właśnie wszyscy którym kupowaliśmy bilety mają obowiązek się zjawić ponieważ w razie ewentualnego zgubienia jakiegokolwiek biletu nie ponosimy odpowiedzialności materialnych xP
to do zobaczyska ludziska MJowe o 19 na ratajczaka :) wrazie gdyby ktoś miał problem z dojazdem tj. nie wiedział jak dojechać proszę pisać do mnie na PW to ja chetnie pomogę :)
ja niestety dzisiaj się z Wami nie zobaczę. Bilet odbiorę przy następnym spotkaniu ;)
bawcie się dobrze ;)
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
noom to zabawa była taka kulawa... wiecej łaziliśmy od klubu do klubu niż tańczyliśmy xP
ale ogłaszam z 2 tygodniowym wyprzedzeniem!! że w sobotę tj 17.10 idziemy PROSTO do charyzmy :) tego też dnia wszyscy którzy mają do odbioru jeszcze bilety są proszeni o przybycie :)
Pozdr
No właśnie nie ponosimy odpowiedzialności za bilety
Zabawa moim zdaniem nie była taka zła gdyby nie to że w AlMirage był chyba wieczór indyjski-pierwszy raz słyszałam tam hity z filmów bollywood-jak dla mnie nieźle.Pewnie gdyby wszyscy pojawili się punktualnie poszlibyśmy od razu do charyzmy.Wuzetka i Annie_17 mam nadzieję że za dwa tygodnie znów się zjawicie
ja też za dwa tygodnie się zjawie;D i mam nadzieję że zabawie się dłużej ;) a więc do zobaczyska
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'