Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

Ewelina pięknie napisałaś to było coś niesamowitego
po prostu MJ nas motywuje daje nam siłę i wiarę jego magia działa i jest z nami i w nas

a ze swoje strony chciałam Was przeprosić po obejrzeniu filmu dochodzę do wniosku, że się nie nadaję do tańczenia i następnym razem będę robić zdjęcia może wtedy nie zawalę
Przepraszam wstyd mi za mój pokraczny taniec i zawalony układ
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Kama, przestań, proszę Cię- było świetnie i tyle na ten temat.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
Kama

słuchajcie musimy się spotkać
bo ta niedziela po imprezie był straszna/przygnębiająca, że to już po wszystkim
ja chce więcej takich magicznych imprez MJ*
musimy z resztą coś wymyślić na This Is It
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

heheh Wojtus i Roksana jak sobie cukruja!!!!! nenene Kamila a ty prosze nie przesadzaj, widziałas zdjecia no i wygladam na 1 jak bym szła na uboj nenene .filmiku jeszcze nie widziałam!!! :surrender: Wszyscy jestesmy cudowni pamietajmy o tym!!!!
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

Właśnie się zabieram za odpalanie filmu i zdjęć... :knuje:

Kochani jesteśmy najlepsi dlatego, że jesteśmy razem ;-)

Kama Ty chyba chcesz żebym zgłosiła Twój post do moderatora ;-) jeszcze raz takie głupoty a zobaczysz....

Wojtek a może raczej MJWojtek powinnam już mówić :dance: . Tańcz chłopaku tańcz...! kurczę świetnie Ci to wychodzi!

Roksi zaraz zobaczę stronki, no może coś się uda wybrać przecież dopiero zaczynamy się rozkręcać ;-)

Edytka zbierz jakieś szczegóły na następne spotkanie o tych lokalach... hmmm może być ciekawie! Nie możemy przecież osiąść na laurach po pierwszych "sukcesach"...

No właśnie spotkanie... To jakie propozycje? Ja mogę dopiero od przyszłego tygodnia ale proszę o Wasze sugestie :-)

A THIS IS IT... nie mam wątpliwości, damy ognia!
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Edytka jesteś niesamowita ;-) Właśnie czytałam Twój komentarz tacie i zaśmialiśmy się do łez :smiech: " Jak bym szła na ubój" Buhahahah :smiech: Padam :smiech:
A co do cukrowania to czasem trzeba ;-) Wszyscy jesteśmy boscy, wspaniali, cudowni, fantastyczni, zdolni, rewelacyjni........... i mogłabym tak do jutra ;-) Buziaki kochani. Co do spotkania to ja od soboty do wtorku będę po za Szczecinem :-( No a w czwartek mam pierwszy trening, więc zapytam, czy będę mogła Was czasami zabrać ;-) A treningi są w poniedziałki i czwartki o 19. :dance:
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

stoicie to usiadzcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no to mamy reedycje!!!!!!!!!!!!!pisałam pol godz.z Wojtkiem organizatorem imprezy no i razem doszlismy do wniosku ze było cudownie pełen szacunek dla nas!!!! japrosic no i bedziemy krecic cos dalej okazało sie ze mamy wspolnego znajomego tego z Lokomotywy a on tez jest fanem MJ.ja mam 2znajomych wspolwłascicieli dyskotek wiec CO?????DAMY RADE I CZY CHCEMY???ja MJ jest wielki!!!!tylko musimy rozłozyc to w czasie zeby ten temat sie nie znudził
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

wow chcemy chcemy do roboty trzeba obmyśleć plan :) Edyta jesteś wspaniała :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

Jak już pisałam wcześniej nie możemy ‘osiąść na laurach” a że się lubimy to tym bardziej będziemy czerpać przyjemność…
Pojawił się plan /MJówki nie śpią/ ale oczywiście ważne jest zdanie Nas wszystkich dlatego propozycja jest następująca…

PIĄTEK 16.10.2009
Spotkanie pod Naszym drzewem o godzinie 16:00! mamy do omówienia kilka spraw i musimy podjąć kilka decyzji a na zachętę powiem tylko tyle, że w Halloween Thriller brzmi jeszcze straszniej mrrrr:diabel:

Proszę o info w tym wątku jak Wam pasuje piątkowe spotkanie.
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH oraz gapiów ;-) , którzy chcą zobaczyć, że niemożliwe jest możliwe !!!

PS. Edytko jesteś Wielka… ale szczegóły pod drzewem
:knuje:
Awatar użytkownika
Kama

:knuje: mamy szczwany plan :dance:
ja jestem na miejscu i obecnie mam popołudnia wolne więc z całych sił postaram się wesprzeć Edytę :knuje:

czas zacząć uczyć się całego Thrillera :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Widzę, że się dopiero rozkręcamy, tak? To już zaczynam ćwiczyć Thrillera i oczywiście stawiam się pod drzewem .
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

Ja też postaram się być ;-) Ale czadzik :happy:
Podrzućcie mi na pw swoje maile to jak będę miała chwilkę to wyśle Wam fotki z imprezy, jakie dostałam od organizatora- Wojtka.
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Dopiero dzisiaj podłączyli mi internet więc jeszcze wtrące swoje 3 "Majkele" co do sobotniej imprezki w Free Bluesie :) Oczywiście było cudownie i niesamowicie! :mj: I za to Wam wszystkim bardzo dziękuję, bo to głównie dzięki Wam było możliwe i oczywiście dzięki Michaelowi, bo to on nas do tego natchnął :-) I po prostu... chcę więcej! Także jestem jak najbardziej za pomysłami kolejnych Michaelowych imprez i naszych występów :dance: A co do Halloween, to właśnie też wpadłam na taki pomysł, że moglibyśmy zrobić całkiem fajną akcję i np. 'pozombiować' gdzieś na mieście w Halloween ;D
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

Moi Kochani,

Idąc za myślą „chcemy jeszcze” mam dla Was nowe informacje i potrzebuje Waszych głosów ;-)

Propozycja jest następująca :party: :

SOBOTA 14.11.2009
POWTÓRKA Z ROZRYWKI!!!
Negocjacje i organizacja w toku ale teraz głos należy DO WAS! Proszę napiszcie jak pasuje Wam ten termin i czy chcecie jeszcze.... (choć do ostatniego zdania nie mam wątpliwości ;-) ).

Pozdrawiam Mróweczki.
Gambara

Post autor: Gambara »

Ja jestem wstępnie oczywiście za 14.11.2009, muszę tylko poznać szczegóły ewentualnej imprezy:). Chciałem powiedzieć, że niestety nie będę mógł przyjść w piątek na spotkanie, jako, że o 16 mam akurat zajęcia na uczelni, które przeciągną się do 19 myślę.Liczę jednak, że zostanę poinformowany co do szczegółów wszelkich naszych przedsięwzięć obecnych i przyszłych:)
ODPOWIEDZ