Witam

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Kiche26

Witam

Post autor: Kiche26 »

Jestem Kiche :macha: .Przyznam się od razu bez bicia że nie jestem zagorzałą fanka Jacko tak jak mój mąż ale bardzo lubię jego kawałki takie jak GIVE IN TO ME , DIRTY DIANA , MORPHINE , COME TOGETHER i jeszcze kilka . Pamiętam jak w dzieciństwie byłam zafascynowana jego piosenką BAD później o nim zapomniałam :smutek: i jak poznałam mojego męża bliżej zapoznał mnie z jego twórczościa i w sumie od 10 lat praktycznie codziennie słucham jego płyt . Przy czym MICHAELOMANIA (jak ja to nazywam ]zaraziliśmy naszą 7 letnią córkę . Serdecznie was pozdrawiam

R.I.P Michael
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Proszę tylko nie Jacko ; ] Michael nie lubił jak się tak na niego mówiło, przezwisko zostało wymyślone przez tabloidy i my fani- też jesteśmy na to wyczuleni.
Witam ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

No właśnie-my nie jesteśmy fanami Jacko.
Witam na forum ;-)
Obrazek

Post autor: Karolajn »

także się do tego przyłączam
Michael nie chciałby aby mówiono do niego Jacko
Witam serdecznie
:mj:
Obrazek
Michael ;(;(
[*]
I love you. !!

You forever in my heart ;(

Obrazek
Awatar użytkownika
Jarmein

Post autor: Jarmein »

Witamy Cię na stronce Michaela
Ulina

Post autor: Ulina »

Tylko nie Jacko hehe
Witamy na forum ;))) :mj:
Została piękna muzyka, która tyle wniosła w nasze życie i pamięć. Michael żyje w naszych szafach !!!
ODPOWIEDZ