Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Wyplosz

Post autor: Wyplosz »

Zwariowalem... w momencie jak tanczyliscie sobie do Misjonarskiej muzyki jakas baba podeszla i dala jednemu 5 dych... nie ma to jak zarabiac siedzac na pomniku... :P

100 osob no calkiem niezle.. Aczkolwiek... no bo zawsze jest jakies ALE... dziewczyny ja wiem ze wy sie cieszycie... ale to mialo byc NAGLE SPONTANICZNE I TAJEMNICZO UKARTOWANE... a wy po kazdym tancu [nie mowie ze wszystkie] klaskalyscie i darlyscie sie w nieboglosy... to mnie zabilo...

Ogolnie bylo calkiem niezle pomimo kilku "usterek" w choreografii i tego falstartu na rynku :P

Pozdrawiam :)

EDIT : NOOO III KURRR***** ten wywiad !?!? co to mialo byc ?! O_O
  ▲
▲ ▲
Triforce owns !

http://utop-sledzika.pl/wyplosz69
coccolino

Post autor: coccolino »

no właśnie.... tak to jest jak ktoś nie słucha tego co na próbach dziewczyny mówiły, albo nie czyta forum:P koszulek też miało nie być;P

no ale to teraz jet najmniej ważne, ważne jest to, że udało się nam zebrać, zrobić to co chcieliśmy, Michaelowi na pewno się podobało! ;-)

ja chcę jeszcze raaaaaaz! :mj:
memek91

Post autor: memek91 »

ja uważam że było suuuuuper;D nawet pod galerią wygrałem bidon bo zapamiętałem nr 601 100 300 (nr ratunkowy GOPR)
i w ogóle:D
a tak poza tym to nie mogę się doczekać zdjęć i filmików na youtubie:D
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

ja napisze tylko wezme przysznic !!! powiem jedno KOCHAM WAS WSZYSTKICH !!!! THIS IS IT !!! udało nam sie !!! 120 osob !!!! :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
ola1714

Post autor: ola1714 »

No właśnie ludzie byliście cudowni !
Ale muszę Wam powiedzieć, że będę tęsknić za tymi naszymi próbami. I mam nadzieję, że kiedyś jeszcze się spotkamy w tym samym albo nawet większym gronie :P

Ja też już się nie mogę doczekać zdjęć i filmików nenene
A jakby ktoś miał zdjęcia z prób albo z dzisiaj to prosiłabym o wysłanie na ola1714@interia.pl

Pozdrawiam Was i dziękuję za tego flash moba :D
Awatar użytkownika
Pattolek

Post autor: Pattolek »

Dzięki wielkie organiaztorom :) musiało to was kosztować wiele nerwów i czasu ale udało się :) piszę sie na kolejne FMy jesli tylko coś bedzie :) także dajcie znać.
Trzymajcie sie ciepło i do zobaczeni ajak najrychlej :D
(don't) Beat it :mj:
* The way You make me feel Michael *
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Wyplosz pisze:100 osob no calkiem niezle.. Aczkolwiek... no bo zawsze jest jakies ALE... dziewczyny ja wiem ze wy sie cieszycie... ale to mialo byc NAGLE SPONTANICZNE I TAJEMNICZO UKARTOWANE... a wy po kazdym tancu [nie mowie ze wszystkie] klaskalyscie i darlyscie sie w nieboglosy... to mnie zabilo...

Ogolnie bylo calkiem niezle pomimo kilku "usterek" w choreografii i tego falstartu na rynku :P

Co do darcia, nie wiem co masz przeciwko, ale jeśli chodzi o wywiady to poczułam się zarzenowana.
Ostatnio zmieniony ndz, 04 paź 2009, 20:23 przez Dzwoneczek MJJ, łącznie zmieniany 1 raz.
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Spam, Spam, Spam! ;-)

Kocham Was! Było kosmicznie! Dzięki za podpisy na koszulce! Będzie to dodatkowa relikwia do MJ-owych gadżetów. xD

Miliony buziaków dla Was :*

Wasz Dzwonek! <3
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
Wyplosz

Post autor: Wyplosz »

Dzwoneczek MJJ pisze:
Wyplosz pisze:100 osob no calkiem niezle.. Aczkolwiek... no bo zawsze jest jakies ALE... dziewczyny ja wiem ze wy sie cieszycie... ale to mialo byc NAGLE SPONTANICZNE I TAJEMNICZO UKARTOWANE... a wy po kazdym tancu [nie mowie ze wszystkie] klaskalyscie i darlyscie sie w nieboglosy... to mnie zabilo...

