Koroner: Jackson był zdrowy

O Michaelu rozmowy luźne.
Awatar użytkownika
Baby Jane

Post autor: Baby Jane »

Mj F-Anka pisze:On umarl z wyczerpania, z wygorowanych ambicji i spelnienia naszych oczekiwan. Byl chory, na pewno mial depresje. Byl silny ale nie az tak...
Dlaczego tak szybko straciliście wiarę w bądź co bądź swojego idola(?)? Nie wierzyliście w to co mowili, a teraz z rzeczy, o których się mówi wybieracie najgorsze wersje, dlaczego? Przecież nie wiecie co się stało dlaczego więc osądy są tak mocne i pewne? Wypowiadacie się, jakbyscie siedziali w skorze MJ i wiedziali co sie dzieje, lub stalo. Prawda moze byc zupelnie inna. Miał anoreksje, ale jadl słodycze? Był chory ale czy potrafi ktos powiedziec na co dokładnie? Miał depresję? Czy to aby nie na pewno dopowiadanie?

A może ktoś chcialby, żebyście wszyscy myśleli, że MJ się poddal. Bo się wypowiadacie tak i kazdy wie najlepiej co też mu dolegalo. Stawiacie na nim krzyzyk, a przeciez NIE WIADOMO co sie tam dzialo. Najczęsciej rzeczy, które wydają się byc takie oczywiste, które ludzie wypowiadają z takim zapałem i niezachwianą pewnością siebie to półprawdy, lub nieprawda. Życie jest bardziej złożone niż się wydaje. Nic nie jest takie proste.

Nie wazne co, ja wierze po prostu, ze prawda zwyciezy. Zawsze zwycieza.
Awatar użytkownika
Megi1975

Post autor: Megi1975 »

Moze i nie byl do konca zdrowy, ale widać, ze był szczesliwy. Chociaz ten ostatni raz robił to co kochał i poczul pasje w sobie to widać. Stał na deskach sceny i robil to co bylo jego przenaczeniem.Mimo tego ,ze moze mial obawy ale umarł pełen nadziei i chęci zeby zaspokoić nas fanów. W koncu był na scenie! I nie interesuje mnie kto na tym zarobi. Chce zobaczyć Michaela w swoim żywiole . Chce zbaczyć geniusz, ktory tworzy i czerpie z tego szcęście i takim chce go zapamietac na zawsze.
Obrazek
Urszula

Post autor: Urszula »

Lakoniczne stwierdzenie koronera że Mj był zdrowy może odpowidać prawdzie w 100%, przecież koroner bada organy wewnętrzne a nie stan psychiczny. Psychika niestety jest odpowiedzialna za to co się stało,wiem jak to jest bo też byłam w depresji i stresie więc wiem że nie chce się nawet głowy umyć czy przebrać do spania, jeść też człowiek nie może bo przełyk jest zaciśnięty i żołądek wszystko zwraca. Taka sytyacja zabija powoli i na raty ale zabija niestety fizycznie.
ODPOWIEDZ