Praca socjologiczna o forumowiczach

O Michaelu rozmowy luźne.
argo

Praca socjologiczna o forumowiczach

Post autor: argo »

Witam wszystkich serdecznie.
Jestem tutaj nowa, choś fanką Michaela od dłuższego czsu. Mam do Was ogromną prośbę. Jestem studentką IV roku socjologii na Uniwersytecie Łódzkim i chciałabym napisać pracę magisterską o wspólnocie stworzonej przez fanów Michaela zorganizowanej wokół MJPT. Miałabym więc do Was ogromna prośbę- czy zechcielibyście się ze mną spotkać (każdy indywidualnie) i porozmawiać o Michaelu i waszym uczestnictwie w MJPT. Byłabym bardzo wdzięczna. Proszę piszcie jak się na tą sprawę zapatrujecie. Oczywiście dostosuję się do terminu i miejsca spotkania jakie będzie każdemu z Was odpowiadało.
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

argo pisze:czy zechcielibyście się ze mną spotkać (każdy indywidualnie)
jasne zapraszam do Zebrzydowic

to tylko 381.8 km od Twojej miejscowości, co daje ok. 6h 50 min. jazdy samochodem, oczywiście jeśli za każdym razem masz zielone światło i zero korków po drodze.... :wariat:
Obrazek
argo

Sedeczne dzięki . Odległości nie są ważne- jeśli powstanie fajna praca to warto.
Awatar użytkownika
Freddy

Post autor: Freddy »

Zapraszam serdecznie do Lublina, miasta przepełnionym majkelowwym rytmem ;-) ;-)
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!

Obrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

argo nie no sorki, ale...rozbawił mnie ten post bo pomyślałam,że chyba nie jesteś świadoma tych odległości, ale jeśli poważnie mówisz to zapraszam ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Mental

Post autor: Mental »

wpadnij na jakiś lokalny zlot, tak chyba najprościej pogadać z ludźmi ;)
argo

Zależy mi na dłuzszej rozmowie, to ma być poważna praca badawcza a nie 5-minutowe rozmowy. A co do odległości to jestem świadoma, że nie wszyscy mieszkaja w Łodzi i okolicach. Mam nadzieję, że parę osób jednak z tych stron tez da znać.
Urszula

Post autor: Urszula »

Jeśli odległości nie są dla Ciebie przeszkodą to zapraszam.
Awatar użytkownika
Weronika22

Post autor: Weronika22 »

Ja też zapraszam do Wroclawia, myśle że razem z innymi fanami byśmy się mogili spotkać w umuwionym miejscu, bo bez sensu tak kawał jechać żeby pogadać z 3 osobami. Ja bardzo chętnie ;-)
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

no to może pogadać przez skaypa czy gagu gadu?Bo tak jeździć po całej Polsce to nie za bardzo.I jeszcze mojim zdaniem chodzi tu o fanów z jakimś stażem a nie fani po śmierci MJ.
Awatar użytkownika
JoannaTempest

Post autor: JoannaTempest »

Dokładnie, tak by było wygodniej dla nas wszystkich....co Ty argo na taka propozycję?
Awatar użytkownika
Damianos60

Post autor: Damianos60 »

A o czym ty chcesz z nami rozmawiać argo ?
argo

Serdeczne dzięki za wszystkie propozycje. Rozmawiac chcę z wami o waszym uczestnictwie w MJPT oraz o tym jak rozpoczęło się i jak rozwijało wasze "fanowanie" Michaelowi. Na początku myślę, że spotkam się z fanami, którzy są nieco bliżej Łodzi i Plocka. Później stopniowo chcialabym się spotkać także z tymi, którzy mieszkaja nieco dalej. Mam na to trochę czasu, więc wszystkie rozmowy nie musza się odbyć od razu. :)
Awatar użytkownika
ulaeska

Post autor: ulaeska »

Argo a nie prościej byłoby abyś najpierw poświęciła czas aby przejrzeć forum i tematy na nim poruszone.? Z tej lektury całkiem zasobnej dowiesz się bardzo dużo o fanach, a również o samym Michaelu. Na spotkania zawsze znajdzie się czas.
Odchodząc zabrałeś moje serce.
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

jeśli mogłabym służyć pomocą zapraszam serdecznie do mnie ;-)
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
ODPOWIEDZ