Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009
-
Hejka! komentuje pierwszy raz, więc chce wszystkich na dobry początek pozdrowić ;) Właśnie wrzuciłam na youtube nowy filmik z krakowskiego Flash moba , który dostałam od Kanoi ;* Widok z pomnika A. Mickiewicza na nasze popisy na rynku głównym : http://www.youtube.com/watch?v=mhf7JKfAhYM
-
Misfortune007 Również pozdrawiamy :) Dzięki za ten filmik
Chociaż jeden, który pokazuje nas z góry. A przez to widać jak dużo nas było i widać nasze synchrony 
Ale najlepszy jest ten moment, jak za drugim razem szliśmy do przodu (na zwrotce), a wszyscy ludzie, którzy się przyglądali i byli na przeciw nas zaczęli się cofać
A ma ktoś jakieś filmiki albo zdjęcia z naszej zabawy po ostatnim występnie na rynku?

Ale najlepszy jest ten moment, jak za drugim razem szliśmy do przodu (na zwrotce), a wszyscy ludzie, którzy się przyglądali i byli na przeciw nas zaczęli się cofać

A ma ktoś jakieś filmiki albo zdjęcia z naszej zabawy po ostatnim występnie na rynku?

- m_ary_jane
O właśnie, bo ja na to czekam i czekam i doczekać się nie mogę, a człowiek strasznie niecierpliwy ze mnie...chcę zobaczyć radość na naszych twarzach w chwili gdy zadźwięczały pierwsze nutki i wszyscy poderwali się do tańca.Annie Angel pisze:A ma ktoś jakieś filmiki albo zdjęcia z naszej zabawy po ostatnim występnie na rynku?
Ja na twarzy miałam chyba największy uśmiech w życiu, tak mnie to zaskoczyło i ucieszyło! :D
Misfortune007 Nawet nie wiesz jak się ciesze, że dodałaś ten filmik! Teraz nareszcie widać jak wspaniale nam to wyszło...te ręce machające w powietrzu, fale, wymachy nogami. Wszytko to wygląda niesamowicie...i ci ludzie którzy przed nami stali, a potem musieli uciekać;) Coś pięknego. Dziękuję Ci.

-SUPEROWY filmik,tak jak napisalam w komencie do niego- dziekuje bardzo tej osobie,ktora go nagrala- dzieki,ze ktos pomyslal o nagraniu 'z góry' ,bo reszta osob na które liczylam nas olała niestety:] wiec dziekuje jeszcze raz,ze nie zawiedliście:)Misfortune007 pisze:Hejka! komentuje pierwszy raz, więc chce wszystkich na dobry początek pozdrowić ;) Właśnie wrzuciłam na youtube nowy filmik z krakowskiego Flash moba , który dostałam od Kanoi ;* Widok z pomnika A. Mickiewicza na nasze popisy na rynku głównym : http://www.youtube.com/watch?v=mhf7JKfAhYM
- no wlasnie Madzialenka cos mowila,ze ma to nagrane- prosimy wrzucic to na sendspace tudzien YT i podac linka:):)Annie Angel pisze:A ma ktoś jakieś filmiki albo zdjęcia z naszej zabawy po ostatnim występnie na rynku?
-
Podzienkowania należą się Kanoi a właściwie jej tacie bo to on dzielnie nagrywał ;) Ciesze się że wam się podoba filmik
Z tamtego tańcowania najbardziej zapamientałam moment kiedy ten samochód próbował się przebić przez rynek w jakże "odpowiednim" momencie a my tańczyliśmy centralnie przed maską tego auta
więc musiał zaczekac do końca bo go nie przepuściliśmy - i dobrze mu tak !

Z tamtego tańcowania najbardziej zapamientałam moment kiedy ten samochód próbował się przebić przez rynek w jakże "odpowiednim" momencie a my tańczyliśmy centralnie przed maską tego auta

- m_ary_jane
mam pytanie kiedy planujecie flashMoba z Thrillerem. uczę się tego układu w Łodzi i chciałabym wziąć udział :)Pattolek pisze:No niestety więcej pań niż panów było... ale bardzo dobrze im szło. Ich taniec wyglądał naturalniej:) bo to w końcu taki układ:P ale jeżeli komuś przeszkadza, że tak mało panów to zapraszamy na kolejne FMy :D tym razem Thriller:D
- LiberianGirl1989
Kurcze świetne są takie flash moby! Czemu Wrocławscy fani są tacy zamuleni i nie robią takich rzeczy:( chyba ze to ja jestem zamulona i nie widziałam jak robili...;] ale kurcze ja tez tak chce!
mam nadzieje ze na 25.06 nam się uda:)
a mam jeszcze pytanie: czy jak fani robią te flash moby to jakoś to wcześniej ćwiczą? bo z jednej strony raczej ciężko by było żeby tak duża grupa osób to wcześniej razem ćwiczyła. Wygląda to raczej na jakiś spontan, że ludzie z ulicy, którzy się nie znają dołączają się i tańczą. Ale jeśli tak to skąd wszyscy wiedzą jak maja tańczyć? jakim cudem wszyscy tańczą tak samo i jeszcze w miare sie ze sobą zgrywaja?;P Chyba że jest parenaście osób, którzy to razem ćwiczyli i oni się umawiaja, biora Bom Boxa ida tańczyc na rynek, a reszta przypadkowych ludzi się do nich dołącza:) To by już było bardziej prawdopodobne;D No to jak to jest? bo bardzo mnie to cikawi?

a mam jeszcze pytanie: czy jak fani robią te flash moby to jakoś to wcześniej ćwiczą? bo z jednej strony raczej ciężko by było żeby tak duża grupa osób to wcześniej razem ćwiczyła. Wygląda to raczej na jakiś spontan, że ludzie z ulicy, którzy się nie znają dołączają się i tańczą. Ale jeśli tak to skąd wszyscy wiedzą jak maja tańczyć? jakim cudem wszyscy tańczą tak samo i jeszcze w miare sie ze sobą zgrywaja?;P Chyba że jest parenaście osób, którzy to razem ćwiczyli i oni się umawiaja, biora Bom Boxa ida tańczyc na rynek, a reszta przypadkowych ludzi się do nich dołącza:) To by już było bardziej prawdopodobne;D No to jak to jest? bo bardzo mnie to cikawi?

LiberianGirl1989 próby do naszego flash moba trwały ok 5 tygodni - spotykalismy sie raz,dwa razy w tygodniu na 2 godzinnych próbach, gdzie uczyliśmy chętnych wszytstkiego
. Prócz tego przed samym flasmobem mieliśmy rano jedną wielką próbę szczeólnie dla tych, którzy byli spoza Krakowa i nie mogłi przyjechać na wcześniejsze.
Najważiejsze i zarazem najtrudniejsze jest zebrać ludzi i ich zachęcić. Nam się to udało - było nas ponad 120 osób (liczylyłysmy :):).
Tak więc życzę powodzenia bo to naprawdę faja sprawa.

Najważiejsze i zarazem najtrudniejsze jest zebrać ludzi i ich zachęcić. Nam się to udało - było nas ponad 120 osób (liczylyłysmy :):).
Tak więc życzę powodzenia bo to naprawdę faja sprawa.

Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.