Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

ufffff wreszcie mogłyśmy Wam powiedzieć :happy: :happy: :happy:
poisonivy pisze:...pamiętajmy, że to wszystko robimy dla siebie ale i dla NIEGO, bo to ON dzięki swojej muzyce i przez swój taniec ale przede wszystkim dzięki swojej wielkiej Miłości pozwolił Nam się spotkać... To On śpiewał „patrz w lustro...”. A może tym lustrem jest właśnie drugi człowiek...
jak zwykle pięknie napisane

ja dodam od siebie tylko, że my też jesteśmy spadkobiercami Mika i nie pozwólmy ucichnąć jego muzyce nie pozwólmy zaniknąć przesłaniu jakie Mike przekazywał nam swoją muzyką, tańcem, tekstami a przede wszystkim uśmiechem :dance:
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

Witam was wszystkich!!!!no i mamy potwierdzenie z multikina:)wiec 28.11nalezy do Nas.wiec szlifujemy układ do perfecji stroje jak wczesniej :mj: co do godziny jeszcze bedziemy z kama wiedziec wiec damy info.kochani jestesmy Wielcy i to dzieki MJ.pozdrawiam wszystkich pa
Obrazek
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Yeah! Super! :D :mj: Już nie mogę się doczekać :) :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
edyta_76

Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

dzisiaj idziemy na "piwo i wizję lokalną" :dance:
jak toś ma ochotę to o 22,00 przed wejściem
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

ROXIMJ pisze:http://www.this-is-not-it.com/pl/wiadectwa Jezu, czytaliście to???? :smutek:
Niestety nie da się tego nie czytać :smutek:

Człowiek się gubi, choć ja mam swoją teorię. Myślę jednak, że forum to nie najlepsze miejsce na rozmyślania o tym, bo i tak dużo tu tego.

Pewnie przy najbliższej okazji poruszymy ten temat na żywo...

Pozdrawiam
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
edyta_76

Ja tego nie skomentuje:( :surrender: jest mi bardzo zle z tym!!!!!!!!!!! :smutek: :smutek: :smutek:
Obrazek
Awatar użytkownika
SandshineMJ

Post autor: SandshineMJ »

Jej! Wy jesteście niesamowici. Ten Wasz występ i taniec, determinacja i w ogóle! ;-) MJ jest z Was pewnie dumny! Nie wiedziałam, że On ma TAKICH fanów w Szczecinie :-) Jestem tu nowa, ale już parę dni sobie czytam te forum.
Na te wasze MJowe spotkania jestem chyba trochę za młoda :surrender:
ale mam zabukowane bilety na This Is It na godz. 20.00, 28.10 w Multikinie, tak jak Wy ;-)
A co do This Is NOT It, to to jest strasznie smutne... i nie wiadomo, co myśleć- co innego widzisz, co innego myślisz i co innego czytasz...
:smutek:
I remember the first time, I seen you moonwalk,
I believed, I could do anything,
You made the world dance.
You made the music come to life...
Awatar użytkownika
poisonivy

A MJ ma fanów w Szczecinie ma... :-)

Bardzo się cieszymy, że jesteś. I o ile mi dobrze wiadomo, to nie ma tu żadnych ograniczeń wiekowych! :szepcze:

Niebawem kolejne spotkanie więc będziemy mieli okazję się poznać a jak nie , to w kinie na pewno Nas rozpoznasz....
:dance:
Awatar użytkownika
Kama

co robimy we wtorek??
Roxi jak tam lustra??
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

Kochani,

Ponieważ organizacja to nasza najmocniejsza strona (zaraz po tańcach ;-) ) jest termin...

SPOTKANIE

...wtorek /20.10.2009/ godzina 16:30, tak żeby wszyscy mogli spokojnie dotrzeć. Jestem zmuszona podać inne miejsce spotkania, choć do „drzewa” mamy wszyscy wiadomy sentyment... Niestety zima nas dopada powoli więc propozycja jest taka: Galaxy, parter, fontanna.

Spotkanie będzie dotyczyło przede wszystkim dogrania szczegółów związanych z This Is It :szepcze:

Napiszcie proszę jak Wam pasuje ten termin.
Hej MJówki nie siedzimy bezczynnie bo uśniemy :dance:

Pozdrawiam i serdecznie ZAPRASZAMY WSZYSTKICH
Awatar użytkownika
Kama

będę na pewno i mam nadzieję, że z dobrymi wieściami :)

PS:
przynieście trochę kasiorki jakieś 7zł kupujemy śledzie na śledzika :dance:
żeby wszystkie były jednakowe nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Hej ludziska ;-) Co do sali to będę wiedziała jutro, ale wtorek raczej odpada. Mówiłam już trenerce, że będę potrzebowała salę dwa razy przed 28.10 i dwa razy na początku przyszłego miesiąca. Powiedziała, że zobaczymy, co da się zrobić i zapewne jutro na treningu jakoś się z nią dogadam. W Galaxy oczywiście będę:) Pozdrawiam i tęsknię ;-) Byle do jutra :happy:
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Ja też będę na spotkaniu :D Całe szczęście kończę o 16 więc nie muszę się urywać z zajęć, tak jak ostatnio :P
A TYM, czym się miałam zająć, to się zajęłam i zrobiłam tą rozpiskę. Więc gdyby ktoś chciał to mogę przesłać mailem :)
Obrazek
ODPOWIEDZ