Witam wszystkich
Witam wszystkich
Witam wszystkich, jestem nowy na tym forum.Fanem Michaela jestem od 1997.Mam prośbę: czy mógłby ktos wrzucić na yousendit czy gdzieś indziej koncert MJ z Yokohamy z trasy Bad?
Witam.
Uprzedzam, że ten post zostanie wkrótce przeniesiony do działu "przedstaw się". Heh, nie zauważyłeś go?
Porozglądaj się troszkę po forum, fajne jest :]
A co do koncertu, to ostatnio pojawiają się osoby piszące w jednym temacie "witam, czy macie to a to".
Wiem, może to dziwne, ale my się witamy osobno, a interesy załatwiamy równiez osobno. W innych postach.
No cóż, witam i mam nadzieję, że się okażesz ciekawym rozmówcą, który ma duzo do powiedzenia od siebie, a w postach zawiera więcej literek, niż emotkikonów :]
A może napisz coś więcej o sobie...? W tym wątku co teraz, w którym się w sumie przedstawiasz :]
pozdr.
MJowitek
Uprzedzam, że ten post zostanie wkrótce przeniesiony do działu "przedstaw się". Heh, nie zauważyłeś go?
Porozglądaj się troszkę po forum, fajne jest :]
A co do koncertu, to ostatnio pojawiają się osoby piszące w jednym temacie "witam, czy macie to a to".
Wiem, może to dziwne, ale my się witamy osobno, a interesy załatwiamy równiez osobno. W innych postach.
No cóż, witam i mam nadzieję, że się okażesz ciekawym rozmówcą, który ma duzo do powiedzenia od siebie, a w postach zawiera więcej literek, niż emotkikonów :]
A może napisz coś więcej o sobie...? W tym wątku co teraz, w którym się w sumie przedstawiasz :]
pozdr.
MJowitek
Nie wiem co megę jeszcz napisać o sobie.Nazywam się Paweł, mam 21 lat, mieszkam w Gdyni, Jacksona słucham od 13 roku życia i chyba nigdy nie przestanę hehe :]
Ostatnio zmieniony pt, 16 gru 2005, 0:49 przez Paweł_2, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć ja ściągłem ten koncert kiedyś ze strony
www.mjsfc.com ale niewiem czy jest jeszcze,a jak nie to poszukaj na p2p np.emule
www.mjsfc.com ale niewiem czy jest jeszcze,a jak nie to poszukaj na p2p np.emule