Spotkania fanów w Szczecinie
Ewelina pięknie napisałaś to było coś niesamowitego
po prostu MJ nas motywuje daje nam siłę i wiarę jego magia działa i jest z nami i w nas
a ze swoje strony chciałam Was przeprosić po obejrzeniu filmu dochodzę do wniosku, że się nie nadaję do tańczenia i następnym razem będę robić zdjęcia może wtedy nie zawalę
Przepraszam wstyd mi za mój pokraczny taniec i zawalony układ
po prostu MJ nas motywuje daje nam siłę i wiarę jego magia działa i jest z nami i w nas
a ze swoje strony chciałam Was przeprosić po obejrzeniu filmu dochodzę do wniosku, że się nie nadaję do tańczenia i następnym razem będę robić zdjęcia może wtedy nie zawalę
Przepraszam wstyd mi za mój pokraczny taniec i zawalony układ

"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
słuchajcie musimy się spotkać
bo ta niedziela po imprezie był straszna/przygnębiająca, że to już po wszystkim
ja chce więcej takich magicznych imprez MJ*
musimy z resztą coś wymyślić na This Is It
bo ta niedziela po imprezie był straszna/przygnębiająca, że to już po wszystkim
ja chce więcej takich magicznych imprez MJ*
musimy z resztą coś wymyślić na This Is It

"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Właśnie się zabieram za odpalanie filmu i zdjęć...
Kochani jesteśmy najlepsi dlatego, że jesteśmy razem
Kama Ty chyba chcesz żebym zgłosiła Twój post do moderatora
jeszcze raz takie głupoty a zobaczysz....
Wojtek a może raczej MJWojtek powinnam już mówić
. Tańcz chłopaku tańcz...! kurczę świetnie Ci to wychodzi!
Roksi zaraz zobaczę stronki, no może coś się uda wybrać przecież dopiero zaczynamy się rozkręcać
Edytka zbierz jakieś szczegóły na następne spotkanie o tych lokalach... hmmm może być ciekawie! Nie możemy przecież osiąść na laurach po pierwszych "sukcesach"...
No właśnie spotkanie... To jakie propozycje? Ja mogę dopiero od przyszłego tygodnia ale proszę o Wasze sugestie
A THIS IS IT... nie mam wątpliwości, damy ognia!

Kochani jesteśmy najlepsi dlatego, że jesteśmy razem

Kama Ty chyba chcesz żebym zgłosiła Twój post do moderatora

Wojtek a może raczej MJWojtek powinnam już mówić

Roksi zaraz zobaczę stronki, no może coś się uda wybrać przecież dopiero zaczynamy się rozkręcać

Edytka zbierz jakieś szczegóły na następne spotkanie o tych lokalach... hmmm może być ciekawie! Nie możemy przecież osiąść na laurach po pierwszych "sukcesach"...
No właśnie spotkanie... To jakie propozycje? Ja mogę dopiero od przyszłego tygodnia ale proszę o Wasze sugestie

A THIS IS IT... nie mam wątpliwości, damy ognia!
The world got even darker it was possible [*]
Edytka jesteś niesamowita
Właśnie czytałam Twój komentarz tacie i zaśmialiśmy się do łez
" Jak bym szła na ubój" Buhahahah
Padam
A co do cukrowania to czasem trzeba
Wszyscy jesteśmy boscy, wspaniali, cudowni, fantastyczni, zdolni, rewelacyjni........... i mogłabym tak do jutra
Buziaki kochani. Co do spotkania to ja od soboty do wtorku będę po za Szczecinem :-( No a w czwartek mam pierwszy trening, więc zapytam, czy będę mogła Was czasami zabrać
A treningi są w poniedziałki i czwartki o 19. 

