Fani z Lublina, Zamościa (Szczebrzeszyna) są?
-
Nie wiem czy dotarła już tutaj wiadomość o koncercie poświęconym Michaelowi, który ma odbyć się w Lublinie. Tribute to Michael Jackson odbędzie się 16 października o godzinie 20:00 w Czarnym Tulipanie. Cena biletów to 18zł.
A oto info zaczerpnięte z oficjalnej strony knajpki:
A oto info zaczerpnięte z oficjalnej strony knajpki:
http://www.czarny-tulipan.pl/koncerty.phpJuż dzisiaj zapraszamy na kolejny koncert poświęcony Michaelowi Jacksonowi. Tym razem naszych artystów będzie gościł Czarny Tulipan w swoich urokliwych wnętrzach. Wielu pamięta wspaniały koncert, któty odbył się 7 sierpnia przed naszym lokalem na lubelskiej Starówce. Mamy nadzieję, że i tym razem usłyszymy potężną dawkę emocji i super muzyki.

- BlackDimension
Jutro będę w mieście to spróbuję zlokalizować Czarnego Tulipana
(Grodzka 1,czyli na pewno da się trafić bezproblemowo;-)) ...

... i dowiem się jak z biletami (czy trzeba już, czy w dniu koncertu).
Nie wiedziałam o tym, ale wcześniej podobno organizowali już tribute concert. Był ktoś?:

Wg informacji z
wynika, że to jest jakiś nowy lokal. Podobają mi się gitary, skrzydła i w ogóle klimat wizualny na razie. Mam nadzieję, że to będzie jakiś naprawdę dobry klub, no tylko potrzeba tam nas - ludzi, MJ-ludzi
Jeśli nam się spodoba w piątek, możemy tam organizować częstsze spotkania lubelskich MJówek. Grodzka przecież jest rzut beretem od głównego dworca pks, zaraz przy zamku, świetne połączenia autobusowe, więc nawet MJówy spoza samego Lublina mogłyby dojeżdżać i zdążać jeszcze na ostatni bus do swojej miejscowości.
(biegiem przez plac i już) . Przemyślcie to.
Tymczasem jakby się tu umówić na koncert. Może pod Lwem ok 19-ej?
(Grodzka 1,czyli na pewno da się trafić bezproblemowo;-)) ...

... i dowiem się jak z biletami (czy trzeba już, czy w dniu koncertu).
Nie wiedziałam o tym, ale wcześniej podobno organizowali już tribute concert. Był ktoś?:

Wg informacji z

Tymczasem jakby się tu umówić na koncert. Może pod Lwem ok 19-ej?
Skąd masz takie informacje? O ile mowa o "This is it" to będzie wyświetlany w Cinema City, w Lublinie. Ale może ja już się gubię i nie chodzi Ci o ten film...generalnie nie nadążam z czytaniem całego forum, więc wybacz jeśli się mylę.złotko pisze:To nie może być prawda.....
Jak to filmu nie będzie w Lublinie.?
Agnes, Lublin śpi albo po prostu nikt tu ostatnio z Lublina nie zaglądał :)

Hej a ktoś może z forum ma zamówione bilety na 31 października?Do Cinema City?
"We can`t take it,
We arledy had Enough."
The legend never die...MJ 1958-2009
Piszę poprawnie po polsku.
We arledy had Enough."
The legend never die...MJ 1958-2009