Dementuję pogłoski, jako żebyśmy się wygadały! Ja się nadal czuje niewygadana do granic możliwości, ale nasze rozmowy przybrały raczej format mniej ekshibicjonistyczny :D Całe szczęście, bo gdyby wszyscy wiedzieli, co ta Lena mi po nocy na gg wypisuje toooo...

Mówię Wam, niewyżyta jakaś:D Z resztą co poniektórzy wiedzą :D
Ja na 90% nie wyrobię się na przemarsz, chyba, że szefowa stwierdzi, że skoro już jest po 25tym, to pracy niewiele i wypuści mnie wcześniej... tylko nie wiem czy wierzę w bajki:P Haha, najlepsza bajka dzisiejszego dnia: Dave Dave :D Aż mi ból zęba przeszedł... prawie:P No w każdym razie ja póki co piszę się gdzieś tak na 19-20 w mieście:) I pamiętajcie, że mamy jeszcze nasze ulubione warszawianki do zgarnięcia i kilka innych osób, jak widzę:)
AAAaaa! I muszę się Wam pochwalić, bo w moim pokoju, na ścianie (tej większej!) przy łóżku wisi plakat z TII... od podłogi do sufitu:D Zgarniam ekipę, która odważy się zakosić plexę z przystanku autobusowego, bo w żadną antyramę się ten plakat nie zmieści
Dominika, co z akcją "zedrzyj z kolesia koszulkę?!" Bo jak brzydal, cham i prostak, to ja chyba mówię pas :D
edit: Kolego, którego nicka nie umiem zapamiętać (

) Co z Twoim biletem na prapremierę? Bo ja mam informacje, że biletów już nie ma, a pół widowni to będą jakieś vipy
edit2:
Oto nowy oficjalny plakat kinowy:

Dla zwizualizowania wielkości: moja dłoń jest niewiele większa, niż Michaela:D
edit3: jestem z siebie dumna, nauczyłam się wstawiać miniaturki na forum:D