójść.
Postanowiłam, że zostawię tu swój nr telefonu,
w razie, gdyby inne dziewczyny/chłopaki chciałyby dołączyć do nas w ciągu dnia w sobotę (i niedzielę).
Jeszcze przez tydzień co najmniej mam numer orange: 504 87 37 56.
Więc jak coś, można mnie łapać pod tym nr-em.
Jest w ZT i w sobote i w niedziele. Ale ja w sobote odpadam o tej godz. Mam w sobote wolne tylko od mniej wiecej 13.00-15.30 zeby zjesc z Wami lunch, pozniej wieczorem na imprezke. W niedziele od 13.00 jestem free.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!
a nie macie tam w stolYcy jakiegoś iMaxu z takim dużym MJem?? W Łodzi ponoć wyświetlają 18-metrowego MJa... hmm??:)
Edit: znalazłam iMax. Ale nie wyświetlają tam TII :( To chodźmy gdziekolwiek, może w sobotę jeszcze jakoś, co? Albo jakoś tak nim krakuski na południe ruszą znów... hm?:)
Mental, anialim, Marie, Noemi.best -
To ja jestem za 15:30 w sobote. Ola nie przyjeżdża. Miała mały wypadek :/ - Poślemy jej pozdrowienia. Po 13ej - lub jak się wyśpimy po piątku - ruszymy w miasto na wspólny lunch, zjemy spokojnie, porzucamy się frytkami, a potem pójdziemy na TII - co Wy na to? Kto chce z nami??
ja w sobote na TII bardzo chetnie - tylko może lepiej do ZT? Tam jednak lepsze nagłośnienie etc. I na lunch z Wami również się chętnie załapię :) Żałuję, że jutro nie mogę do Was dołączyć :( Chyba że na godzinkę jakąś. Jakie macie plany na jutro 18-20.00 ???
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die http://mjtranslate.com