Thrill the world 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.

"Thrill the world 2009" w Krakowie?

Czas głosowania minął pt, 25 wrz 2009, 17:10

Głupi pomysł, kolejny FM, na pewno nie wezmę w tym udziału
1
3%
Pomysł ok, jeśli mi się uda - będę
28
70%
I'm in!
11
28%

Liczba głosów: 40

Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

jutro postaram sie na próbie miec juz w pelni sprawny aparat:D po filmiki i zdjecia bedzie sie mozna zgłaszac jakos późniejD:
Ostatnio zmieniony sob, 24 paź 2009, 0:41 przez MadziaLenka, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Post autor: Piotrusia Pani »

m_ary_jane pisze: 4. Ktoś wcześniej na forum pisał, że w razie konieczności mógłby mnie przenocować. Czy to dalej aktualne? A jak nie, to czy ktoś inny mnie przygarnie?
m_ary_jane tzn. że nie jesteś już chętna na imprezę do białego rana lub ewentualne zwiedzanie Krakowa nad ranem? Bo Ty i kilka osób zgłaszało swoją chęć. Proszę napiszcie jeśli ktoś jest chętny. ;-)
Love lives forever
OluŚka

Post autor: OluŚka »

niom mnie tez by się ktoś przydał, by mnie przenocował !!!
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

moni pisze:jak myslicie czy o tej porze beda jeszcze ludzie w Carpe ? zebysmy mieli dla kogo tanczyć procz siebie nawzajem.....
tez sie troszke o to martwie,ale przekonuje sie,ze niepotrzebnie- pewnie bedziemy miec takiego zonka jak wtedy co sie popatrzylysmy za siebie w parku i zobaczylysmy ten tlum zmierzajacy na ostatnia probe FM nenene :p

Doska - dzieki za zdj i filmik haha-swietnie wygladalyscie:):) gratuluje inwencji :)

Pattolek- nie dlugo,to jest chyba 4rty przystanek od dworca głównego:) prosto z dworca masz bezposrednio tramwajki- 4,,10 ,15 i autobusy 124 i 424:)

aha i jeszcze jedno - PRZYNIEŚCIE OBUWIE NA PRZEBRANIE NA PRÓBE- bo nie mozna wchodzic na sale baletowa w adidasach,wiec albo jakies zamienne,albo skarpetki,albo boso:p
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

Piotrusia Pani pisze:m_ary_jane tzn. że nie jesteś już chętna na imprezę do białego rana lub ewentualne zwiedzanie Krakowa nad ranem? Bo Ty i kilka osób zgłaszało swoją chęć. Proszę napiszcie jeśli ktoś jest chętny.

Kto powiedział, że nie jestem chętna? ;) Oczywiście, że piszę się na całonocną imprezę! Ja bym miała sobie odpuścić? :knuje:
Ja po prostu muszę na wszelki wypadek miec jakąś alternatywę żebym nie została na lodzie...
Ale całonocne szaleństwo jak najbardziej mnie pociąga :mj:
Obrazek
OluŚka

Dziewczynki ile bedzie trwała próba ??? i co po próbie robimy odrazu jedziemy do klubu czy będę mogła się jeszcze wrócić ???
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

akaagnes melduje wykonanie zadania. :)
Formularz wypełniony i wysłany na czas z liczbą tańczących.
W Krakowie podczas Thrill The World 2009 Polska tańczyło 24 osoby.
Teraz czekamy na relacje uczestników.

Cieszę się, że przydałam się do czegoś, skoro jednak nie mogłam tam być.
Michael obudził mnie tuż przed czasem, bez budzika. ;-)
Pewnie w tym momencie robiliście slide step, mój ulubiony ,hehehe.

Pozdrawiam.
p.s. aaah, zmiana czasu, pamiętajcie.;-)
Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

Dżżżiiiisssss, właśnie wróciłam do domu.

