Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Gambara pisze:Liczę jednak, że zostanę poinformowany co do szczegółów wszelkich naszych przedsięwzięć obecnych i przyszłych:)
Oczywiście! Wszystkie informacje w tym wątku najszybciej jak to możliwe :-)

Ps Właśnie dostałam bardzo dobre informację od Kamy także szykujcie się... Dużo pracy przed Nami ale kto jak nie My i MJ :-)
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

o matko :dance: :dance: :dance: :dance:
:mj: :mj: :mj: MJ daje daje siłę do działania
Michael dziękuje Ci
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

poisonivy pisze:Proszę napiszcie jak pasuje Wam ten termin
Mi akurat w połowie listopada zaczynają się kolokwia na uczelni, :surrender: więc pewnie weekend 14-15.11 i następny będę miała niezbyt luźny...dlatego nie obraziłabym się, gdyby ta "powtórka z rozrywki" odbyła się jednak pod koniec listopada (28?). Ale oczywiście jeśli Wam to nie będzie pasowało, to postaram się dostosować do wcześniejszego terminu :)
A kiedy poznamy jakieś szczegóły szykującej się akcji? :knuje:
Obrazek
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

OJ KOCHANI BEDZIE SIE DZIAŁO :happy: WSZYSTKO NAPISZE WAM EWELINA!!!!!!! :mj: PAMIETAJCIE ZE JESTESMY NAJLEPSI I WIELCY!!!!!!!ZROBILISMY COS NAJLEPSZEGO A RESZTA TO JUZ PREZEN DLA WAS I DLA NAS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

Edyta nie podpuszczaj :happy: :happy: :happy:
MJówki bądźcie gotowe :dance: :dance: :dance:
będzie się działo
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

UWAGA!!! ZMIANY!!!
Takie są właśnie minusy organizacji, że trzeba się... organizować ;-) ! I czasami zmieniać terminy a że czas Nas goni to...

SPOTKANIE WE WTOREK / 13.10.2009 / GODZINA 16:00 POD DRZEWEM!
Kochani to bardzo ważne spotkanie, dużo od niego zależy a już na pewno nasza IMPREZA, więc trzeba się spiąć i we wtorek listę pod drzewem podpisać.
Znamy już wstępne szczegóły ale o tym na miejscu. :knuje:

Proszę o potwierdzenie na forum albo na PW.
Chcemy pokazać światu, że MJ żyje...? To do dzieła! :dance:
Mam nadzieję, ze jesteśmy pasjonatami, łączy Nas ktoś wyjątkowy a My już prawie jak rodzina :) Dajmy czadu!!! :-) a tylko razem Nam się to uda...

Powiem tylko tyle, że czeka Nas sporo pracy i wkładu energii oraz chęci ale tego Nam chyba nie brakuje...

Pozdrawiam Michaelowo!
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
wojowniczka_światła

Post autor: wojowniczka_światła »

Będę pod drzewem we wtorek nenene
Oj umieram z ciekawości co tam dziewczynki knujecie :knuje:
Obrazek
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Jestem chora, ale kuruję się, kuruję i wstępnie potwierdzam swoją obecność we wtorek (chyba, że mnie całkowicie choróbsko paskudne na łopatki rozłoży). Ciekawość mnie zżera, co jest grane, a tu jeszcze dziewczynki celowo atmosferę podgrzewają.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Jezuuuuuuu, proszę powiedzcie o co come on bo chyba umrę :happy: Please, please :happy: Oczywiście będę w sobotę choć nie wiem czy dożyję z tej niepewności i ciekawości :happy: Może choć cząstkę planu zdradzcie ;-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Gambara

Post autor: Gambara »

Ja też będę we wtorek, termin zdecydowanie lepiej mi pasuje:). Ciekawy jestem co tam wymyśliłyście ;-)
Awatar użytkownika
Kama

spokojnie spokojnie we wtorek się dowiecie. Gwarantuje Wam, że będziecie zadowoleni szczęśliwi i pełni energi. Damy czadu i musimy się postarać. Czeka Nas dużo pracy ale nagroda będzie wspaniała.
Obrazek
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

Tak jak Kama napisała bedziecie zaskoczeni i szczesliwi :happy: Roksana!!!we wtorek nie w sobote ,Eta kuruj sie jak najszybciej Ewelinko ty tez!!!!Bo my z Kama to juz padamy na pysk mysle ze znajdziemy troszke siły zeby wam wszystko przekazac nenene a jak nie to jak zawsze pieknie pisze i mowi Ewelina.szczegoły jeszcze czekaja nas w sobote wiec trzymajcie wszyscy kciuki!!!!! :nerwy: chociaz juz wiemy ze sie uda bo czuwa nad nami MJ*no i my Wszyscy jestesmy cudowni i nie ma dla Nas rzeczy niemozliwych!!!!Kamila dajesz jeszcze rade bo ja nie wiem jak wczoraj usnełam glupija ?
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Jesteście okropne nenene
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

ja nie śpię po nocach :nerwy:
albo śpię 4 godziny i mi się śni ..........

ale wiem jedno jesteśmy cudowni i nie ma dla nas rzeczy niemożliwych
ze wszystkim sobie poradzimy bo czuwa nad nami Mike a poza tym jesteśmy rodziną :dance: :dance: :dance:
razem damy radę
Man In The Mirror and You Are Not Alone :mj: :mj: :mj: :dance: :dance: :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
Morfi00

Post autor: Morfi00 »

:P poinformujcie biedna asie:P ktore nie moze byc pod drzewem bo mam troche zadaleko:P co tam knujecie:P
Obrazek
ODPOWIEDZ