Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Wow :mj: :mj: :mj: !!!!!!

Ok, to ja już odtańczyłam taniec radości, napełniła mnie niezwykła energia i szczęście!! Jeju jak się ciesze!! O mój Michaelu!!!
a może w piątek, hmm????? No ale skoro już nie wytrzymacie, to spróbuję dojechać nawet jutro :smiech: :smiech:
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Mi jest obojętnie jutro czy w piątek :) Byleby po 17, bo wcześniej nie dam rady wyjść z pracy.
Nie wiem tylko czy będą jeszcze bilety jak pójdziemy w piątek....
Obrazek
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

ioreta pisze:A propos, niespodzianka, czy można dopisać jeszcze jedną koleżankę do listy (po prostu dla mnie 2 bilety)? Czy już za późno?
A właśnie... W takim wypadku, to już chyba nieaktualne te wszystkie rezerwacje ;) Jak pójdziemy do Bałtyku, to przy okazji je odwołam.
Obrazek
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

iihaa!!! No to dziewczyny kochane, macie mnie znów w łodzi niedługo ;) kto mi kupi bilet? bo ja bym chciala gdzies z wami siedziec :)
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

więc proponuje spotkac sie jutro o 17,05 ( czy wszystkim odpowiada ta pora?) na Pasażu Schillera (bo Galeria troszke za daleko a ja jutro bede na tempie ekspresowym)..

czy wszystkim pasuje???

uwazam ze lepiej kupic jutro bo chetnych moze byc sporo i im szybciej tym lepiej.. stres, spowodowany zastanawianiem sie czy są bilety.. jest bardzo niekorzystny !
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Maharet

ghost_ola pisze:iihaa!!! No to dziewczyny kochane, macie mnie znów w łodzi niedługo ;) kto mi kupi bilet? bo ja bym chciala gdzies z wami siedziec :)
to raczej będzie zrzutka special for Ola :smiech:
O bilet bądź spokoooojna ;-)
:mj:

PS. Dzięki dzięki, bo wcześniej zapomniałam, za pokazanie mi techniki moonwalka i tego drugiego kroku, którego nie jestem w stanie opanować :smiech:

EDIT - mnie pasuje 17.00 na Pasażu, który nie wiem gdzie jest, ale jak pójdę od strony Galerii prosto piotrkowską, to poznam kamienice Dominiki tylko, czyli znaczyć będzie, że to blisko???
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

Och! Jestem bardzo, bardzo szczęśliwa. Jest mi to ciężko wyrazić słowami. Kiedy usłyszałam tę informację od Elen (notabene dopiero teraz wróciłam do domu) chciało mi się krzyczeć z radości.
You Rock My World!!! :mj:
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

Maharet pisze:EDIT - mnie pasuje 17.00 na Pasażu, który nie wiem gdzie jest, ale jak pójdę od strony Galerii prosto piotrkowską, to poznam kamienice Dominiki tylko, czyli znaczyć będzie, że to blisko???

no ode mnie jakies 20m w strone Bałtyku ;D
obok hortexu

jak razie zadnego sprzeciwu co do czasu i miejsca nie widze ;]
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Maharet

Basi też pasuje na jutro :happy:
więc, co? Jutro? 17.00 ;-)

Dzięki Dominika jakoś Was znajdę, tylko załóż kapelusz, albo machaj rekami :smiech:
Madziula9

Post autor: Madziula9 »

Radość :happy:

Mam nadzieje że jakoś się wyrobie na 17.00 bo musze zrobic jeszcze model DNA na piątek.

EDIT:

Za szybko zaczęłam się cieszyć właśnie dowiedziałam się że nie moge iść na TII :surrender: :smutek:
Ostatnio zmieniony śr, 07 paź 2009, 19:49 przez Madziula9, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dunk

Post autor: Dunk »

Jutro nie dam rady i w piątek też nie bo kończe dopiero o 19.00 i 18.00 ( zajęcia dodatkowe i szkoła ) :surrender: :surrender:
Chyba nie jest mi pisane się z wami spotkać :surrender:
Mogłybyście kupić mi bilet ? glupija
Obrazek
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

Jak najbardziej pasuje mi godzina i miejsce ;-)
Madziu jest mi przykro, że nie będzie Cie na "TII", ale może jeszcze uda się przekonać rodziców.
Dunk oczywiście, że kupimy dla Ciebie bilet, nie ma o czym mówić ;-)
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Ja spotkam się z Wami dopiero w Bałtyku, bo pracuję do 17 :( Będę pod Bałtykiem ok. 17.20, poczekacie na mnie jakbym nie zdążyła?? proszę :)
Obrazek
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Pewnie, że poczekamy.

Słuchajcie, teraz tak sobie pomyślałam, że skoro są osoby, które z różnych powodów nie będą mogły iść z nami na prapremierę 27-go, to nie będę odwoływała rezerwacji, którą zrobiłam na 28-go, żebyście nie zostali bez niczego. Przekażę numer rezerwacji komuś, kto się zgłosi i wtedy odbierzecie sobie tyle biletów, ile będziecie chcieli, a z reszty zrezygnujecie.
Chociaż najfajniej by było, gdyby wszystkim udało się przyjść 27-go i ciągle mam nadzieję, że tak będzie ;P
Obrazek
Awatar użytkownika
Moonwalker24

Post autor: Moonwalker24 »

O mój acha Michaelu!! Wow bosko :D
Jutro? to ja też będe pod Bałtykiem dopiero ok zaczekacie na mnie??? prosię...
Obrazek
ODPOWIEDZ