KŁADKA i.m MICHAELA JACKSONA - WROCŁAW!!!
To by było super!
Ale sądzę, że ten krasnal powinien stać przy Kładce im.Michaela Jacksona.
PS - Podpisy już dawno zebrane.
W środe do urzędu trafi petycja (podpis już załatwiony na 100%), więc może nawet na początku października będzie kładka. :)
Ale sądzę, że ten krasnal powinien stać przy Kładce im.Michaela Jacksona.
PS - Podpisy już dawno zebrane.
W środe do urzędu trafi petycja (podpis już załatwiony na 100%), więc może nawet na początku października będzie kładka. :)
Kochany Michael, zapewne nie dostaniesz tego listu...
Kochany Michael, pisałam do Ciebie sto razy!
Kochany Michael, zamykam oczy i śpiewam do siebie. Śniąc jak śpiewasz dla mnie...
Michael, kocham Cię.
Kochany Michael, zamykam oczy i śpiewam do siebie. Śniąc jak śpiewasz dla mnie...
Michael, kocham Cię.
Temat ładnie się rozwinął. To dobrze, bo potrzebna jest w gruncie rzeczy opinia jak największej ilości osób zainteresowanych. Ale ja już się pogubiłam w tych petycjach. Ile ich wreszcie jest? Wiem, że Julia ma petycję-list a Martyna ma jakąś inną?. Wybaczcie pojechałam na urlop i wypadłam z obiegu. Może ktoś szepnie słówko wyjaśnienia. I jeszcze jedna sprawa. Szkoda, że nie chcą sie wypowiedzieć wieloletnie fanki i członkinie MJPT. Mam na myśli MJowitke, Maverick, Zu, dzina. Nie bierzcie mi tego za złe, że Was wymieniam, ale chcielibyśmy znać o ile to możliwe również i Wasze zdanie na ten temat.
P.S.
I jeszcze jedna sprawa - krasnal. Nie chce marudzić. Pomysł owszem niczego, ale oby nie wyszło to na jakąś karykaturę. Po prostu może nie jedno przy okazji drugiego. U.
"Zabrałem Twoje serce, ale nie płacz, potrzebowałem Go tam gdzie odszedłem"
P.S.
I jeszcze jedna sprawa - krasnal. Nie chce marudzić. Pomysł owszem niczego, ale oby nie wyszło to na jakąś karykaturę. Po prostu może nie jedno przy okazji drugiego. U.
"Zabrałem Twoje serce, ale nie płacz, potrzebowałem Go tam gdzie odszedłem"
Odchodząc zabrałeś moje serce.
- Mrkariinka
:)
Bardzo ciekawy pomysł, miło byłoby gdyby takie coś zaistniało ;)
Ostatnio zmieniony pt, 14 maja 2010, 20:22 przez Mrkariinka, łącznie zmieniany 1 raz.
- anula__1994
I tu się mylisz ;)Maverick pisze:Mojej opinii raczej znać nie chcecie :]
Podejrzewam, że uważasz ten pomysł za głupi i śmieszny. Możliwe nawet, że masz rację.
Jak już ktoś mówił Wrocław nie miał zbyt wiele wspólnego z Michaelem, nie jest miastem jakoś szczególnie wyróżniającym się spośród innych. Moim zdaniem nawet Łódź byłaby bardziej zasłużonym miejscem na taką kładkę (ulicę), chociażby ze względu na fakt, że będziemy mieli gdzie paradować podczas MJowisk

Nie widzę żadnych specjalnych powodów dla których ta kładka miałaby powstać akurat tu. Jednakże nie widzę też zbytnich przeciwwskazań. Dlaczego tak wielkiemu człowiekowi jak Michael Jackson nie można poświęcić ulicy, kładki, tablicy pamiątkowej? Ano można. Przynajmniej w moim odczuciu.
Poza tym to ludzie tworzą miejsce. A michaelowych ludzi, jak widać, we Wrocławiu nie brakuje :)
'Wszyscy chcą zmieniać świat, ale nikt nie chce zmienić siebie.'
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Lew Tołstoj
I'm gonna make a change.
Oh, właśnie Twoja opinia mnie interesuje.Maverick pisze:Mojej opinii raczej znać nie chcecie :]
Ale, jak by nie było, powodzenia.
Czy jest to głupie? A jak zapytam dlaczego to czy odpowiesz "bo ja tak mówię"?
A za życzenia serdecznie dziękuję. x.X
Kochany Michael, zapewne nie dostaniesz tego listu...
Michael, kocham Cię.
Michael, kocham Cię.
- Weronika22