kurde znow mnie dlugo nie bylo- bo nie mialam jak byc-zajecia, 1000 innych obowiazkow:/
znow 3 strony nowych postów- nie nadążam czytac:p
jeju jeszcze raz powtarzam -
kazdego "zgarniemy do tanca" -nawet jak pojawi sie dopiero na probie generalnej:) btw. anialim- bede miec w nd Twoja "machine" :)
co do imprezy-tak jak pisala wczesniej monia- szukamy ekipy i wbijamy- jeszcze bedziemy nawoływac o tym jutro :) ale wait.. chwila moment- jak to "na chwile chociaz wpadniemy" - ja zostaje do konca,dopoki beda puszczac Mike'a:) i juz bede lezec na parkiecie:) mowie serio-jestem napalona i naspeedowana,nic mnie nie zatrzyma:) na 100dniowkach zrobilam sobie chyba tylko ze 2-3 przerwy kilkuminutowe na napicie sie czegos i przekąszenie- bo tak to caly czas do 6 rano wywijalam na parkiecie:) spytajcie sie moich znajomych,jesli chodzi o taniec ciezko mnie sciagnac z parkietu- a co dopiero jak leci MJ:] wroce jakims ostatnim tramwajkiem lub nocnym autobusem :) musze korzsytac ile wlezie bo niewiadomo za ile sie taka impreska jeszcze przytrafi:) (jedyna opcja zebym wyszla szybciej to jak puszcza kilka utworow MJ i powiedza ze to juz koniec albo bedzie do dupy naglosnienie,generlanie musialoby byc naprawde mega zle zebym wyszla przed zakonczeniem:)
plus: odczytam i oglosze/powtórze pare organizycyjnych spraw odnosnie finału (mam spisane na kartce:p)
ja w razie czego tez sluze pomoca-juz jutro bede miec kase na komorce,wiec jakby cos-prosze dzwonic,pisac (numer podam na prive jak ktos jeszcze chce:)
co do siatkarek-sama zaluje,ze jutro graja bo zawsze tego typu mecze-ogladam i wiernie kibicuje-jutro nie ogladne bo mamy probe:) faktycznie w nd gramy o zloto lub braz. tez troche martwie sie o telebim i ogolne ogromne (zrozumiale) zainteresowanie meczem. oby tylko ten mecz niedzielny byl tak jak osttanio jak gralismy z Bułgaria- okolo 19stej,a nie wczesniej:)
aha jeszcze raz powtórze- żadnych kapeluszy,rekawiczek ,thirt'ów na niedzielnym finale!:)
ZE SPRAW ORGANIZ. : tak jak tam pisalyscie- wezcie ten kto moze zgrajcie na mp3jki te skrocone wersje Beat it , ja w razie czego tak czy siak-
biore swoje radio z bateriami oraz te plytke ktora dostalam od Mary_Jane na ostatniej probie:) <- lepiej "sie zabezpieczyc" :)
ad. afterparty- hmm jesli mialoby sie odbyc to błagam,jakies mega szybkie- tzn. na pewno nie bede mogla balowac przez kilka godzin bo musze wstac o 6 na zajecia a jeszcze cos sie do nich przygotowac (bo w sobote nie zdaze...)
wiec ja jestem na tak- jakies wspolne piwko,fotki,
wymiana wrażeń:D jak najbardziej,ale nie nastawiajcie (tzn.jak ktos moze to ok)-ale ja nie moge sie nastawic na dluga balange:/ bede sie bawic dluugo dzien przed-w sobote. zreszta i tak za tydzien,dwa pewnie zbierzemy sie gdzies w sobote i sobie podtańcujemy,co nie?
i ostrzegam- na jutrzejszej próbie bede grzmiec i zwracac szczegolna uwage na
wyraz,dynamike,ekspresje itd, :)

niech power bedzie z nami !:)