Nasi Forumowicze w pewnym filmie ;)

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Schmittko

Nasi Forumowicze w pewnym filmie ;)

Post autor: Schmittko »

UWAGA:
początek tego tematu jest stary. Nowy wątek zaczyna się dopiero na 3. stronie:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 702#252702
----------

...a konkretnie w moim :D
Otóż w wakacje - nie po raz pierwszy - "jechałem po Fanach" :)
W tym roku objechałem rowerem Leonessę (Iwonę), Jolene (Asię), M.Dż.* (Kasię), THRILLERA (Błażeja) i Maziego (Kamila) - większość z nich + mnie możecie zobaczyć na filmie, który opowiada o tej mojej podróży.
W 2004 i 2005 roku także odwiedziłem na rowerze niektórych z Was, z czego pisałem przydługawe relacjo-pamiętniki, ale tym razem postawiłem na film.
Akcent majkelowy pojawia się nie raz - to taka mała reklama ;)

Ok, koniec gadania - kto ma ochotę niechaj klika i ogląda :)

Obrazek

Filmik niech będzie moim skromnym podziękowaniem za wielką gościnność i pomoc, jaką od Was doświadczyłem:
Iwonko - dziękuję że m.in. odwołałaś dla mnie wszystkie inne spotkania :D
Jolene - dzięki za umilenie mi czasu w Warszawie, na co bardzo liczyłem :)
M.Dż.* - za to że zawsze mogę na Ciebie liczyć, za dach nad głową i łóżko, choć zjawiłem się niemal znienacka i nie bardzo nawet miałaś czas i możliwości ;)
THRILLERZE - z kolei cały swój czas poświęciłeś dla mnie i gotów byłeś nocować mnie do października ;D Wielkie dzięki!
Mazi z Eweliną - ugościliście mnie również super-przyjacielsko i dzięki Kamil za zabranie na mecz swoich marzeń, co bardzo doceniam, szczególnie że chętnych było 4, a bilety były 3 :)

Zapraszam na seans! :D
Ostatnio zmieniony czw, 09 wrz 2010, 12:03 przez Schmittko, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

Słuchaj, to jest naprawdę dobre i można się wczuć w klimat.
Z wielką chęcią obejrzałam to co zawiera ta twoja strona ;-)
Podziwiam twoją osobę że w ogóle wzięła się na takie wyzwanie, ponieważ jest to niesamowite.
" witam państwa, z pola." ;-)
bardzo podoba mi sie też wątek z tańcem w pociągu :dance:
byleś może w mikołajkach, lub w okolicach?
krajobraz mi się kojarzy.
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Awatar użytkownika
Jeanne

Post autor: Jeanne »

Gratuluję pomysłu i determinacji! Jestem pod wrażeniem i liczę, że w przyszłe wakacje również będziemy mogli liczyć na Twoje relacje. :-)
A tak z ciekawości zapytam... Mogłam widzieć w pierwszej części filmu zdjęcie ze Starachowic? A dokładnie zdjęcie znad stawu? Jeśli tak - bardzo się cieszę, że Twoja wyprawa miała również niewielki akcent starachowicki.
Pozdrawiam. ;-)
Awatar użytkownika
Anet18

Post autor: Anet18 »

Obejrzałam wszystkie filmiki i cóź mogę powiedzieć. Jestem pod wrażeniem
Gratuluję takiej pasji, determinacji etc. japrosic Szczerze podziwiam
Z filmików oczywiście najlepsze to tańce w pociągu;D
Mimo że się nie znamy to jak będziesz kiedyś w okolicach Leszna ( to z WLKP) to zapraszam!!!
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
blackvarnish

Post autor: blackvarnish »

TOTALNIE GENIALNIE !.
Naprawdę, gratuluję determinacji. Widać, że robisz to co kochasz a ja też korzystam bo mogę sie pośmiać do monitora ile wlezie ;)
Czekam na relacje z następnych wakacji :P
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.

Last.fm
Awatar użytkownika
MJackson

Post autor: MJackson »

Świetny filmik ;-)
Najlepsze było krojenie banana :smiech:
ObrazekObrazek
Ojka

Post autor: Ojka »

Wow!!! Gratuluję!!

Podziwiam Cię za miłość do tych wycieczek rowerowych.. Tyyyle kilometrów... Ale to pewnie się nie liczyło i było samą przyjemnością, prawda?? Nie no, wow..... Super... ;-)
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Żartem o poważnych sprawach. Świetnie! Niektórzy się głodzą, inni zamykają w pustelniach. Ty masz swój sposób.
Gratuluję samozaparcia. A za "Do The Bartman!" pociągowego przydałaby się jakaś nominacja do VMA w przyszłym roku. :-) Tylko temu gościowi z korytarza trzeba by było zapłacić za nieświadome statystowanie i clue całego numeru.
Brawo Piotrek!
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
IloveYouMike

Post autor: IloveYouMike »

świetny jest ten film
a taniec w pociągu ... best ever :smiech:
twój moonwalk wymiata :dance: :mj:
I gues Heaven was needing a Hero
Somebody just like you
Brave enough to stand up
For what you believe
And follow in through

Don't matter how much I need you now
Heaven needing you more ... ;*

MICHAEL JACKSON
<3 my hero 1958 - forever
Awatar użytkownika
Kasiaaa

Post autor: Kasiaaa »

Schmittko podziwiałam zawsze Twoje zamiłowanie. No zawsze, odkąd przeczytałam na forum opis i wrażenia po przeprawieniu się przez praktycznie całą Polsce.
No, wow, szczęka mi opadła po prostu.
Wiem, że ja nie dałabym rady. :D
Filmy obejrzałam wszystkie i po raz kolejny jestem pod wielkim wrażeniem. :D

