tak jak napisałam w tytule, postanowiłam podzielić się z Wami moją pasją, którą jest śpiewanie :) w mojej duszy od zawsze gra muzyka, a ja staram się to uzewnętrzniać... od razu mówię, że to nie jest jakieś nie wiadomo co, takie tam śpiewanie do dezodorantu, kiedy nikt nie słyszy
ale postanowiłam się przełamać i podzielić się z Wami tym, co od jakiegoś czasu we mnie gra i jestem ciekawa każdej opinii
Ja już Ci mówiłam, ale powtórzę publicznie. To jest boskie. Po prostu pięknie śpiewasz. Mnie aż ciary przechodzą. I mam nadzieję, że dodasz też inne nagrania, siostrzyczko :*
wszystko ładnie pięknie, cud miód i orzeszki, ale...
hmm... jeśłi chodzi o muzykę to jestem jędza nie z tej ziemi więc zabrakło mi interpretacji. Takiego pazura, jaki pokazał M. w tej piosence. Zaśpiewałaś to bezbarwnie, od niechcenia, choć czasem miałaś przebłyski. Oj oj nieładnie. Liczę, że następnym razem nad tym troszkę popracujesz. Ach i włącz głośniej muzykę, bo prawie nic nie słychać, a szkoda, bo połączenie damskiego wokalu z gitarą Slasha jeszcze nie słyszałam. Poza tym bardzo ładna barwa - teraz możesz mnie zwymyślać za uwagi
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
calkiem fajnie, widac ze wlozylas serducho, jednak zgodze sie z poprzedniczka, brakuje tu troche czegos, wlasnie tego pazura, takigo "krzyku", jest tak troche plasko, zbyt spokojnie.... chociaz ja sama lepiej bym nie zaspiewala :)
Ostatnio zmieniony pn, 19 paź 2009, 14:03 przez Goya, łącznie zmieniany 1 raz.
insomniaof, nie zamierzam Cie zwymyślać Widzisz nie chodziło mi o to, żeby skopiować MJ, to taka "moja" interpretacja. Nie jestem profesjonalistka i to slychac zapewne, ale nie zgodzę się, że to było od niechcenia - włożyłam w to serducho - naprawdę. Ale dziękuję Ci za uwagi.
agusiaa_w nie obraź się, ale ja naprawdę nie słyszałam tego 'serducha'. poza tym nie chodzi mi o to żebyś kopiowała MJ, broń cię panie Boże! ale tego 'pazura' wymaga nie tylko sama piosenka co tekst. nie da się jej zaśpiewać tak gładko, jak ty.
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
jak mogłaś się tak ukrywać?z takim talentem?
już Ci pisałam jestem pod mega wrażeniem.
Wielki szacun , bo niełatwo się jest zmierzyć z piosenkami MJ.
Jak dla mnie rewelacyjnie nastrojowo-balladowo
i chociaż mogło by się wydawać,
że w tej piosence musi być pazur to ja jednak wcale tak nie uważam:)
a, że włożyłaś do tego serce nie trudno zauważyć:)