zrozpaczona i wsciekła ;((
- little_susie
Witam Cię (z opóźnieniem), całkowicie Ciebie rozumiem, czuję dokładnie to samo, mimo że minęło juz tyle czasu to wciąż nie mogę się z tym wszystkim pogodzić...myslałam że z biegem czasu będzie lepiej ale niestety nie jest...i pewnie jeszcze długo nie będzie 

"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
:) Kizia, fajnie, że się pojawiłaś tutaj:)
ja tez nie do końca rozumiem co się ze mną dzieje. czuję jakbym odkryła nagle coś, na co czekałam od zawsze, tracąc to jednocześnie:( a to co poczułam było jak...jak wniebowstąpienie...? totalna miłość i dobro. no... właśnie, dlatego czuję, że mnie pojebało :P
płaczemy z Tobą Kizia:*
ja tez nie do końca rozumiem co się ze mną dzieje. czuję jakbym odkryła nagle coś, na co czekałam od zawsze, tracąc to jednocześnie:( a to co poczułam było jak...jak wniebowstąpienie...? totalna miłość i dobro. no... właśnie, dlatego czuję, że mnie pojebało :P
płaczemy z Tobą Kizia:*
http://img263.imageshack.us/img263/5388/1bez200.gif
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
Nawet niewiecie jak mnie cieszy Wasze wsparcie. Niewiedziałam, że Michael miał tylu fanów w Polsce, a co dopiero na całym świecie. Przez niemal wszystkie lata mojego zauroczenia myślałam, że niewiele jest takich osób jak ja, a tu proszę niespodzianka.
Dziękuję Wam wszystkim i ściskam Was bardzo, bardzo gorąco
Dziękuję Wam wszystkim i ściskam Was bardzo, bardzo gorąco

...
Powiedział, że pewnego dnia zobaczycie
Jak zajmie swoje miejsce w historii świata
Odważy się, by zdobyć uznanie
I płomień lśnił głęboko w jego oczach
...
Powiedział, że pewnego dnia zobaczycie
Jak zajmie swoje miejsce w historii świata
Odważy się, by zdobyć uznanie
I płomień lśnił głęboko w jego oczach
...
- Izabela1995
hej kizia100!
Pozdrawiam cie serdecznie, ja tez od niedawna jestem na forum. I jakos nigdy sie do tego nie zabralam zeby sie przedstawic innym fanom, i wlasnie przed chwila przeczytalam jak ty sie przedstawiasz. Tez bylam samotna fanka.
Dzieki tobie wiem ze teraz to ja musze sie przedstawic. Dziekuje za to i za Moonwalkera
Pozdrawiam cie serdecznie, ja tez od niedawna jestem na forum. I jakos nigdy sie do tego nie zabralam zeby sie przedstawic innym fanom, i wlasnie przed chwila przeczytalam jak ty sie przedstawiasz. Tez bylam samotna fanka.
Dzieki tobie wiem ze teraz to ja musze sie przedstawic. Dziekuje za to i za Moonwalkera

If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a change
Take a look at yourself, and then make a change