witam Connors jestem

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Connors

witam Connors jestem

Post autor: Connors »

Siema jestem Connors mam 12 lat i lubię piosenki MJ. :mj: Piosenki MJ spodobały mi się po jego śmierci,a tak to narazi zajmuje się nauką.
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

szczerość jest tu najważniejsza więc masz punkty za otwartość ;-) rozgość się i czytaj uważnie regulaminy, przecież nie chcemy żebyś zarobił 'ban' ;-)
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek

Post autor: Susie. »

Cześć ; ]
Obrazek
OluŚka

Post autor: OluŚka »

witaj coonorsss !!!
miło, że sie zalogowałeś :):) szkoda, że nie znałeś Michaela wcześniej kiedy jeszcze żył !!!!! (fizycznie oczywiście) ale to cudownie że w końcu nadszedł ten czas !!! :happy: ja miałam 6 latek albo mniej kiedy to tato mnie zaraził Mikiem ;:):):) byłam zachwycona !!!!
Awatar użytkownika
Karolajn

Post autor: Karolajn »

witam na forum :-)

:mj:
Obrazek
Michael ;(;(
[*]
I love you. !!

You forever in my heart ;(

Obrazek
Connors

Post autor: Connors »

Dzienkuje jezeli chcecie wejdzcie na moje forum www.michael-jackson.ugu.pl zapraszam do rejestracji :mj:
ODPOWIEDZ