Norrrrmalnie....zmiażdżyliśmy, jesteście świetni, wspaniali, oh-ah. japrosic Warunki były ciężkie, ale cóż to dla nas :P a pan didżej nam tak ładnie potem grał "pod nóżkę", że tak powiem. No i te miny i reakcje ludzi najpierw jak chodziliśmy po knajpie i potem już w trakcie tańca...jaaa...bezcenne! :D

Dobra, narazie wpadłam tylko powiedzieć, że Was uwielbiam, coś bardziej konstruktywnego spłodzę jak się wyśpię ^^

<3 Thrill the world <3
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Mam dwa słowa - dziękuję i przepraszam.
Dziękuję:
- Aokins: za próby, nauczenie nas układu, cierpliwość - bez Ciebie nie udałoby się to wszystko!
- Madziom: za załatwienie sal na próby
- Wszystkim Tańczącym - ogromne dzięki! Wiem, że kosztowało Was to dużo prób, niektórzy przejechali też kawałek, żeby do nas dołączyć... Naprawdę - bardzo Wam dziękuję, każdemu z osobna i wszystkim razem!
- osobom, które przyjechały nas zobaczyć (i nie straszne im były przy tym kilometry;))
- Agnes - za to, że przez nas noc zarwała, żeby donieść centrali, ile nas było
- Marie - za wsparcie osobiste
Przepraszam:
- odniosłam wrażenie, że generalnie nie wszyscy zadowoleni byliście - widząc to, ja również. Niestety w tak krótkim czasie tylko tyle udało mi się zorganizować, dlatego tylko tak to wyglądało. Przepraszam. Obiecuję już więcej się na takie coś nie porywać.
To jeszcze nie koniec tego wszystkiego, gdzieś do listopada zakończy się ta cała papierkowa robota i pewno obiecane certyfikaty wtedy się pojawią.
Bardzo proszę wszystkich o wysyłanie robionych zdjęć i filmików na ttw09.krakow@gmail.com , proszę - dopiszcie przy nich imię i nazwisko autora zdjęć i zaznaczcie, czy zgadzacie się na ich upublicznienie. Proszę, zróbcie to jak najszybciej, filmiki najlepiej wgrajcie też na YT, linki w zasadzie powinniśmy podać do kilku godzin po evencie, więc prszę, nie zwlekajcie. Dziękuję.
You're done! Great work and congratulations!

Your info will now appear in the "How many people" spreadsheet.

We will announce the final tally of all the dancers that participated in THRILL THE WORLD 2009 within an hour of Thrill Time. Look for the big announcement on the website.

Thanks again for Thrilling the World with us, and congratulations again on a successful event!
Dobranoc.
Awatar użytkownika
MJackson

Post autor: MJackson »

Szkoda że mnie z wami nie było...

Czy ktoś z was wie czemu nie działa strona Thrill The World?
ObrazekObrazek
memek91

Post autor: memek91 »

ja powiem tak:
nieważne że było nierówno,
nieważne że były pomyłki,
nieważne...
Ważne że się dobrze bawiliśmy i że to zatańczyliśmy z całym światem ;-)
ogólne wrażenia-było super :-)
RODZYN!!!:D
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Strona nie działa, bo po prostu padła, po szturmie na nią.
To nie są jeszcze oficjalne dane, ale tańczyło 23.000 osób! (w zeszłym roku 4179)! wow! Zebrano ponad $100,000 USD na cele dobroczynne, a sama Ines tańczyła w Meksyku z 793 osobami!
Proszę, jak już wstaniecie, zacznijcie przysyłać foto i wideo.
Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

