Skąd się wzięły Wasze nicki?

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Saint

Post autor: Saint »

Z serialu z lat 60-tych "Th Saint" - Saimon Templar ;)
Awatar użytkownika
Sabkowa

Post autor: Sabkowa »

EternallyLive pisze: Sabkowa prowadzisz hodowlę? Ja tak, sznaucerków miniaturowych-Majordomus FCI.
Jak na razie nie. Saba jakaś wybitna wcale nie jest, a ja nie widzę sensu pomnażać kolejne psy nie polepszając rasy... glupija

E; dla zaineresowanych, reszta na PW. ;-)

Przepraszam za off :nerwy:
Ostatnio zmieniony pt, 30 paź 2009, 21:06 przez Sabkowa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mielniu

Post autor: Mielniu »

Hmm...na początku miałem ksywe Mielnik i sam sobie ją wymyśliłem.Większośc osób zaczeło ją zmiękczać na Mielniu,spodobało mi się noi jestem sobie taki Mielniu glupija
Annie Are You Ok
So, Annie Are You Ok
Are You Ok, Annie
Awatar użytkownika
ewadesa

Post autor: ewadesa »

myślałam o czymś na potrzeby internetu, czymś wyjątkowym a zarazem prostym , mówię Wam jakie durne nicki mi przychodziły do głowy ,aż skora cierpnie na samą myśl że można być tak głupim,no ale wymyśliłam to, to są pierwsze litery imion osób dla mnie ważnych a, że się ułożyły w całkiem logiczną całość no cóż to tyle xD
Michael Jackson jest Bogiem , muzyka nałogiem , pop zabawą a moonwalk podstawą ! :D
Awatar użytkownika
EternallyLive

Post autor: EternallyLive »

Sabkowa a, jakiej jest rasy?
Obrazek
roberto

Post autor: roberto »

mój nick wziął się z tąd że ......Robert mam na imie nenene
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
badsusie

Post autor: badsusie »

susie- imie mi sie podoba,z reszta pojawia sie w piosence Michaela,bad -tu sa rozne interpretacje:P:P:P,ale glownie moja ulubiana plyta jest BAD,chociaz i tak kocham je wszystkie....
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

mnie sie wzielo od tego,ze jestem zalogowana na wielu forach pod tym nickiem i nie chce miec na kazdym forum innego nicku bo bym sie zamotała :smiech: -wiec wszedzie mam madzia06 - jakos tak ta szóstka wpadła,bez konkretnej przyczyny. mam takiego maila zalozonego juz 100 lat temu , potem zaczelam sie logowac pod takim samym nickiem i już nenene
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
siorka

Post autor: siorka »

A moje znowu dlatego, że tak na mnie mówi córa mojego brata:) więc postanowiłam to wykorzystać tutaj:)
Awatar użytkownika
heavencanwait

Post autor: heavencanwait »

Mój nick to tytuł piosenki MJa, ale to chyba większość zauważyła. ;)
Awatar użytkownika
Poola

Post autor: Poola »

hmm.

jak mialam pięć lat i grałam z moim kuzynem w heroes to mi takie coś wymyślil ;p
potem tak do mnie mowil, i juz sie przyjelo wlasciwie ;p
Obrazek

Post autor: saw »

Saw - Piła skrót od nazywiska :D :P! A, że na mojego brata mówią Piła, więc ja wolę Saw brzmi bardziej kobieco :D!
Obrazek
Awatar użytkownika
Astarte

Post autor: Astarte »

Piła też brzmi kobieco... zależy tylko jaka Piła - czy takie z ząbkami do piłowania, czy czas przeszły od 'pić' ;D

Ja już pisałam w temacie "przedstaw się" - nick z film webu, Astarte, bogini wojny. Tu, specjalistka od wojen forumowych na fw xD (przyp. tłum.) xD
Awatar użytkownika
PsychoButcher

Post autor: PsychoButcher »

Mój nick to w zasadzie odrobinę pokręcona historia. No więc jestem fanem wrestlingu, a moim ulubionym wrestlerem jest Necro Butcher, dlatego Wyraz BUTCHER zapożyczyłem od jego ksywy, Psycho dodałem do ksywy z powodu odrobinę mojego charakteru (dla wielu moich znajomych jestem trochę nienormalny, swoją drogą ja też tak sądzę). W moim nicku istnieje jeszcze po między wyrazami Psycho a Butcher wyraz "the". Z kolei dodanie do nicku the pochodzi z gry przeglądarkowej (Miecze i Sandały :smiech:), w której właśnie znajdował się boss z ksywą John the Butcher. Stąd pochodzi mój nick, skrzyżowanie pomysłu z gry, wrestlingu i charakteru. :mj:
I'm gonna make a change, for once in my life...
Awatar użytkownika
Lena

Post autor: Lena »

U mnie sprawa jest bardzo prosta...to po prostu imię...konkretnie drugi człon mojego pełnego imienia - Magdalena, ale to tylko szczegóły ;P
Ostatnio zmieniony sob, 06 mar 2010, 23:14 przez Lena, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
I'm so glad I found You, You're my Angel in disguise.
ODPOWIEDZ