Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

MEDeah
Skontaktuj się jeszcze z Kingą, bo nie wiadomo czy są bilety na premierę. Jeśli oczywiscie jeszcze nie masz takowego :)
Obrazek
Awatar użytkownika
MEDeah

Post autor: MEDeah »

już wczoraj do niej zagadałam :) są, są. dziś pieniążek prześlę:) dzięki, dzięki :)
http://img263.imageshack.us/img263/5388/1bez200.gif
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

niespodzianka pisze:Cytat:
Kolejna sprawa do łódzkich MJówek. Czy w poniedziałek uderzamy na Empik w celu nabycia płyty TII? Hurtem będzie taniej Buhahahaha

Ja mam zamiar w poniedziałek odwiedzić Empik w tym celu, więc możemy się zgadać. W kupie raźniej ;D
omijajac fakt ze w poniedzialki nie mam czasu.. to nie kupuje tego albumu, bo to i tak kolejna składanka..a ja mam tego dość..

Wydanie limitowane płyty, to podwójny zestaw CD z 36 stronicową książeczką oraz 4 bonusami audio w postaci 3 znanych piosenek Michaela w wersjach demo oraz zaprezentowany po raz pierwszy, recytowany przez Króla Popu i napisany przez niego wiersz 'Planet Earth'
z tego wszytskiego to tylko tą ksiązeczke bym kupiła ;p
ioreta pisze:A takie pytanie: czy idziemy do IMAX-a? Dzisiaj nawet dostałam maila z reklamą
w sumie czemu nie ale dla mnie kino jest obojetne.. wiem tylko tyle ze z rodzicami jeszcze ide, no i jeszcze na ostatni seans chce isc- ale to moze do Bałtyku - tam gdzie sie to zaczęlo...
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Nie ma człowieka na forum dwa dni (!) i już się gubię we wszystkim jej wolnieeej ! :smiech:

Dangerous_Dominika pisze:to nie kupuje tego albumu, bo to i tak kolejna składanka..a ja mam tego dość..
-Otóż to ! Dokładnie! Podpisuję się pod Dominiką. Będę teraz pędzić i kupować składankę... taa już to widzę nenene nenene

Ach no i chciałabym zdementować również jakoby łódzkie MJówki się już wygadały !! O NIEEE :dance: Przeszłyśmy na głębszy etap zażyłości, nasze rozmówki nocne i nie tylko nocne oraz przebiegi naszych nie oficjalnych spotkań nie nadają się w żadnym wypadku do publikacji na żadne forum świata....(no chyba, że dla wariatów ) :smiech:

Chciałabym, aby Basia poczuła się publicznie i oficjalnie kopnięta (Ja niewyżyta?? ee?? JA?! :smiech: ) za to, co o swym kochającym głupku (znaczy się mnie) wypisuje na forum :smiech:

Nie widziałam Was już od ... no niecałego tygodnia i strasznie mi Was brak ............

Nie wiem na razie jak to będzie we wtorek, kto z kim jak i gdzie, ale wiadomo, że w Bałtyku się kiedyś znajdziemy (choć Bałtyk podobno długi i szeroki :smiech: )
Czuje totalną dezorganizację z naszej strony.... :smiech:
No ale od czego jest gadu gadu nocą???

No i teelefoony, teleefoony.... wciąż tylko Smsy, smsyyyy od.... od użytkowniczki, która nie lubi jak się do niej zwraca po nicku nenene

Love you more!
(a miałam nie włączać komputera do soboty!!!! ahhh ... bez forum teraz jak bez ręki, jak nie wiem co się tu dzieje czuje się totalnie zdezorientowana) :smiech:
magmik

Post autor: magmik »

A możecie dać jakieś wskazówki dla zamotoryzowanych? Gdzie najlepiej porzucić autko, żeby mandat się nie trafił, a i żeby nie trzeba było się nachodzić?
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

magmik pisze:A możecie dać jakieś wskazówki dla zamotoryzowanych? Gdzie najlepiej porzucić autko, żeby mandat się nie trafił, a i żeby nie trzeba było się nachodzić?

