Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Madziula9

Post autor: Madziula9 »

Gdzie was znajde 27.10 na Piotrkowskiej? ;-)
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

Madziu będziemy czekać na skrzyżowaniu Piotrkowskiej i Piłsudskiego około godziny 17.30, jeśli możesz dotrzeć wcześniej to bardzo dobrze.
Lena czy to oznacza, że Basia będzie z nami na przemarszu? Wiem, że Twój post pojawił się już jakiś czas temu, ale nie mogę uwierzyć:) Jak to Ci się udało?
A propos stroju obowiązkowo zakładam białą koszulę i kapelusz :mj:
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Agnes:* pisze:A propos stroju obowiązkowo zakładam białą koszulę i kapelusz
No to witamy w klubie :smiech:

Agnes:* pisze:Lena czy to oznacza, że Basia będzie z nami na przemarszu? Wiem, że Twój post pojawił się już jakiś czas temu, ale nie mogę uwierzyć:) Jak to Ci się udało?
Basia to moja niedoważona waga i ukochany gupek (I love You ;*), w związku z czym wykombinowałyśmy tak, że będzie też od początku. To nie było trudne ;D
Wiesz na wyższych szczeblach zapoznania można wszystko hahahha

:smiech:
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

W takim razie Moja Droga chapeau bas :smiech:
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Hahaha:P Myślałby kto:D Bo ja to jestem taka strasznie niechętna do naszych spotkań i w ogóle Was nie lubię i tak, jak pisałam Lenie - jestem tu tylko po to, żeby ponabijać się z fanów Michaela, a za swoją boginię uważam Dodę, bo to jest w końcu klasyka;D

Ja znalazłam (!) kapelusz w domu... ale szary... I nikt nie wie skąd on się wziął:D Ja tam myślę, że to Michael zapomniał ostatnio zabrać:) Tylko czemu szary?! No trudno, będzie szary, chyba, że mnie odtrącicie, takiego szaraka!:(

Jejku, boję się tego TII jak diabła, a jednocześnie doczekać się nie mogę! Mówiłam to pojedynczym osobom setki razy, ale teraz powiem wszystkim: strasznie, strasznie, strasznie się cieszę, że będziemy tam razem, z Wami będzie łatwiej:) Och, gdyby nie Wy, to dosłownie... Wolę nie myśleć, ale Wy już wiecie, nie?:)

A to dla Leny specjalnie:
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

po-cichu pisze:A to dla Leny specjalnie:
haha och nasze wyznanie miłości tak publicznie? :smiech:

Ja Ciebie też: Obrazek

Agnes:* :mj:

PS
po-cichu pisze:I nikt nie wie skąd on się wziął:D Ja tam myślę, że to Michael zapomniał ostatnio zabrać:)
Jak to nikt nie wie?! Jak to nikt? Ja wiem! No i podzieliłam się tym z Tobą... Ale miałaś nic nie mówić, że wysłałam do Ciebie Michaela ....
Awatar użytkownika
vkmaxx

Post autor: vkmaxx »

Elen pisze:vkmaxx
Już od samego początku było wiadomo, że noc z This is it zacznie się o 21 a skończy dopiero o 6 rano, więc godzina 3 mieści się w tym przedziale czasowym ;P
Jest różnica między "impraza będzie trwać od 21 do 06" a "impraza będzie trwać od 21 do 06 a jej najważniejsza część zacznie się między 03 a 04" bo z tej drugiej nie możesz wcześniej wyjść...
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Dios Michaelos!!!

To już jutro!!! Urlopu chyba nie dostanę, także w środę w pracy będzie hardcore :smiech:

Byłam po TII soundtrack, ale to jacyś zdziercy są, nie dam ile tyle kasy, jednak poczekam nenene

Jutro komórki w dłoń, kapelusze na głowę i hmm... najpierw Thriller, a później... cała noc przed nami

:dance: :dance: :dance:
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

Hej.

Ja chyba dołączę do Was dopiero pod kinem, bo gdybym chciała być na przemarszu, musiałabym iść prosto z uczelni ( na której jestem od samego rana ) i w dodatku nie mam mojego kapelusza nawet...(zimuje na działce) więc i z przebrania nici :/ Jakaś taka kompletnie nieprzygotowana jestem na jutrzejszy dzień... Tyczy się to i stroju i ogólnie jakiegoś takiego przygotowania psychicznego, na to wszystko... :-/
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

eh.. ja to mam szczęście jestem chora i do tego straciłam smak :-/
ale co tam byle by przezyc do srody do ok,6rano..

wiec kapelusz na głowe i jakos to bedzie :mj:

to do jutra Drogie MJówki, Niech Michael będzie przy nas! :calus:
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Dominiko, nie ma jakoś to będzie..będzie na pewno świetnie :) Najważniejsze, że masz dwa najważniejsze zmysły- słuch i wzrok, bez smaku jakoś dasz sobie jutro radę :)

Już się nie mogę dooooooooooooczekać :happy: :happy: :happy:
Trzymajcie się Moje Drogie MJówki :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Na stronie www.michaeljackson.com będzie można oglądać na żywo transmisję z czerwonego dywanu w Los Angeles o 3 w nocy przed premierą filmu THIS IS IT . Tak więc jeśli ktoś nie może do Łodzi wszystko obejrzy i tak w domu.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

tancerz
fajnie, ale w domu nie będzie tego klimatu co w Bałtyku w Łodzi, w otoczeniu MJówek i Michaelem, który na pewno będzie wśród nas :)
Obrazek
michaśka

Post autor: michaśka »

a ja się tego strasznie boję...
I'm a lover not a fighter
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Elen na pewno wiele osób by się wybrało ale info podane zostało na tyle późno że osoby pracujące takie jak nie miały szans zmienić sobie układu grafiku pracy.Dobrze że chociaż data MJowiska nie zostaje zmieniona.
No ale liczymy na zdjęcia i filmiki.
Pozostaje mi transmisja-tancerz dzięki za cynk ;-)
Obrazek