poisonivy pisze:ZAPRASZAMY WSZYSTKICH NA JUTRZEJSZE (i każde inne) SPOTKANIE!!!
BEZ WZGLĘDU NA WIEK, WYZNANIE, KOLOR SKÓRY ECT. (brzmię prawie ja MJ )
Heh dzięki, ale ostatnio nie mogłam przyjść, fajnie, że jesteście tacy mili ;]
Zobaczymy się w Multikinie w środę
Kama pisze:dzisiaj dokładnie postaram się ustalić co i jak ZielonoMi
ale wstępnie zaczynamy o 17,00 bo na 17,30 jest film więc się załapiemy
a potem przed naszym filmem przed 20 Dancing Dancing Dancing ZielonoMi
A tak w ogóle to planujecie coś przed This Is It, w środę czy mi się zdaje? No chyba, że to niespodzianka...
I remember the first time, I seen you moonwalk,
I believed, I could do anything,
You made the world dance.
You made the music come to life...
Daliście świetny występ ! Szacunek
Nie wiem tylko dlaczego niektórzy ludzie są tacy drętwi ! Zawsze myślałam, że klaskanie do rytmu nie boli. Mnie porwaliście.
Fajnie gdyby ktoś miał jakiś pamiątkowy filmik :) No i zdjęcia, chyba nawet do MITM się "niechcący" załapałam.
Ajj, nie mogę. Byliście świetni.
Tell me, just what will I do... cause I just can't stop loving you
http://www.rozrywka.wszczecinie.pl/mich ... elacje,0,0 Kochani oto recenzja napewno juz widzieliscie Powiem tak jeszcze nie doszłam do siebie:(Chciałam wam Wszystkim bardzo podziekowac w Moim i Kamili imieniu!Iza i Ewelina rowniez dziekujemy!!!Jestesmy jedna wielka Grupa pamietajmy o tym!!!!!Wojtek dlaczego nie tanczyłes z Nami:(pełen szacunek dla Was
Było cudownie!!!! Też nie mogę się wciąż pozbierać. Niesamowite przeżycie- MIKE POWALA!!!!
Cieszę się, że Was mam, bo dajecie mi siłę! KOCHAM WAS Nie wiem, co bym teraz robiła gdybym Was nie znała, masakra Staliście się bardzo ważną częścią mojego życia i na każdy spotkanie tak mocno czekam. Nasza impreza będzie na prawdę wyjątkowa, bo gdy spotyka się grupa ludzi pęłnych pasji i miłości, to nie może być inaczej
MJówki moje kochane było niesamowicie, bez Was nie dałabym rady.
ja nadal jestem otępiała przymulona nie doszłam do siebie
Bardzo mocno Wam dziękuję. MIKE jak zwykle nas zaskoczył to było arcydzieło
Edyta, Iza, Ewelina Wy wiecie :) był pełen odlot, był duży stres, było dużo różnych emocji dziękuje Wam
Roxi pięknie napisałaś
ROXIMJ pisze:Cieszę się, że Was mam, bo dajecie mi siłę! KOCHAM WAS Nie wiem, co bym teraz robiła gdybym Was nie znała, masakra Staliście się bardzo ważną częścią mojego życia i na każdy spotkanie tak mocno czekam. Nasza impreza będzie na prawdę wyjątkowa, bo gdy spotyka się grupa ludzi pełnych pasji i miłości, to nie może być inaczej
też tak myślę
aaa i od jutra zaczynam dzień od melisy
bardzo bardzo Wam wszystkim dziękuję
THIS IS IT
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
LUDZISKA!!
Szykujcie się jutro i w przyszły piątek na salę g. 16-19. Oficjalny komunikat umieszczę jeszcze po dzisiejszym treningu czyli koło 22. Pozdrawiam i 3majcie się mocno
Czekałam na specjalną okazję żeby napisać swojego 100-go posta i teraz właśnie nadeszła!! Ja wam również dziękuję, że mogłam być tam z wami nie chciałabym tego przeżywać samotnie! Pisałam to już nie raz ale napiszę kolejny JESTEŚCIE WSPANIALI!! A film no cóż... brak słów żeby to opisać po prostu PIĘKNY!!!!!!!I jestem pewna, że obejrzę go jeszcze nie raz
THIS IS IT
p.s mnie jutro też nie będzie bo już wyjechałam ze Szczecina i będę dopiero w przyszłym tygodniu :-(
Roxi jutro będzie masssakra na mieście bo zamykają Ku Słońcu
jeżeli będziemy mieć salę to proszę na 16.30 bo na pewno nie dojadę
już dzisiaj stałam w korku pół godziny a ja jadę z Lubieszyna
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
No cóż ja też Wam dziękuję za to, że mogę razem z Wami to przeżywać. Samej byłoby ciężko. Film pięknie pokazał geniusz i niezwykłą osobowość Michaela (tylko tyle jestem dziś na ten temat napisać, bo wciąż tego nie przetrawiłam).