Jesteśmy niesamowici! Thriller wyszedł niesamowicie, było niesamowicie.
Opłacało się czekać do 2.30 żeby to wszystko przeżyć! W ogóle reakcje ludzi, wspólna zabawa, szaleństwo na scenie. Było wspaniale.
Ania-dziękujemy. Gdyby nie ty, wczoraj nie przeżywalibyśmy tylu emocji i tak wspaniałej nocy. Jesteś wielka! Nawet nie wyobrażam sobie ile trzeba było włożyć w to pracy, wysiłku i nerwów. Zebrać wszystko do kupy, załatwić lokal itd. Po prostu odwaliłaś kawał dobrej roboty! Dzięki tobie mieliśmy w Polsce pierwszą odsłonę Thrill the world. A teraz mam nadzieję, że będzie się to odbywało u nas co roku:) Jeszcze raz bardzo dziękuję. Za całą organizację jak i po prostu za to, że byłaś.

Aokins- no kobieto. 2 próby, a ja znam układ. Ja, która w życiu czegoś takiego nie tańczyła. Gdyby nie to, że potrafiłaś ludzi zebrać do kupy, nauczyć ich całego układu, niektórych nawet w jeden dzień to impreza wiadomo- nie odbyłaby się. Dlatego tobie też wielkie dzięki.

Wszystkim wam- Bardzo się cieszę, że was poznałam, że nasza charakteryzacja była jednym słowem - niesamowita, że każdy włożył w to serce, że po prostu wszystko wyszło cudownie.
Przecież to dla Michaela :)

Foty powysyłam jak odzyskam aparat :D

Edit: Zapomniałabym! Gocha! zombie w Mcdonald's było niezapomniane!
Dzięki za godzinną posiadówę na dworcu ;* i Ani też za to dziękuję ;*
Ostatnio zmieniony ndz, 25 paź 2009, 13:48 przez Marie, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Anialim - coś Ty nie wygłupiaj sie nie masz za co przepraszać ! i tak mega szacun że udało sie wszystko załatwić mimo spięć - najpierw kłopoty z bramkarzami, potem z telefonami i odliczaniem aż do niektorych upierdliwych ludzi na parkiecie...ale czy to WAZNE ? ważne jest to że UDALO NAM SIĘ! było świetnie - w ogóle byłam zaskoczona super strojami i makijażem ludzi - nikt nie poszedł na łatwiznę i pokazalismy się od najlepszej strony. Reakcja ludzi w carpe kiedy krążyliśmy już przebrani i wymalowani bezcenna była. Wiele ludzi nawet robiło sobie z nami zdjęcia. Naprawde WARTO BYŁO :)
Darmowa COLA na barze ratowala nasze biedne gardła po maratonie piosenek MJ które nam DJ zafudnował. Coby nie było to bylismy atrakcją wieczoru -ludziom sie podobało, często podchodzili do nas, gratulowali pytali skad taki pomysl :)

Wrzucajcie tez zdjecia i filmiki na forum ! Tylko prosze nie po jednej sztuce tylko spakujcie programem RAR i załadujcie na bezplatny serwer
www.sendspace.com
www.sendspace.pl

i dajcie linka na formu żeby każdy mógł sobie sciągnąć!

ANIALIM jeszcze raz Ci dziekuje - sprawiłas że ten wieczór był pelny emocji i wzruszeń, dla takich właśnie chwil warto jest żyć !!!!
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
OluŚka

Dziękuje wszystkim było wspaniale !!!!!!!
- Aokins: za próby!!!!!!, nauczyłaś mnie układu w jeden dzień to coś niesamowitego !!!!!!!!
- Madziorkom: Za sallki do ćwiczeń :):)
- koleżance która mnie przenocowała również dziękuje !!!! (Nie wiem jaki ma nick na forum więc proszę Cie moja droga o wiadomość na PW.) Gdyby nie ty spałabym pewno na dworcu lub gdzieś na ławce w parku tuż o poranku. :) :) :)
Aniuś nie przejmuj się niczym !!!! Było extra. Nigdy nie będzie idealnie :) :) Moim zdanie było ok....wiec nie zagnębiaj się.

Mam nadzieje, że to jeszcze kiedyś powtórzymy :) !!
ODPOWIEDZ