Ok, to ja już odtańczyłam taniec radości, napełniła mnie niezwykła energia i szczęście!! Jeju jak się ciesze!! O mój Michaelu!!!
a może w piątek, hmm????? No ale skoro już nie wytrzymacie, to spróbuję dojechać nawet jutro
Mi jest obojętnie jutro czy w piątek :) Byleby po 17, bo wcześniej nie dam rady wyjść z pracy.
Nie wiem tylko czy będą jeszcze bilety jak pójdziemy w piątek....
więc proponuje spotkac sie jutro o 17,05 ( czy wszystkim odpowiada ta pora?) na Pasażu Schillera (bo Galeria troszke za daleko a ja jutro bede na tempie ekspresowym)..
czy wszystkim pasuje???
uwazam ze lepiej kupic jutro bo chetnych moze byc sporo i im szybciej tym lepiej.. stres, spowodowany zastanawianiem sie czy są bilety.. jest bardzo niekorzystny !
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
ghost_ola pisze:iihaa!!! No to dziewczyny kochane, macie mnie znów w łodzi niedługo ;) kto mi kupi bilet? bo ja bym chciala gdzies z wami siedziec :)
to raczej będzie zrzutka special for Ola
O bilet bądź spokoooojna
PS. Dzięki dzięki, bo wcześniej zapomniałam, za pokazanie mi techniki moonwalka i tego drugiego kroku, którego nie jestem w stanie opanować
EDIT - mnie pasuje 17.00 na Pasażu, który nie wiem gdzie jest, ale jak pójdę od strony Galerii prosto piotrkowską, to poznam kamienice Dominiki tylko, czyli znaczyć będzie, że to blisko???
Och! Jestem bardzo, bardzo szczęśliwa. Jest mi to ciężko wyrazić słowami. Kiedy usłyszałam tę informację od Elen (notabene dopiero teraz wróciłam do domu) chciało mi się krzyczeć z radości.
You Rock My World!!!
Maharet pisze:EDIT - mnie pasuje 17.00 na Pasażu, który nie wiem gdzie jest, ale jak pójdę od strony Galerii prosto piotrkowską, to poznam kamienice Dominiki tylko, czyli znaczyć będzie, że to blisko???
no ode mnie jakies 20m w strone Bałtyku ;D
obok hortexu
jak razie zadnego sprzeciwu co do czasu i miejsca nie widze ;]
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Jutro nie dam rady i w piątek też nie bo kończe dopiero o 19.00 i 18.00 ( zajęcia dodatkowe i szkoła )
Chyba nie jest mi pisane się z wami spotkać
Mogłybyście kupić mi bilet ?
Jak najbardziej pasuje mi godzina i miejsce
Madziu jest mi przykro, że nie będzie Cie na "TII", ale może jeszcze uda się przekonać rodziców.
Dunk oczywiście, że kupimy dla Ciebie bilet, nie ma o czym mówić
Słuchajcie, teraz tak sobie pomyślałam, że skoro są osoby, które z różnych powodów nie będą mogły iść z nami na prapremierę 27-go, to nie będę odwoływała rezerwacji, którą zrobiłam na 28-go, żebyście nie zostali bez niczego. Przekażę numer rezerwacji komuś, kto się zgłosi i wtedy odbierzecie sobie tyle biletów, ile będziecie chcieli, a z reszty zrezygnujecie.
Chociaż najfajniej by było, gdyby wszystkim udało się przyjść 27-go i ciągle mam nadzieję, że tak będzie ;P