bettima pisze:PS. Jest to spotkanie dziś o 17.00 czy przelewamy pieniążki Kindze ?
ja to widzę tak : kto nie może przyjść to niech wpłacą Kindze, a kto chce niech przyjdzie (ja z Basią będziemy na pewno!) Zawsze jakiś pretekst do spotkania.
Kilka postów wyżej próbowałam lekko zasugerować osobom, które nie mogą być kupno u Kingi, ale jakoś chyba nie mam siły przebicia
wpadłam na angielski jak smok jak to inni okreslili
i ciagle bylo od towarzyszki w ławki..ja czuje piwo!
a ja ; nie!
pani mnie nie meczyła a ja wszytko wiedziałam, bo wiadomo MJówki musza byc madre..
jak wracałam towarzyszło mi You Rock My World! (bez słuchawe, ludu słuchaj MJ) i nawet woz policyjny na skrzyzowaniu (Piotrkowska-Zamenhofa) przy mnie zwolnil i panowie policjanci sie na mnie dziwnie patrzymi i podrygiwali..
potem z utworem Cheater weszła w tłum ludzi i jakis pan zaczal podrygiwac i pstrykac palcami...
27/28.10 - This Is It!!
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Dangerous_Dominika pisze:no na poczatku podczas dyskusji dla kogo bilet.. jacys panowie w młodym wieku wyszli podziwiac nasz zmagania.. nie ma co mieli mały ubaw
No i jeszcze jak rzuciłyśmy się z piskiem na te gazetki z TII - to dopiero musiło wyglądać...
Dangerous_Dominika pisze:no na poczatku podczas dyskusji dla kogo bilet.. jacys panowie w młodym wieku wyszli podziwiac nasz zmagania.. nie ma co mieli mały ubaw
No i jeszcze jak rzuciłyśmy się z piskiem na te gazetki z TII - to dopiero musiło wyglądać...
Ach...
A jakie, jakie gazetki?
Nieśmiało zapytam, Basieńko, kupiłaś mi może bilet? I w ogóle, ile Was dzisiaj było, a ile kupiłyście biletów? Było już coś zarezerwowane?
A ja tak nieśmiało zapytam jakie macie miejsca bo może jutro uda mi sie do bałtyku wpaść i kupić bilet a chciałabym gdzieś blisko was siedzieć a jak mi sie nie uda to przez Kingę kupie.
Madziula9 pisze:A ja tak nieśmiało zapytam jakie macie miejsca bo może jutro uda mi sie do bałtyku wpaść i kupić bilet a chciałabym gdzieś blisko was siedzieć a jak mi sie nie uda to przez Kingę kupie.
Środkowe partie 9 i 10 rzędu:)
Maharet pisze:hem hem "Tęsknimy jak cholera, idziemy na Twistera"
Ma się tego ryma, nie?:D
No to dziewczynki, jak z sobotą?;> Ja jestem zajęta od 13:30 do 15, potem hulaj dusza, piekła nie ma:)
Dzisiaj już tylu ludzi się na nas patrzyło, że pomyślałam sobie...mój Michaelu, jakie moje życie było bez Was NUDNE !!!
Jesteście cudowne, uzależniłam się od tych naszych spotkań
I jeszcze razem przeżyjemy noc z This is it, nie wierzę po prostu... jeśli to jest jakis sen to mnie do kurzej nędzy nie budźcie !!!!!!!!!!!!!!!!