W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
No raczej, bo o co byś się logowała =P
Witam serdecznie, napisz coś o sobie, bo to że kochasz MJ jest pewne ^^
Takie pytanko na luzie, idziesz na This Is It do kina?
Hej wszystkim!Dzieki za zainteresowanie moja osoba!!i przepraszam ze nie napisalam nic wiecej(chyba do konca nie wierzylam ze tak latwo mozna tutaj zawrzec znajomosci!!!:)troszke o mnie: Mam na imie Karolina mam 25 lat i pochodze z Kielc!!!hmmm moje fanowanie...to dluga historia!!!Fanka zaczelam byc ok 1990 roku:)czyli bylam jeszcze dzieckiem ale mialam fiola na punkcie Michaela:)i tak bylo ok 5lat,potem nie stety troszke mi sie zapomnialo o Misiu, co nie znaczy ze zupelnie sie od Niego odcielam!ale jak sami wiecie to taki wiek gdzie czlowiek szuka swojego Ja:)))Ale nadal muzyka i osbowosc Michaela byla mi bliska(ale nie tak jak wczesniej)no i nie stety uswiadomilam sobie sprawe z Tego jak bardzo Go kocham dopiero kiedy odszedl...:(((tacy juz jestesmy ze chyba dopiero doceniamy COS lub KOGOS kiedy "tego" zabraknie!i strasznie mi przykro ze i tak bylo w moim przypadku:(Dlatego teraz nadrabiam WSZYSTKIE zaleglosci i wierze w to gleboko ze Michael wie o kto tak na prawde szczerze GO kocha i pamieta o Nim...mimo iz troszke sie zbladzilo jak jest w moim przypadku!!!!no to na razie tyle!!!sciskam wszystkim mocno!!!Ps.kurde musze troche ogarnac to forum,bo nie zabardzo sie jeszcze w nim lapie:)))
Born To Amuse, To Inspire, To Delight
Here One Day
Gone One Night...