A co do cukrowania to czasem trzeba

stoicie to usiadzcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no to mamy reedycje!!!!!!!!!!!!!pisałam pol godz.z Wojtkiem organizatorem imprezy no i razem doszlismy do wniosku ze było cudownie pełen szacunek dla nas!!!!
no i bedziemy krecic cos dalej okazało sie ze mamy wspolnego znajomego tego z Lokomotywy a on tez jest fanem MJ.ja mam 2znajomych wspolwłascicieli dyskotek wiec CO?????DAMY RADE I CZY CHCEMY???ja MJ jest wielki!!!!tylko musimy rozłozyc to w czasie zeby ten temat sie nie znudził

Jak już pisałam wcześniej nie możemy ‘osiąść na laurach” a że się lubimy to tym bardziej będziemy czerpać przyjemność…
Pojawił się plan /MJówki nie śpią/ ale oczywiście ważne jest zdanie Nas wszystkich dlatego propozycja jest następująca…
PIĄTEK 16.10.2009
Spotkanie pod Naszym drzewem o godzinie 16:00! mamy do omówienia kilka spraw i musimy podjąć kilka decyzji a na zachętę powiem tylko tyle, że w Halloween Thriller brzmi jeszcze straszniej mrrrr…
Proszę o info w tym wątku jak Wam pasuje piątkowe spotkanie.
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH oraz gapiów
, którzy chcą zobaczyć, że niemożliwe jest możliwe !!!
PS. Edytko jesteś Wielka… ale szczegóły pod drzewem

Pojawił się plan /MJówki nie śpią/ ale oczywiście ważne jest zdanie Nas wszystkich dlatego propozycja jest następująca…
PIĄTEK 16.10.2009
Spotkanie pod Naszym drzewem o godzinie 16:00! mamy do omówienia kilka spraw i musimy podjąć kilka decyzji a na zachętę powiem tylko tyle, że w Halloween Thriller brzmi jeszcze straszniej mrrrr…

Proszę o info w tym wątku jak Wam pasuje piątkowe spotkanie.
ZAPRASZAMY WSZYSTKICH ZAINTERESOWANYCH oraz gapiów

PS. Edytko jesteś Wielka… ale szczegóły pod drzewem

- _*Aga*_222
Dopiero dzisiaj podłączyli mi internet więc jeszcze wtrące swoje 3 "Majkele" co do sobotniej imprezki w Free Bluesie :) Oczywiście było cudownie i niesamowicie!
I za to Wam wszystkim bardzo dziękuję, bo to głównie dzięki Wam było możliwe i oczywiście dzięki Michaelowi, bo to on nas do tego natchnął
I po prostu... chcę więcej! Także jestem jak najbardziej za pomysłami kolejnych Michaelowych imprez i naszych występów
A co do Halloween, to właśnie też wpadłam na taki pomysł, że moglibyśmy zrobić całkiem fajną akcję i np. 'pozombiować' gdzieś na mieście w Halloween ;D

Moi Kochani,
Idąc za myślą „chcemy jeszcze” mam dla Was nowe informacje i potrzebuje Waszych głosów
Propozycja jest następująca
:
SOBOTA 14.11.2009
POWTÓRKA Z ROZRYWKI!!! Negocjacje i organizacja w toku ale teraz głos należy DO WAS! Proszę napiszcie jak pasuje Wam ten termin i czy chcecie jeszcze.... (choć do ostatniego zdania nie mam wątpliwości
).
Pozdrawiam Mróweczki.
Idąc za myślą „chcemy jeszcze” mam dla Was nowe informacje i potrzebuje Waszych głosów

Propozycja jest następująca

SOBOTA 14.11.2009
POWTÓRKA Z ROZRYWKI!!! Negocjacje i organizacja w toku ale teraz głos należy DO WAS! Proszę napiszcie jak pasuje Wam ten termin i czy chcecie jeszcze.... (choć do ostatniego zdania nie mam wątpliwości

Pozdrawiam Mróweczki.
Ja jestem wstępnie oczywiście za 14.11.2009, muszę tylko poznać szczegóły ewentualnej imprezy:). Chciałem powiedzieć, że niestety nie będę mógł przyjść w piątek na spotkanie, jako, że o 16 mam akurat zajęcia na uczelni, które przeciągną się do 19 myślę.Liczę jednak, że zostanę poinformowany co do szczegółów wszelkich naszych przedsięwzięć obecnych i przyszłych:)