na proponuje na Dworcu Fabrycznym zostawic, chyba ze koło Bałtyku trafiłby się jakis parking :)
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Vis-a-vis Bałtyku jest siedziba łódzkiej telewizji i sporawy parking, wiec ja bym stanęła tam... tyle tylko, że jeśli wybierasz się też na 18 na przemarsz, to kawałek będziesz musiała się przemieścić moją ukochaną metodą, czyli pięta-palce:)
niespodzianka pisze: Z kim muszę się zapoznać, żeby taki dostać? :lal:
Elen pisze:Towarzyszko po-cichu skąd Ty masz ten plakat???? Ja go jeszcze nie widziałam, przynajmniej w takich wymiarach, kurczę jest superrrrrr :lal:
Haha:D Nie ma to jak przyjaciółka serwująca popcorn w Bałtyku;) I w ogólllee taka kochana jest... 3 tygodnie się podobno o niego dla mnie biła;) I jechała przez pół miasta z nim... i czekała na mnie 1,5 godziny sama w Magicu (bar na Lumumbowie, obsługiwany przez Araba... bała się, że będzie chciał ją sprzedać razem z tym plakatem!!). Tylko Wam się chwalę jaką cuuuuudowną Karolinkę mam:)

Lena, tak strasznie za Tobą tęskniłam, perwersie:D Tylko tu chodź, czekam na szczegóły akcji: MLF, jeśli wiesz o cho chodzi:D
magmik

Dzięki za wskazówki w kwestii parkowania (: Wybiorę opcję (jak się uda) postawienia się w okolicach Bałtyku (ten parking TV brzmi nieźle), Na przemarsz wybiorę się metodą znaną pierwotnym, bo i w przemarszu z tej metody trzeba skorzystac, więc zprawa się przyda :rocky: .
A po wyjściu z kina będę miała bliziutko do zbazowania się w moim wozidełku ;-)
Awatar użytkownika
justBeatIt

Post autor: justBeatIt »

nie ma to jak moje szczęscie... jestem chora i nie mogę byc na TII. Pisalam juz Basi na gg szczegoly.. i w tym problem, ze Basia kupila mi bilet. a teraz ja nie idę i chciałabym go komus odsprzedac.. bo ja Basi jeszcze kasy nie oddalam..

Czy ktos chciałby odkupic bilet na This is it Night?

:surrender:
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

justBeatIt, może daj ogłoszenie na www.gumtree.com ? Na pewno ktoś się zgłosi, a może napisać do Kingi, że jak ktoś się do niej zgłosi to powie, że łódzkie MJówki mają jeden wolny bilet?

Ale może jednak wyzdrowiejesz dla Michaela? :)

No, no, Warszawa, Częstochowa, kto do nas jeszcze dołączy? :happy:

Hmm, z tą płytą... Doskonale Was rozumiem, bo ja też nie kupuję żadnych składanek typu "The King of Pop" itd., ale hmm... na pewno pobity będzie mały rekordzik pewnie w kategorii "najlepiej sprzedający się soundtrack" lub coś w tym rodzaju. Chce się do tego dołożyć. Zresztą fajnie będzie posłuchać This Is It i tych 4 dem (trzech?) na legalu. Ja rozumiem, że wszystko zaraz i tak będzie w necie, no ale wiecie, płyta to jednak płyta. Takie jest moje zdanie nenene Ja pójdę do Empiku w poniedziałek po pracy, pewnie ok. 18" tam dojadę (tylko Manu, Galeria czy Piotrkowska?) Kto się dołącza? (No dobra, dziewczyny, które nie kupują, pożyczymy Wam tej płyty) :smiech:

EDIT: no tak, nie wiedziałam, że aż tak szybko wszystko będzie w necie (przed premierą): Planet Earth czytane przez Michaela http://www.youtube.com/watch?v=_VWXsFM1nIo
magmik

Ja płytę "this is it" zamówiłam w internetowym empiku - w super cenie - cos ok 47 zł, ale dopiero 29 mają mi przysłac :-/
michaśka

Post autor: michaśka »

czy macie może jakiś innego maila do Kingi?? Bo kurcze nie wiem jak mam odebrać mój bilecik, a to już za 3 dni. a może ktoś inny wie coś na temat biletów od Kingi??
a tak BTW to może jakoś się umówmy wszystkie przed Bałtykiem, żeby tam razem uderzyć??:p
I'm a lover not a fighter
Awatar użytkownika
Moonwalker24

Post autor: Moonwalker24 »

michaśka przed Bałtykiem mówisz... bo zdecydowana większość to idzie na przemarsz, ja nie dam rady i prosto do kina popędzę, tak więc można się umówić...
Obrazek
michaśka

Post autor: michaśka »

ja podobnie nie zdążę na przemarsz, więc co proponujesz?:)
I'm a lover not a fighter
Awatar użytkownika
Moonwalker24

Post autor: Moonwalker24 »

Ja prponuje spotkać sie w Bałtyku (podaj godzinkę :D ) no i zaczekać na reszte (w Bałtyku ciepło i wygodnie)
Obrazek
ODPOWIEDZ