Oczywiście kolorowe zdjęcia są mile widziane jeśli chodzi o tło (ozdoby) strony.

OluŚka pisze:
LOGO
jeżeli ktoś ma czas niech poszuka na internecie jakiś zarysów postaci MJ tylko postać raczej musi byc cała z tego powodu iż aokins o tym mówiła, być może można by było dać same jego stopy, ale to się jeszcze ustali !!! zobaczymy co tam się wykreuje... Jeżeli ktoś znajdzie coś bardzo proszę o wysłanie mi na maila, te grafiki ultimolka@gmail.com oraz wklejenie linkami na forum :)
Pomysł niesamowity, ja się jak najbardziej piszę!moni pisze:słuchajcie - moj znajomy bedzie robil urodziny na poczatku listopada jeszcze nie wiem gdzie i jak to bedzie wygladac ale jak tylko dostane szczegóły to dam znac - pewnie to wypadnie w piątek albo w sobotę. Chcialam mu zrobić prezent w postaci naszego występu - bedzie to okazja aby wylansowac nasz zespoł i przetrzeć szlaki :) oczywiscie chcialabym abysmy wystąpili z Thrillerem. Tak jak w Carpe czyli z charakteryzacja i strojami. To ma być konspira na maksa wiec on nie moze o niczym wiedzieć. Chcialabym wiedzieć czy mogę liczyc na wasza pomoc - chcialabym ok 12-15 tancerzy ale jak bedzie nawet 10 to juz bedzie super. Kiedy bede wiedziala co i jak to zabiore sie za organizacje, zobacze jaki parkiet pogadam z DJ i załatwie jakiś socjal. Chciałabym abysmy wystąpili ok 22-23 wiec calosc nie bedzie trwało tak długo jak TTW Co Wy na to ?
Ze zwgledu na to ze impreza bedzie w Clubie moze byc problem z osobami niepełnoltenimi więc w pierwszej kolejności liczę na osoby +18
ps. nie wiem czy solenizant przepada za twórczością MJ ale mysle że nasz wystep zrobi na wszystkich wrażenie :) bym bardziej będzie to niespodzianka :)