Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

weronika_poznan pisze:
pytanie: który album michaela jacksona sprzedał się w największej liczbie egzemplarzy?
odpowiedź: ostatni...
Oh my god.... nie wierzę.
Czy to ktoś młody czy starszy odpowiadał :D ??
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

45 latek.
dla mnie - zabawna rzecz, bo trzeba być nieźle izolowanym, żeby chociaż raz nie usłyszeć tego ... gdziekolwiek. a ostatnio było sporo okazji...

wiem też, ze nie jestem sprawiedliwa - zróbcie test swoim rodzicom - wiedzą?
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

To ja Wam się pochwalę tematem z innej beczki a mianowicie:już dziś będę miała album MJa "This Is It". Jeśli ktos z Was chciałby go kupic po mega okazyjnej cenie śmiało możecie do mnie uderzać.
Weroniko na kiedy chcesz książkę?Może Ty pożyczyłabyś mi swojego moonwalka?Jestem ciekawa tego wstępu i zakończenia którego z kolei we wcześniejszych wydaniach nie ma. ;-)
Obrazek

spoko. pożyczę bez problemu. wstep ma berry gordy. nie sprawdzałam tego, ale mocno wydaje mi się, że to przemówienie podczas ceremonii pogdzebowej (transmisja tv). końcówka też niezła. to akurat warto zobaczyć.
chcę czytać o tym facecie. ale nie dotykam niczego co powstało po jego śmierci i głównie bazuje na plotkach, bzdurach i emocjach. pogadamy po seansie mysle, co myslisz?

mogłabyś mi pożyczyć ją właśnie na seansie? wcześniej nie dam rady się spotkac - mam teraz dużą i prędką robotę... :(

aaa - zrobiłam test mojej mamie. nie umiała co prawda znaleźć w głowie tytułu albumu ale odpowiedziała dobrze. brzmiało to mniej więcej tak: "no ten, teledysk był taki. on był tam taki dziwny. młody był jeszcze bardzo". uwielbiam ją po prostu.. acha - uważa, że on żyje.... :)
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Jeanny100 pisze:Jeśli ktos z Was chciałby go kupic po mega okazyjnej cenie śmiało możecie do mnie uderzać.
Jeżeli cena u Ciebie wynosi poniżej 46.99 lub dokładnie tę wartość (bo za tyle kupuje pierwszą sztukę) to mogę zamówić sztukę dodatkowo, bym miał na prezent dla kogoś ;-)

EDIT Wiadomo chodzi o złotówki i jest to cena za edycje 2CD i taka mnie interesuje
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
weronika_poznan

kochani powiedzcie mi proszę dlaczego te płytę warto mieć? :)

pytam z ciekawości :)
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Dla CD nr 2 warto ją mieć ;-) (mi się również podoba okładka hah xD ale to kwestia gustu ;-) )
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Jeanny100

Wiesz co hubert niestety nie wiem jaka jest cena tej płyty dla mnie ponieważ po wstępnym zapoznaniu się z zawartością drugiego krążka uważam że ta płyta to shit roku.Poza ładnym wykonaniem nie ma tam raczej nic ciekawego.Trzy piosenki to stanowczo za mało żebym uznała że chcę to mieć a tak naprawdę jest tam tylko jedna nowa.To jest przykre jak SONY robi z nas idiotów i woła takie pieniądze.

Weroniko oczywiście zabiorę moonwalka na seans-nie spiesz się z tą płytą -ja ją bezczelnie skopiowałam do telefonu-ale na pewno za jakiś czas ją nabędę.I tak ten kesz teraz nie dostanie MJ tylko pazerniacy z SONY-jak zrobisz miejsce na fonie mogę Ci ten drugi cedek przesłać :ziew:
Obrazek

Post autor: MichaelsAngel »

Napiszcie prosze gdzie wracacie po seansie, to moze do kogoś bym si e podłączyła co by to samej nie iśc po ciemnych ulicach Poznania :P
Awatar użytkownika
Jeanny100

MichaelsAngel pisze:Napiszcie prosze gdzie wracacie po seansie, to moze do kogoś bym si e podłączyła co by to samej nie iśc po ciemnych ulicach Poznania :P
Jak to gdzie???Do pubu na :piwo: Karolinko nenene
Obrazek

Jeanny!! Myslisz mnie z MJ_Angel! :P
Ja jestem Asia
Awatar użytkownika
Jeanny100

Ale kaszana...
Sorry Asiu?? :surrender:
Na brofka koffanie wracamy :-P
Na dużego :piwo:
Obrazek

Post autor: hawana40 »

No myślę, że na to jedno piwko uda mi się po seansie wyskoczyć ;)
A o której i gdzie się umawiamy?
Just Open The Door And You Will See
This Passion Burns Inside Of Me
Don't Say To Me You'll Never Tell
Touch Me There! Make The Move! Cast The Spell!
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Jeanny100 pisze:
Na brofka koffanie wracamy :-P
Na dużego :piwo:
No tak, tylko dokąd? ;P
Awatar użytkownika
Agni

Post autor: Agni »

A przed seansem w jakimś konkretnym miejscu się spotykamy, czy odnajdujemy się w kinie? :P
Last

Minun sydämeni kuuluu Suomelle.
Obrazek
ODPOWIEDZ