Z kilkoma zdjęcami a z tyłu na plecach figóra MJ biala .Dangerous_Dominika pisze:Malwina27 pisze:Ja miałam na sobie czaja koszulkę z MJ chyba jako jedyna .
ze zdjeciem bodajze z Leave me Alone czy z kilkoma zdjeciami?!:)
Spotkania fanów w Łodzi
- Dangerous_Dominika
- kubawalter
kubawalter - nie było jakiś ogromnych tłumów, wiec nie wiem dlaczego, ale Cię nie kojarzę ... dziwne, bo byłam na parkiecie dość dłuuugooo ... No i gdzieś Ty był
[/quote]
Tu i ówdzie...
znaczy siedziałem w 6 rzędzie na parterze...a jak trwała impreza to różnie...albo staliśmy obok baru...albo siedzieliśmy na kanapach lub po prostu w sali rozmawiając
Dangerous_Dominika...tak bylem z kolegą...hahaha wiele osób mi mówi że gdzieś mnie już widziało...
Może pokaż mi swoje zdjęcie lub coś to również cie skojarzę...
A i szczególnie chciałbym pozdrowić panią która nie chcący na mnie wpadła,zahaczyła o mój talerzyk i strąciła mi bułki
PEACE!!!

[/quote]
Tu i ówdzie...

Dangerous_Dominika...tak bylem z kolegą...hahaha wiele osób mi mówi że gdzieś mnie już widziało...

To ja Wam coś pokażę
Ogólnopolska premiera TII w Łodzi ...

...zaczęła się od superaśnego przemarszu Piotrkowską (tym razem przeszliśmy całą Piotrkowską, nie to co na MJowisku) i kółeczko wokół Placu Wolności. Największe wrażenie zrobiła na mnie jak zawsze Kasia....

...Czesio w jej rękach

Auto z napisem Xplode i głośnikami też było niczego sobie

No i jeszcze MJ w kinie na dużym ekranie

Michael i Michael? Nie, to Kasia i Kinga złapane przez paparata

No i Majkel Dżekson na scenie

Ogólnopolska premiera TII w Łodzi ...

...zaczęła się od superaśnego przemarszu Piotrkowską (tym razem przeszliśmy całą Piotrkowską, nie to co na MJowisku) i kółeczko wokół Placu Wolności. Największe wrażenie zrobiła na mnie jak zawsze Kasia....

...Czesio w jej rękach

Auto z napisem Xplode i głośnikami też było niczego sobie

No i jeszcze MJ w kinie na dużym ekranie

Michael i Michael? Nie, to Kasia i Kinga złapane przez paparata

No i Majkel Dżekson na scenie

- x3giveintomex3
- kubawalter
- x3giveintomex3
- Dangerous_Dominika
mnie lepiej nie kojarzyc.. ale moze razem do jakiejs szkoły chodzilismy, albo moze na jakims koncercie Cię widziałam albo na ulicy..kubawalter pisze:Dangerous_Dominika...tak bylem z kolegą...hahaha wiele osób mi mówi że gdzieś mnie już widziało... Może pokaż mi swoje zdjęcie lub coś to również cie skojarzę...
kto ma zdjęcia??? :)
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
- I'm Little Susie
Czyżby była mowa o mniex3giveintomex3 pisze:pamiętam chyba tylko że jedna miała na imię Ola, i jest z tego forum :)

http://grono.net/chat/#michaeljacksonfoundation/forum/
Michael Jackson Fundation - dołącz do nas! Pomóż nam uzdrawiać świat!
Michael Jackson Fundation - dołącz do nas! Pomóż nam uzdrawiać świat!
Jak byliśmy w kinie ok. 20" już pokazywali na TVP Łódź :DElen pisze:Gdzie pokazywali ?? Bo ja widziałam tylko kawałek naszej premiery (taniec Alka) w faktach na tvn :(I'm Little Susie pisze:(a w tv i tak podpisali, że z Łodzi :P)??
I'm Little Susie mi mówiła jeszcze w kinie
Ktoś ma to nagrane?
Opowiem Wam coś. Dzisiaj gadamy z koleżanką w pracy.
Ona: muszę iść do kina.
Ja: A na co?
Ona: Na Jacksona.
Ja: Ja byłam... polecam każdemu, ale nie potrafię mówić o tym Filmie...
No i hmm... że niby nie potrafię, ale zaczęłam ją tam majkelizować lekko ;)
Ona nie jest fanką, ale mówi, że lubi Jego muzykę i szanuję Go za to, co zrobił. Zaczęła mi mówić, że wie, że miał bielactwo i że to inni ludzie Go zniszczyli. Że nie miał prawdziwych przyjaciół. Może tylko Elizabeth Taylor, Lizę Minneli i Dianę Ross... Że zachowywał się jak dzieciak, ale ja na to rzekłam, że nie miał dzieciństwa, że już w wieku 5 latek kazali mu stawać na scenie i ćwiczyć...
Wielu ludzi Go szanuje, zna Jego piosenki, docenia. Niekoniecznie są fanami. Ale to miłe zaskoczenie