Co do darcia, nie wiem co masz przeciwko, ale jeśli chodzi o wywiady to poczułam się zarzenowana.
No flash mob z zasady ma byc tak jakby no.. spotkaniem sie przypadkowych osob ktore nagle robia to samo.. a nie grupa ktora cieszy sie z tego ze udalo im sie zrobic to nad czym tak ciezko pracowali... moje zdanie osobiste...

aaa Memek to ty ! xD
  ▲
▲ ▲
Triforce owns !

http://utop-sledzika.pl/wyplosz69
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

ludzie przestancie sie czepiac bo az mi sie plakac chce jak czytam wasze posty! zamiast sie cieszyc ze nam sie coś udało to jak zawsze kwasy...

tak były media, tv, radio, foto..to było nie uniknione i mnie też wkurzyła kobieta z radia Eska ktora zaczepiala moich ludzi przez tanczeniem chociaz krzyczalam na nia ze wywiady dopiero po i zeby schowala ten mikrofon. Ale...dzieki NIM miellismy przez ostatni tydzien reklame w radio Eska, RMF, Vox....i ich partonas medialny! dzieki temu udalo nam sie zebrac tyle ludzi ile było....zacznijcie sie cieszyć tym co sie stało, że udało nam sie na spontana załatwic super naglośnienie pod Galerią, że zrobilismy cos dla KRÓLA !
i nie wypominajmy co komu, kiedy i ile zapłacił - bo wtedy mam wrażenie że żalujecie że się za to zabralismy ! Szkoda że najwiecej do powiedzenia maja ci nie nie mieli pojecia ale kosztuje zoragnizowanie tego czegos, pieniedzy, czasu, itp...i wszystko to co sie działo przez ostatnie piec tygodni. Jak ktos przychodzi na gotowe tudziez tylko na proby to zawsze latwiej jest krytykować prawda ? Ja moglabym za ten czas zrobic cos innego, bo mam swoje życie osobiste, pracę i milion spraw...
coz nastepnym razem o ile bedzie nastepny raz chetnie oddam pałeczkę tym MADRZEJSZYM....
Ostatnio zmieniony ndz, 04 paź 2009, 20:41 przez moni, łącznie zmieniany 1 raz.
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
memek91

Post autor: memek91 »

ja tam niby widziałem mikrofony eski ale nie wiedziałem że ktoś udzielał wywiadu

no ja też raczej wiem który to Ty:D
RODZYN!!!:D
Awatar użytkownika
Natalia88

Post autor: Natalia88 »

czekamy na filmik :)
Baardzo chcę zobaczyć jak wam wyszło :)
Mam nadzieję, że następny raz będzie gdzieś bardziej w środku Polski :)
Obrazek
See You Michael, In Neverland...
Moje Last FM: http://www.lastfm.pl/user/natyska88
Ojka

Post autor: Ojka »

No było po prostu super!! Najlepiej wyszło nam chyba drugi raz na rynku. :mj:

A o co chodzi z tymi wywiadami?? Mógłby mi ktoś to wyjaśnić, bo ja nie wiem o co chodzi....
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

Było naprawdę super. Bardzo się cieszę że mogłam tam z wami być, bo było fantastycznie i chyba pisze się na Thrillera ;D . Energi było tyle ile trzeba, bawiłam się świetnie(niestety moje spodnie nie wytrzymały wykopu nogą ale co tam, jakoś tą tragedie przeżyję ;P, było wspaniale :D)
coccolino

Post autor: coccolino »

też uważam, że drugi raz na rynku był najlepszy :)
i fajnie, że z tymi pod galerią udało się załatwić, żeby muzykę przez swój sprzęt puścili bo dzięki temu było meeega głośno!:D

no to tak, FM odfajkowany, teraz czas na kino i "this is it" ^^
ODPOWIEDZ