Niestety jutro nie będzie mnie na próbie, bo prawdopodobnie będę się przeprowadzać
Dziewczyny Wy jesteście świetne, naprawdę pełen szacunek . Właśnie oglądałem video z występu wczorajszego i wyszło naprawdę bardzo fajnie :). Naprawdę stworzyliście świetną atmosferę. Ja nie byłem potrzebny . Dołącze na próbach do Was oczywiście i we free blusie. A film był...Niesamowity po prostu!! Daje olbrzymi zastrzyk energii, piękny:)
Oj Kochane widze ze my wszystkie dojsc do siebie nie mozemy:(Wojtek co ty piszesz ty jestes czescia Nas i nie pisz ze nie jestes Nam potrzebny bo sie obrazimy!!!Pamietajcie jestesmy wszyscy razem!!!!!!a filmik naprawde robi wrazenie:) a 14.11 zbliza sie oj zbliza pozdrawiam
...a ja musiałam ochłonąć i długo myślałam co napisać...
Gdy w pierwszej klasie szkoły podstawowej zobaczyłam na wystawie sklepowej gazetę ze zdjęciem człowieka w żółtym kombinezonie powiedziałam „Mamo kup mi ją proszę”. Przejrzałam kolorowe obrazki, mało zrozumiałam z tekstu... Wtedy jeszcze nie wiedziałam, że Mama wraz z tą gazetą kupiła mi bilet do wielkiego szczęścia. Dzisiaj, kiedy jestem dorosła wciąż wracam do tej zniszczonej gazety i dzisiaj już to wiem.
Dzisiaj wiem, że Michael Jackson to nie tylko znane na całym świecie imię i nazwisko, to nie tylko niepodważalny Geniusz i talent zarówno muzyczny jak i taneczny... ale moje szczęście.
Każdy z Nas ma swoje małe i duże problemy, troski. Pracujemy, poświęcamy się bliskim, rodzinie. Mamy swoje gusta, coś lubimy a czegoś wcale nie. Mamy różne bagaże doświadczeń. Czasem pada na nas deszcz a innym razem słońce świeci nam w oczy... Mamy swoje zmartwienia i swoje szczęścia. A moim szczęściem jest właśnie On.
Bo dał mi Was. W oczach każdego z Was można zobaczyć zupełnie coś innego, bo absolutnie różni jesteśmy ale pomiędzy tymi różnicami widać Jego uśmiech....
I za to Wam dziękuję. I za to dziękuję swojej Mamie.
Film? Piękny. To wszystko co mogę w tej chwili powiedzieć. Na więcej na razie nie pozwala mi umysł, bo jeszcze tego wszystkiego co wczoraj zobaczył sobie nie poukładał. Za duże emocje. To wszystko co wydarzyło się wczoraj w kinie – film, nasz występ, reakcja ludzi daje mi kolejne dowody na to, że można zamknąć oczy i być przez chwile w bajce.
Nie chcę Was zamęczyć więc kończąc moją wypowiedź napiszę WSZYSCY KTÓRZY TU TRAFIĄ DZIĘKI WCZORAJSZEMU SPOTKANIU (I NIE TYLKO)... BĄDŹCIE Z NAMI I DELEKTUJCIE SIĘ TYM CO DAJE MICHAEL.
A JA Z CZYSTYM SUMIENIEM MOGĘ POWIEDZIEĆ, ŻE DAJE NIE TYLKO CUDOWNĄ MUZYKĘ I NIEZIEMSKI TANIEC...
PS. Jutro postaram się być na próbie ale nie obiecuję /praca/.
PS. Szczegóły dotyczące imprezy 14 listopada dla wszystkich, którzy będą tych szczegółów szukać pojawią się niebawem w tym wątku.