W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam. Nazywam się Kasia mam 16 lat. Nie będę wymyślać że Michaela słucham od lat, bo.. tak nie jest. Zainteresowała mnie jego muzyka w dniu Jego śmierci. Od tamtej pory nie pamiętam dnia kiedy bym Go nie sluchała. Pokochałam jego muzyke, taniec, wrażliwość, tą miłość do dzieci i całego świata, emocje jakie przekazywał - prawdziwe. Nie moge sobie darować tego że tak późno zwróciłam na niego uwagę. Cóż.. Jeszcze raz Was witam i mam nadzieje że dobrze będzie się nam pisało.
'Cause You Can Climb The Highest Mountain, Swim The Deepest Sea
Witaj :) Jest tu trochę osób, które zwróciły uwagę na Michaela dopiero gdy go zabrakło. Ważnie jest, by zauroczenie nim nie było krótkotrwałe :) Niech Ci się dobrze pisze :)
To prawda, wiele osób pokochało Michaela dopiero po jego śmierci, ale przecież to nie znaczy, że przedtem mieli coś przeciwko niemu. Na pewno byłby szczęśliwy, że jego śmierć, że się tak wyrażę, na coś się przydała i przyciągnęła miliony kolejnych fanów. Witaj na forum:) Życzę miłego postowania;]