Spotkania fanów w Łodzi
Madziu będziemy czekać na skrzyżowaniu Piotrkowskiej i Piłsudskiego około godziny 17.30, jeśli możesz dotrzeć wcześniej to bardzo dobrze.
Lena czy to oznacza, że Basia będzie z nami na przemarszu? Wiem, że Twój post pojawił się już jakiś czas temu, ale nie mogę uwierzyć:) Jak to Ci się udało?
A propos stroju obowiązkowo zakładam białą koszulę i kapelusz
Lena czy to oznacza, że Basia będzie z nami na przemarszu? Wiem, że Twój post pojawił się już jakiś czas temu, ale nie mogę uwierzyć:) Jak to Ci się udało?
A propos stroju obowiązkowo zakładam białą koszulę i kapelusz

- Maharet
No to witamy w klubieAgnes:* pisze:A propos stroju obowiązkowo zakładam białą koszulę i kapelusz

Basia to moja niedoważona waga i ukochany gupek (I love You ;*), w związku z czym wykombinowałyśmy tak, że będzie też od początku. To nie było trudne ;DAgnes:* pisze:Lena czy to oznacza, że Basia będzie z nami na przemarszu? Wiem, że Twój post pojawił się już jakiś czas temu, ale nie mogę uwierzyć:) Jak to Ci się udało?
Wiesz na wyższych szczeblach zapoznania można wszystko hahahha

Hahaha:P Myślałby kto:D Bo ja to jestem taka strasznie niechętna do naszych spotkań i w ogóle Was nie lubię i tak, jak pisałam Lenie - jestem tu tylko po to, żeby ponabijać się z fanów Michaela, a za swoją boginię uważam Dodę, bo to jest w końcu klasyka;D
Ja znalazłam (!) kapelusz w domu... ale szary... I nikt nie wie skąd on się wziął:D Ja tam myślę, że to Michael zapomniał ostatnio zabrać:) Tylko czemu szary?! No trudno, będzie szary, chyba, że mnie odtrącicie, takiego szaraka!:(
Jejku, boję się tego TII jak diabła, a jednocześnie doczekać się nie mogę! Mówiłam to pojedynczym osobom setki razy, ale teraz powiem wszystkim: strasznie, strasznie, strasznie się cieszę, że będziemy tam razem, z Wami będzie łatwiej:) Och, gdyby nie Wy, to dosłownie... Wolę nie myśleć, ale Wy już wiecie, nie?:)
A to dla Leny specjalnie:

Ja znalazłam (!) kapelusz w domu... ale szary... I nikt nie wie skąd on się wziął:D Ja tam myślę, że to Michael zapomniał ostatnio zabrać:) Tylko czemu szary?! No trudno, będzie szary, chyba, że mnie odtrącicie, takiego szaraka!:(
Jejku, boję się tego TII jak diabła, a jednocześnie doczekać się nie mogę! Mówiłam to pojedynczym osobom setki razy, ale teraz powiem wszystkim: strasznie, strasznie, strasznie się cieszę, że będziemy tam razem, z Wami będzie łatwiej:) Och, gdyby nie Wy, to dosłownie... Wolę nie myśleć, ale Wy już wiecie, nie?:)
A to dla Leny specjalnie:

- Maharet
haha och nasze wyznanie miłości tak publicznie?po-cichu pisze:A to dla Leny specjalnie:

Ja Ciebie też:

Agnes:*

PS
Jak to nikt nie wie?! Jak to nikt? Ja wiem! No i podzieliłam się tym z Tobą... Ale miałaś nic nie mówić, że wysłałam do Ciebie Michaela ....po-cichu pisze:I nikt nie wie skąd on się wziął:D Ja tam myślę, że to Michael zapomniał ostatnio zabrać:)
Jest różnica między "impraza będzie trwać od 21 do 06" a "impraza będzie trwać od 21 do 06 a jej najważniejsza część zacznie się między 03 a 04" bo z tej drugiej nie możesz wcześniej wyjść...Elen pisze:vkmaxx
Już od samego początku było wiadomo, że noc z This is it zacznie się o 21 a skończy dopiero o 6 rano, więc godzina 3 mieści się w tym przedziale czasowym ;P
Hej.
Ja chyba dołączę do Was dopiero pod kinem, bo gdybym chciała być na przemarszu, musiałabym iść prosto z uczelni ( na której jestem od samego rana ) i w dodatku nie mam mojego kapelusza nawet...(zimuje na działce) więc i z przebrania nici :/ Jakaś taka kompletnie nieprzygotowana jestem na jutrzejszy dzień... Tyczy się to i stroju i ogólnie jakiegoś takiego przygotowania psychicznego, na to wszystko...
Ja chyba dołączę do Was dopiero pod kinem, bo gdybym chciała być na przemarszu, musiałabym iść prosto z uczelni ( na której jestem od samego rana ) i w dodatku nie mam mojego kapelusza nawet...(zimuje na działce) więc i z przebrania nici :/ Jakaś taka kompletnie nieprzygotowana jestem na jutrzejszy dzień... Tyczy się to i stroju i ogólnie jakiegoś takiego przygotowania psychicznego, na to wszystko...

- Dangerous_Dominika
eh.. ja to mam szczęście jestem chora i do tego straciłam smak
ale co tam byle by przezyc do srody do ok,6rano..
wiec kapelusz na głowe i jakos to bedzie
to do jutra Drogie MJówki, Niech Michael będzie przy nas!

ale co tam byle by przezyc do srody do ok,6rano..
wiec kapelusz na głowe i jakos to bedzie

to do jutra Drogie MJówki, Niech Michael będzie przy nas!

"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Na stronie www.michaeljackson.com będzie można oglądać na żywo transmisję z czerwonego dywanu w Los Angeles o 3 w nocy przed premierą filmu THIS IS IT . Tak więc jeśli ktoś nie może do Łodzi wszystko obejrzy i tak w domu.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Elen na pewno wiele osób by się wybrało ale info podane zostało na tyle późno że osoby pracujące takie jak nie miały szans zmienić sobie układu grafiku pracy.Dobrze że chociaż data MJowiska nie zostaje zmieniona.
No ale liczymy na zdjęcia i filmiki.
Pozostaje mi transmisja-tancerz dzięki za cynk
No ale liczymy na zdjęcia i filmiki.
Pozostaje mi transmisja-tancerz dzięki za cynk