Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

vkmaxx pisze:Odnośnie TII czy kupujemy sobie bilety osobno, czy ktoś prowadzi listę z rezerwacją?
-My już kupiłyśmy. Bilety leżą w szufladzie. :mj:

mam do Was pytanie co do płyty This is it, kupujecie? jak myślicie lepiej zamówic przez internet w empiku, czy może kupujemy 27-ego przed This is it Night ?
a ja nie kupuje... może kiedyś.... ale teraz nie, o nie.

Co do środy to jutro się zgadamy. Musze jeszcze pogadać z ... pewną użytkowniczką najpierw :knuje:
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

vkmaxx
My już kupiłyśmy bilety w Bałtyku na pokaz przedpremierowy czyli noc 27/28 października- cena 35 zł.
Jeśli chcesz kupić bilet również na ten pokaz to musisz zgłosić się do Kingi i wpłacić kaskę na Jej konto.
Obrazek
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Elen pisze:Jeśli chcesz kupić bilet również na ten pokaz to musisz zgłosić się do Kingi i wpłacić kaskę na Jej konto.
Albo lepiej przejść się do Bałtyku, żeby jej głowy nie zawracać niepotrzebnie ;D
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

xBuu93
z Fabrycznego Cie odebrać???? Myślę, że dałoby radę. To bardzo blisko. Nawet ja potrafię tam dojść i się nie pogubić. Zagadaj na gadu, lub pw jak kupisz bilet ;-)
Awatar użytkownika
xBuu93

Post autor: xBuu93 »

hej :) Dzięki za odzew.
Ja postaram się dostosować do Was.
Mogę przyjachać o 17, jak i o 20. Dla mnie nie ma większej różnicy :).

Maharet - w takim razie jutro wpłacę kaskę i odezwę się do Ciebie w najbliższym czasie. Czeka mnie jeszcze rozmowa z mamą, ale skoro puściła mnie na Live in Bucharest to teraz też nie powinno być problemu :). Z góry dzięki :)

Niespodzianka - no właśnie czytałam już gdzieś o tym, dlatego też napisałam o tej 17 :P. Ale nie wiedziałam czy wszystkie będziecie w tym uczestniczyć, czy nie :).
Ostatnio zmieniony pn, 12 paź 2009, 20:29 przez xBuu93, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
niespodzianka

To lepiej na 17, bo o 18...
siadeh_ pisze:Dodatkowym eventem związanym z premierą będzie THRILLER ZOMBIE DANCE na ulicy Piotrkowskiej, który rozpocznie się o godzinie 18.00 na skrzyzowaniu ulicy Piotrkowskiej i Piłsudskiego
Obrazek
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Maharet pisze:Chociaż dziś rano wpadłam w dołek z pewnych przyczyn wolę się chociażby Basi w rękaw wypłakać niż stukać w tą skrzeczącą, nieszczęsną klawiaturę (...)
Służę rękawem:) Się doczekać nie mogę:)
Maharet pisze:ale już więcej nie dam się tak wyrolować i będę Bad...(Basiu pozwalam Ci się porwać ;-) ) :smiech:
:diabel: Oj joj, muszę chyba opracowac jakiś plan doskonały, żeby mnie policja nie zgarnęła;P
Maharet pisze:My się spotykamy w środę. (czyż nie - użytkowniczko po-cichu?? :knuje:)
Jak tylko wyżej wymieniona użytkowniczka skończy prace????
Taaaaa jest, użytkowniczko Mahartet, 16:07 mogę się stawić w wiadomym miejscu;)
Maharet pisze:(och..jak to Basia zestresowana mnie prowadziła telefonicznie na Plac Wolności.......... :dance: ) ale miałam zabawę :smiech:
Ty się śmiejesz, a ja miałam Thrillera w biały dzień!
Dangerous_Dominika pisze: ps. przepraszam Basiu ze nie zbyt dobrze kontaktowałam w sobote, ale nagle wszyscy wszystko ode mnei chcieli i jeszcze garnek mi eksplozował ;/
Spoko:) Mojej babci mieszkanie zalało się dokumentnie, więc rozumiem, że i ekplodujący garnek może wyprowadzić z równowagi:D

xBuu93 nie martw się, z nami nie zginiesz, a łódzkie MJówki jeszcze nie zostawiły nikogo w potrzebie;) Tylko zastanów się, czy na pewno chcesz, żeby to Lena... znaczy Maharet była tą, która się Tobą zaopiekuje nenene

PS: Lena, I love you :* :smiech:
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

dobra moi rodzice przyjezdzaja ze wtorku na srode czy jakos tak ;D

xBuu93 ja mieszkam dosc blisko dworca wiec jak chcesz to służe pomocą ;D

dobra co z tą środą bo nie wiem czy dam rade.. co, gdzie bo godzine juz mamy jak widze 17 ;]
niespodzianka pisze:To lepiej na 17, bo o 18...
siadeh_ napisał:
Dodatkowym eventem związanym z premierą będzie THRILLER ZOMBIE DANCE na ulicy Piotrkowskiej, który rozpocznie się o godzinie 18.00 na skrzyzowaniu ulicy Piotrkowskiej i Piłsudskiego
ale to dopiero na 27 padziernika wiec jeszcze duzo czasu przed nami, i wydaje mi sie ze i tak to się opóźni ;]

kurcze a mnie ciekawi ciagle ile osob bedzie na nocce Michaelowej :happy:

O dziewczęta! jeszcze Thriller nas czeka do nauczenia się! :dance:
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
niespodzianka

ale to dopiero na 27 padziernika wiec jeszcze duzo czasu przed nami, i wydaje mi sie ze i tak to się opóźni ;]
kurcze a mnie ciekawi ciagle ile osob bedzie na nocce Michaelowej Smooth
Tu chodziło o przyjazd xBuu93, bo wcześniej pisała, że może być na 17 lub na 20 ;)

No i co ze środą? :>
Obrazek
Awatar użytkownika
justBeatIt

Post autor: justBeatIt »

ja chyba też będę do odebrania z dworca, chyba ze trafimy razem z xBuu93, ale w sumie Dominika lub Lenka moglyby nas poprowadzic :dance: no ale to duzo czasu jeszcze ;D

co do srody, to ma snieg padac omg! a w jakim miejscu bysmy sie spotkały? tzn gdzie bysmy poszly? bo sie obawiam, ze gdzies daleko i pozniej nie zdaze/nie trafie na dworzec na 19.

a płytę razem kupic bedzie fajnie, ale się bedą dziwic w empiku glupija
Awatar użytkownika
Maharet

po-cichu pisze: Taaaaa jest, użytkowniczko Mahartet, 16:07 mogę się stawić w wiadomym miejscu;)
No właśnie niezbyt wiadomym użytkowniczko po-cichu :smiech: :smiech:

po-cichu pisze:Ty się śmiejesz, a ja miałam Thrillera w biały dzień!
Oj Basiaaaaa.... znaczy - użytkowniczko po-cichu ... w środę czeka Cię kolejny :knuje:

po-cichu pisze:xBuu93 nie martw się, z nami nie zginiesz, a łódzkie MJówki jeszcze nie zostawiły nikogo w potrzebie;) Tylko zastanów się, czy na pewno chcesz, żeby to Lena... znaczy Maharet była tą, która się Tobą zaopiekuje
Basiaaaaa jak możesz podważać mój profesjonalizm :smiech:
xBuu93 - nie martw się - znajdziemy Cię - jesteśmy w kupie nie do przegapienia ;-)
Jest czas jeszcze.

A co do dziewczyn na środę:
Miałam napisać, że przy wejściu do Manu, ale Basia cytuję: "napisz, że pd Van Graafem... tam są takie siedziska, coby nóg nie przemęczać"
Mam nadzieję, ze jasne?? Nie wiem gdzie to jest. Basia wie, i mam nadzieję, ze Wy też.

Godzina 17.00. Tolerujemy spóźnienia. Prawdopodobnie będę bez obiadu ...więc KFC najpierw !!!!!! jak ktoś opóźni to niech pędzi do KFC i szuka nas wśród tych stolików, stołków i stołeczków .........

PS Basiu I love You more (you know) !!! ;*
PS2 Ja tam żadnej płyty nie kupuję nenene jestem wypięta na razie noooł łeeej
Ostatnio zmieniony pn, 12 paź 2009, 21:38 przez Maharet, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

Kurcze ja w środę nie mogę sie z Wami spotkać - mam wykłądy od 15.45 do 19.00 :surrender:
Dangerous_Dominika pisze:O dziewczęta! jeszcze Thriller nas czeka do nauczenia się!
No właśnie, a czasu coraz mniej...Kiedy planujemy rozpocząć przygotowania ? :) :mj:
justBeatIt pisze:mam do Was pytanie co do płyty This is it, kupujecie? jak myślicie lepiej zamówic przez internet w empiku, czy może kupujemy 27-ego przed This is it Night ?
Możemy kupić razem. Tylko czy wystarczy dla wszystkich? :-)
Awatar użytkownika
Moonwalker24

Post autor: Moonwalker24 »

Ech widze macie dużo spotkanek :) życzę miłej zabawy.
A wogóle Dominika (niebezpieczne) dopiero teraz (!) zobaczyłam Twoją wiadomość na pw odnośnie 27 glupija nie ma to jak spostrzegawczość...
A propo 27 wszystkie będziecie na 18 czy któraś wybiera się bezpośrednio da kina?
Obrazek
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

No więc tak ja jestem za, proponuję manufakturę, np kręgle :) ja bym dołączyła dopiero kawałek po 17 :) No i oczywiście, obowiązkowo KFC i twister :D

Moonwalker24
Chyba większośc się wybiera bezpośrednio na 18 na Pietrynke, ja chyba też, bo nie będe musiała latać miedzy domem a Mjówkami :)

niespodzianka
Ja tez nie wiem gdzie ten Van coś tam....:D:D
Ostatnio zmieniony pn, 12 paź 2009, 21:46 przez Elen, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
Awatar użytkownika
niespodzianka

Maharet pisze:Miałam napisać, że przy wejściu do Manu, ale Basia cytuję: "napisz, że pd Van Graafem... tam są takie siedziska, coby nóg nie przemęczać"
Mam nadzieję, ze jasne?? Nie wiem gdzie to jest. Basia wie, i mam nadzieję, ze Wy też.
Oczywiście ja nie wiem, gdzie to jest, ale czego się po mnie spodziewać - mieszkance Łodzi, która nie może trafić nawet na Fabryczny? :smiech:
Obrazek
ODPOWIEDZ