Widzę, że przez Suwałki przejeżdżałeś, a może Raczki przy okazji 'zaliczyłeś'? :D
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

loveMJPT
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

Jacksomanka pisze:Słuchaj, to jest naprawdę dobre i można się wczuć w klimat.
Cieszę się - chciałem żeby można się było poczuć jak na wakacjach, jak na rowerze :)
Jacksomanka pisze:byleś może w mikołajkach, lub w okolicach?
krajobraz mi się kojarzy.
Może Ci się kojarzyć, bo byłem 60 km obok :)
Jeanne pisze:Gratuluję pomysłu i determinacji! Jestem pod wrażeniem i liczę, że w przyszłe wakacje również będziemy mogli liczyć na Twoje relacje. :-)
Jak dożyję to na pewno :)
Jeanne pisze:A tak z ciekawości zapytam... Mogłam widzieć w pierwszej części filmu zdjęcie ze Starachowic?
Byłem 50 km obok
Anet18 pisze:Z filmików oczywiście najlepsze to tańce w pociągu;D
Heh, jak się większość dnia jedzie, to potem trudno usiedzieć w miejscu :)
Filmik byłby zdecydowanie lepszy, gdybym miał przy sobie muzykę, którą podłożyłem. Słuchałem czegoś zupełnie innego, więc montaż zajął mi kupę czasu
Anet18 pisze:Mimo że się nie znamy to jak będziesz kiedyś w okolicach Leszna ( to z WLKP) to zapraszam!!!
Byłem 20 km obok :) Dzięki za zaproszenie :)
blackvarnish pisze:TOTALNIE GENIALNIE !.
Naprawdę, gratuluję determinacji. Widać, że robisz to co kochasz a ja też korzystam bo mogę sie pośmiać do monitora ile wlezie ;)
Można się rozkoszować takimi opiniami :D
MJackson pisze:Najlepsze było krojenie banana :smiech:
Aczkolwiek średnio wyszło :D
Ojka pisze:Tyyyle kilometrów... Ale to pewnie się nie liczyło i było samą przyjemnością, prawda??
Jasne, jazda to sama przyjemność. Jedyne co mnie męczy to przygotowania, no i czasem bywa gorzej jak się nie trafi na pogodę, albo jak się ma innego pecha
kaem pisze:za "Do The Bartman!" pociągowego przydałaby się jakaś nominacja do VMA w przyszłym roku. :-) Tylko temu gościowi z korytarza trzeba by było zapłacić za nieświadome statystowanie i clue całego numeru.
hehe, bardzo mnie cieszy Twoja opinia - takie słowa z ust Moderatora (i nie tylko) to tym większy zaszczyt :D Gość z korytarza stresował mnie kilkukrotnie :)
IloveYouMike pisze:twój moonwalk wymiata :dance: :mj:
Haha, o ile masz na myśli sam komizm wykonywania go w butach Shimano o rozmiarze 47 :D
Kasiaaa pisze:Schmittko podziwiałam zawsze Twoje zamiłowanie. No zawsze, odkąd przeczytałam na forum opis i wrażenia po przeprawieniu się przez praktycznie całą Polsce.
No, wow, szczęka mi opadła po prostu.
Wiem, że ja nie dałabym rady. :D
Filmy obejrzałam wszystkie i po raz kolejny jestem pod wielkim wrażeniem. :D

Widzę, że przez Suwałki przejeżdżałeś, a może Raczki przy okazji 'zaliczyłeś'? :D
O dzięki, bardzo miło wiedzieć, że nie pierwszy raz trafiła do Ciebie moja relacja :) Co jeden strzał to lepszy - Raczki były w planie, ale zrobiło się za mało czasu i pojechałem do Suwałk przez Augustów, więc byłem 16 km obok :)
Awatar użytkownika
Anet18

Post autor: Anet18 »

Kurczę skoro byłeś 20km od Leszna to możliwe że gdzieś obok mnie bo w samym Lesznie nie mieszkam ale ok 22 km od ;-)

Podziwiam też za to że tak codziennie Ci się chciało ten namiocik składać i rozkładać.
Nie ma co ze mnie to niezły leń.. :-)
Awatar użytkownika
Kasiaaa

Post autor: Kasiaaa »

Schmittko pisze:O dzięki, bardzo miło wiedzieć, że nie pierwszy raz trafiła do Ciebie moja relacja :)
Nie pierwszy i mam nadzieję, że nie ostatni, bo naprawdę baardzo miło się to czyta, ogląda. Da się poczuć tego ducha wyprawy, choć trochę. :D

Schmittko pisze:Co jeden strzał to lepszy - Raczki były w planie, ale zrobiło się za mało czasu i pojechałem do Suwałk przez Augustów, więc byłem 16 km obok :)
Też dobrze, bardzo lubię tamte tereny. :D
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

loveMJPT
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

No to już kolejny raz będe Cie chwalił Piotrek :D Bo miałem okazje zobaczyc przedpremierę na YouTube o 2 w nocy ;). Hmmm co by tu napisac..... ŚWIETNE REWELACJA. Pamiętaj o konkursie :D bo nagrodę masz murowaną :D ;) biorę tylko 30% za podsunięcie pomysłu :D :smiech: :smiech:
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
MJ_Aniuta

Post autor: MJ_Aniuta »

Musze powiedzieć, że jestem pod wrażeniem! Przede wszystkim determinacji :D Fajna sprawa taka wyprawa. I film na prawde super ;-) Trzymam kciuki za przyszłoroczne plany!
ODPOWIEDZ