Wtorek to akurat jedyny dzień w tygodniu kiedy mam zajęcia na uczelni do 17.30 (no i jeszcze czwartek ale to co 2 tygodnie) Więc jeszcze nie wiem jak będzie z moją obecnością na spotkaniu...
no kochani po dzisiejszym spotkaniu Ja z Kama jestesmy w wielkim szoku.!!!!poprostu tego nie ogarniamy chodz powoli zaczyna to do nas dochodzic! a WAS prosimy jeszcze o chwilke cierpliwosci! chociaz bardzo bySmy chciały wam to napisac ale musimy miec wszystko potwierdzone a mymy pewnosc na 99%.wiec obecnosc obowiazkowa we Wtorek pod drzewem!!!i szykujcie sie na wielka bombe!!!!
Podkręcacie, podkręcacie i to mocno naszą ciekawość, ja już nie mogę doczekać się wtorku, by móc dowiedzieć się o co chodzi, chociaż mam inne problemy na głowie. Teraz to już napewno przyjdę.
i o to chodzi :)
jestem na 1000000000000000000% pewna, że będziecie w szoku
i jestem na 1000000000000000000% pewna, że pojawi się uśmiech na Waszych twarzach
jesteście nam potrzebni
jesteśmy rodziną i musimy się wspierać wtedy damy radę
ja z Edytą troszkę padamy na pysk po intensywnym tygodniu ale co tam opłacało się, myślę, że przyznacie nam rację :)
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Wojtek tym mnie dobiłes:(ja wczoraj miałam kryzys cały dzien boje sie reakcji mojej na filmie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!TO JEST NAPRAWDE PIEKNE!!!!!do zobaczenia dzisiaj o 16chociaz pogoda jest paskudna:(
Dużo informacji, dużo szczegółów, dużo emocji... I o to chodzi
Kochani,
mam nadzieję, że wszystko (a przynajmniej większą część) udało Nam się Wam dzisiaj przekazać. Pomysły, pytania i uwagi proszę na PW a to, co chcę Wam powiedzieć podsumowując dzisiejsze spotkanie...
...pamiętajmy, że to wszystko robimy dla siebie ale i dla NIEGO, bo to ON dzięki swojej muzyce i przez swój taniec ale przede wszystkim dzięki swojej wielkiej Miłości pozwolił Nam się spotkać... To On śpiewał „patrz w lustro...”. A może tym lustrem jest właśnie drugi człowiek...
DZIĘKUJĘ WAM. DZIĘKUJĘ MJ.
Kolejne terminy spotkań są w trakcie ustaleń, wszystkie informacje w tym wątku. ZAPRASZAMY wszystkich bo warto... i mam nadzieję, że potwierdzą to osoby, które były dziś pierwszy raz!