Wspólny projekt - książka
- You_Are_Not_Alone
Witam.
Przypominam, że do 30.10.09 czekam na Wasze prace.
Jednocześnie apeluję, byście myśleli, co piszecie. Dokładne opisywanie w pracy przeznaczonej do upublicznienia, nielegalnego procederu ściągania muzyki z Internetu, jest co najmniej głupie. Prace poświęcone w dużej mierze tej tematyce po prostu wywalam.
Proszę też byście czytali swoje prace przed wysłaniem, większość z Was tego nie robi, a to naprawdę widać: prace są chaotycznie tematycznie i stylistycznie.
Osoby wysyłające poezję proszę, by przysyłały możliowie najlepsze utwory, a nie "co co mają". To samo dotyczy się prac platycznych, rysynki malowane na kartkach z zeszytu się naprawdę nie nadają.
Przypominam, że do 30.10.09 czekam na Wasze prace.
Jednocześnie apeluję, byście myśleli, co piszecie. Dokładne opisywanie w pracy przeznaczonej do upublicznienia, nielegalnego procederu ściągania muzyki z Internetu, jest co najmniej głupie. Prace poświęcone w dużej mierze tej tematyce po prostu wywalam.
Proszę też byście czytali swoje prace przed wysłaniem, większość z Was tego nie robi, a to naprawdę widać: prace są chaotycznie tematycznie i stylistycznie.
Osoby wysyłające poezję proszę, by przysyłały możliowie najlepsze utwory, a nie "co co mają". To samo dotyczy się prac platycznych, rysynki malowane na kartkach z zeszytu się naprawdę nie nadają.
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”
„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
- Liberian Girl
aj się spóźniłem i to bardzo . a bardzo bym chciał swoje wspomnienia z Michaelem napisać. da się coś jeszcze zrobić ? jestem fanem od około '91 i trochę mam do opowiedzenia i bardzo chciałbym to zrobić. jeżeli mogli byście przedłużyć termin byłbym wdzięczny . pozdrawiam
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Hej.
W sumie dostałyśmy około 20 tekstów, to za mało, żeby można było mówić o wydawaniu książki. Na pewno jednak Wasza praca się nie zmarnuje, nie chcemy, aby wszystko spełzło na niczym.
Kasia na razie nie ma dostępu do Internetu, mam nadzieję, że będziemy mogły Wam coś wkrótce konkretnego napisać.
Pozdrawiam,
MJowitek
W sumie dostałyśmy około 20 tekstów, to za mało, żeby można było mówić o wydawaniu książki. Na pewno jednak Wasza praca się nie zmarnuje, nie chcemy, aby wszystko spełzło na niczym.
Kasia na razie nie ma dostępu do Internetu, mam nadzieję, że będziemy mogły Wam coś wkrótce konkretnego napisać.
Pozdrawiam,
MJowitek
- Dżeksonowa xd
A wiadomo, które byłyby wykorzystane z tych 20-stu?MJowitek pisze:Hej.
Pozdrawiam,
MJowitek
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

Michael Jackson.

- EternallyLive
Hej
Jest parę prac, które nam się szczególnie podobają, ale wolałabym na razie tego nie mówić. Na książkę to nawet wszystko co mamy by nie wystarczyło.
A co do nadsyłania...to sobie myślę, ze krzywda się nikomu nie stanie, jak powiem, że tak, można. Acz biorąc pod uwagę frekwencję, na wydanie tego w jakimś wydawnictwie bym nie liczyła. Może e-book? No cóż, w każdym razie dziękuję wszystkim, którzy zdążyli w terminie
a z uwagi na okoliczności daje zielone światełko na dalsze wywody, z którymi chwilowo nie wiem co się dalej stanie...Zwł, że Kasię pochłonęło życie rzeczywiste (czyt. nie ma netu), jak wróci to zobaczymy co możemy zrobić z tym co mamy.
Jest parę prac, które nam się szczególnie podobają, ale wolałabym na razie tego nie mówić. Na książkę to nawet wszystko co mamy by nie wystarczyło.
A co do nadsyłania...to sobie myślę, ze krzywda się nikomu nie stanie, jak powiem, że tak, można. Acz biorąc pod uwagę frekwencję, na wydanie tego w jakimś wydawnictwie bym nie liczyła. Może e-book? No cóż, w każdym razie dziękuję wszystkim, którzy zdążyli w terminie

- EternallyLive
- insomniaof