oj ludzie ludziska było cudnie:):) po raz kolejny DZIĘKUJĘ wszystkim za zaangżowanie i taniecc:)
przyznam sie szczerze,ze jak dzis jadac autobusem usłyszałam w słuchawkach pierwsze takty "beat it" to mnie dreszcze obleciały i aż mi sie płakać ze szczęscia chciało- nie wierzyłam,ze przyjdzie AŻ tyle osob i zatanczy tak świetnie:) jakaż to dla nas satysfakcja-> udupiliśmy Warszawke

jak patrze na filmiki na YT to mnie ciary oblatują-serio
Moni- świetne sa te materiały z radia:D fakt-któras dziewczynka powiedziala,ze na grodzka

jeju a ja tak darłam gardło i 100 razy mowilam gdzie idziemy po kolei-mam nadzieje,ze mimo wszystko tanczyli wszyscy tam gdzie trzeba było:):p
aha -po ptokach rozkminilam,że chyba lepiej by nam wyszło śpiewanie "heal the world" niz "you're not.." :p (->Twoje '"ulubione" heal:D - mniej sie fałszuje i krótszy refren:p
a ja mam teraz stale sciaganie na dysk wszystkich zdjec i filmików- bo chce potem to sobie nagrac wszystko na 1 płytke dvd:D
Ulaleska- - tak,to ja jestem tą,której plecakiem sie opiekowałaś,jedna z organizatorek akcji:) dzieki za obecnosc (PEŁEN SZACUN,ŻE CHCIAŁYŚCIE AŻ Z WROCKA TU PRZYJECHAĆ) no i dzieki za opieke nad moim dobytkiem:)