Spotkania fanów w Łodzi
- Maharet
Dasz radę! Mnie czeka ok 35 godzin bez snu, ale już wprawiona naszymi majkelowymi nockami dam radęMalwina27 pisze:ja dopiero w Bałtyku będe bo i tak czeka mnie ponad 24 godz na nogach .....

Nie każdy może być w Łodzi, nie każdy chciałby to wszystko oglądać w kinie, wśród ludzi...
I powiem Wam, że boję się tego TII ... ciekawe jak to będzie...
- I'm Little Susie
Hej :)
Ale trza się wziąć w garść, a żeby przetrwać całą noc trzeba się wyspać :) A więc biegnę do łózia :) Do zobaczenia o 18.00 na Thriller Zombie Dance :D

No jeszcze Wielkopolska musi być, konkretnie Krotoszyn :D :D :D O matko, jak sobie pomyślę, gdzie będę i co będę robić za 24 h to aż mi się chce tańczyć (moonwalka) i śpiewać (akuratnie Smooth Criminal <3) Już się po prostu doczekać nie mogę, choć strasznie się też obawiam, jak przeżyję TII... na bank będę płakać jak bóbr...No, no, Warszawa, Częstochowa, kto do nas jeszcze dołączy? ZielonoMi

Ale trza się wziąć w garść, a żeby przetrwać całą noc trzeba się wyspać :) A więc biegnę do łózia :) Do zobaczenia o 18.00 na Thriller Zombie Dance :D

http://grono.net/chat/#michaeljacksonfoundation/forum/
Michael Jackson Fundation - dołącz do nas! Pomóż nam uzdrawiać świat!
Michael Jackson Fundation - dołącz do nas! Pomóż nam uzdrawiać świat!
Elen Mieszkasz w Łodzi masz piechotką do Kina nie wymądrzaj się...
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
tancerz
No na upartego piechotą mogłabym dojść ;P
Wcale nie staram się wymądrzać, wydaje mi się jednak, że informacja była jednak dość wcześnie podana.
I tyle w tym temacie.
Tym co nie będą dzisiaj w Łodzi życzę Michaelowej nocy i przyjemnego oglądania transmisji z USA. Bo przecież nie ważne gdzie się ogląda, ważne że duchem będziemy wszyscy razem :)

No na upartego piechotą mogłabym dojść ;P
Wcale nie staram się wymądrzać, wydaje mi się jednak, że informacja była jednak dość wcześnie podana.
I tyle w tym temacie.
Tym co nie będą dzisiaj w Łodzi życzę Michaelowej nocy i przyjemnego oglądania transmisji z USA. Bo przecież nie ważne gdzie się ogląda, ważne że duchem będziemy wszyscy razem :)

- justBeatIt
ejj ale gdzie ta transmisja będzie?Elen pisze: Tym co nie będą dzisiaj w Łodzi życzę Michaelowej nocy i przyjemnego oglądania transmisji z USA. Bo przecież nie ważne gdzie się ogląda, ważne że duchem będziemy wszyscy razem :)
edit: sorry, nie widziałam ;) dzięki ;)
Ostatnio zmieniony wt, 27 paź 2009, 14:59 przez justBeatIt, łącznie zmieniany 1 raz.
Przecież Tancerz napisał (stronę wcześniej):
tancerz pisze:Na stronie www.michaeljackson.com będzie można oglądać na żywo transmisję z czerwonego dywanu w Los Angeles o 3 w nocy przed premierą filmu THIS IS IT .
I tyle w tym temacie
Jak trafnie to ujęłaś-wydawało Ci się.Impreza jest jutro czyli w październiku a wiadomość została podana dopiero 7 października-jest to stanowczo za późno dla osób które mają układany grafik pod koniec września.No nieważne.Jak zauważył tancerz najmądrzejsi są Ci którzy mają żabi skok do Łodzi.Wiem że mam niepodważalną rację i dlatego pozwalam sobie na wyrażenie zdania.Nieważne.
Mam nadzieję że jutro rano ktoś pokusi się o zdanie relacji z filmu i z imprezy.
I tyle w tym temacie
Jak trafnie to ujęłaś-wydawało Ci się.Impreza jest jutro czyli w październiku a wiadomość została podana dopiero 7 października-jest to stanowczo za późno dla osób które mają układany grafik pod koniec września.No nieważne.Jak zauważył tancerz najmądrzejsi są Ci którzy mają żabi skok do Łodzi.Wiem że mam niepodważalną rację i dlatego pozwalam sobie na wyrażenie zdania.Nieważne.
Mam nadzieję że jutro rano ktoś pokusi się o zdanie relacji z filmu i z imprezy.

Co do terminu poinformowania Nas przez Kingę to zdania nie zmienię, ponieważ myślę, że powinniśmy Kindze jedynie podziękować, że w tak krótkim czasie zorganizowała tę uroczystą premierę. Z tego co wiem to nikt inny, w żadnym innym mieście nie zorganizował czegoś takiego.
P.S.- szkoda, że nie wszyscy mogli przyjechać :(
Relację oczywiście zdamy z tego co będzie się dzisiaj działo, ale nie jestem pewna czy rano ktoś będzie na tyle przytomny by coś składnie napisać ;)
Co do terminu poinformowania Nas przez Kingę to zdania nie zmienię, ponieważ myślę, że powinniśmy Kindze jedynie podziękować, że w tak krótkim czasie zorganizowała tę uroczystą premierę. Z tego co wiem to nikt inny, w żadnym innym mieście nie zorganizował czegoś takiego.
Z tego co wiem to przyjeżdżają dzisiaj do nas również fani z Warszawy, Częstochowy i paru innych miast więc nie taki znowu żabi skok :)Jeanny100 pisze:najmądrzejsi są Ci którzy mają żabi skok do Łodzi
P.S.- szkoda, że nie wszyscy mogli przyjechać :(
Ostatnio zmieniony wt, 27 paź 2009, 15:28 przez Elen, łącznie zmieniany 1 raz.
I zostaw tu komputer pod opieką swoich niemądrych kolegów z pracy.Sorry ale te dwie wiadomości napisał ktoś kto pod moją nieuwagę dorwał się do kompa.Moja droga Elen Ty jesteś z Łodzi-gdybym tam mieszkała to żadnym problemem nie byłoby dla mnie zamienienie się z kimś innym.Kłania się tutaj przysłowie :"Najedzony głodnego nie rozumie".Wiesz co postaram się wnikliwie obejrzeć zdjęcia jaka kategoria wiekowa przyjedzie z innych miast.Bo olać szkołę na jeden dzień a olać pracę to już różnica.Widzę że Ty będziesz i tak obstawiać przy swoim a ja zdania nie zmienię.Zmień swój ostatni post-bo jak pisałam był to żart mojego kolegi.
Ostatnio zmieniony wt, 27 paź 2009, 15:46 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 2 razy.