Spotkania fanów w Poznaniu
-
jenny100
spieszyc się z płytą nie będę. ale zgadzam się - sony robi siano w nieładny sposób. majkel się wścieka tam na górze, biedak. tak bardzo nie cierpiał półproduktów.... no nic. nie oceniam chętnych lub już posiadających, cholernie rozumiem. ale pazerność ludzka granic nie zna... nie fair.
dlatego chętnie posłucham zgranych piosenek. :) odwdzięczyć się mogę tylko płytą cd z The Wiz. Zgrywaną z winyla :). Uwielbiam jej słuchać, lubie te klimaty.
pozdrooo
spieszyc się z płytą nie będę. ale zgadzam się - sony robi siano w nieładny sposób. majkel się wścieka tam na górze, biedak. tak bardzo nie cierpiał półproduktów.... no nic. nie oceniam chętnych lub już posiadających, cholernie rozumiem. ale pazerność ludzka granic nie zna... nie fair.
dlatego chętnie posłucham zgranych piosenek. :) odwdzięczyć się mogę tylko płytą cd z The Wiz. Zgrywaną z winyla :). Uwielbiam jej słuchać, lubie te klimaty.
pozdrooo
Primum non nocere.
Agni z tego co wiem to kilka osób chciało się spotkać już o godzinie 18.00.Ja jestem wolna od 17.30 więc możemy się spotkac też kilka minut przed seansem jeśli ktos wyraźi chęci.
Weroniko możesz się odwdzięczyć np.tak:
Moje plany trochę się zmieniły i jestem wolna od 15.30
Zajebiaszczo gdyby nie fakt że This Is It jest już pojutrze a tu nadal zero konkretów.Rozumiem że czekacie aż ja ustalę jakis plan he?
Weroniko możesz się odwdzięczyć np.tak:

Moje plany trochę się zmieniły i jestem wolna od 15.30
Zajebiaszczo gdyby nie fakt że This Is It jest już pojutrze a tu nadal zero konkretów.Rozumiem że czekacie aż ja ustalę jakis plan he?

Agni w takim razie możesz wpaść do mnie ponieważ ja mieszkam na Dębcu a i tak nie wiadomo ile osób się zdecyduje na spotkanie przed kinem.Raczej większość chce się spotkać po kinie.Masz chyba numer mojego koma więc daj znać jakby co.Agni pisze:Ja, jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli, będę ok. 18.30 na Dębcu :P

Mogłabyś przeczytać temat i nie śmietniczyć w wątku
My tu gadu gadu o środowym spotkaniu a ty ni z gruchy ni z pietruchy wyskakujesz że nie czytasz tematu i jeszcze mamy Ci wybaczyć
Kochani kontynuujmy wątek spotkania środowego

My tu gadu gadu o środowym spotkaniu a ty ni z gruchy ni z pietruchy wyskakujesz że nie czytasz tematu i jeszcze mamy Ci wybaczyć

Kochani kontynuujmy wątek spotkania środowego

-
Jeanny100 mogłabyś nie odstraszać nowych ludzi próbujących wkręcić się do grupy? Ej weź w końcu wrzuć na luuz bo ostatnio przesadzasz ze swoimi wypowiedziami
insomniaof przeczytaj ostatnie 2 str tematu i będziesz wszystko wiedzieć
ja nietety nie wiem czy będę na spotkaniu przed ani po. cholerna chemiaa w czwartek..;/

insomniaof przeczytaj ostatnie 2 str tematu i będziesz wszystko wiedzieć

Ja odstraszam nowych ludzi?Ja nikogo nie odstraszam-wręcz przeciwnie jak były organizowane spotkania to bardzo często ja przekopywałam te kilka stron w poszukiwaniu i dotarciu do fanów żeby informować ich o spotkaniach.Robiłam to w celu większej integracji często też telefonicznie więc lepiej zejdź ze mnie.A jak kogoś bardzo integracja interesuje to chyba wie jak trafić na mjpolishteam do działu spotkania fanów.
P.S. I mam nadzieję że doczekam się moich trzech filmów DVD na najbliższym naszym spotkaniu 28 października.A zresztą jak widzę powieliłaś koleżance insomniaof to samo co ja napisasałam a sama mnie atakujesz.Ja Ciebie nie zmuszam do swojej osoby więc zastanów się nad tym co piszesz.
P.S. I mam nadzieję że doczekam się moich trzech filmów DVD na najbliższym naszym spotkaniu 28 października.A zresztą jak widzę powieliłaś koleżance insomniaof to samo co ja napisasałam a sama mnie atakujesz.Ja Ciebie nie zmuszam do swojej osoby więc zastanów się nad tym co piszesz.

oł noł. tu jest jak w prawdziwej rodzinie ... :)
każdy chce dobrze tylko za cholerę nie wychodzi...
nie kućcie się dziuby. życie za krótkie...
a majkel patrzy i płacze...
ps. coś czuję, że nadziejecie mnie na pal za to wtrącanie się ...
będzie plutonik....
pps. basia! a może po seansie zbiorowy relaks a'la majkel? Ty wiesz co... twoja najczęściej cytowana, spleśniała...
każdy chce dobrze tylko za cholerę nie wychodzi...
nie kućcie się dziuby. życie za krótkie...
a majkel patrzy i płacze...
ps. coś czuję, że nadziejecie mnie na pal za to wtrącanie się ...

pps. basia! a może po seansie zbiorowy relaks a'la majkel? Ty wiesz co... twoja najczęściej cytowana, spleśniała...
Primum non nocere.
- martynafan
Ja również w środę byłabym chętna do spotkania przed seansem
ok 17-18 :)

'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'