zrozpaczona i wsciekła ;((

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
little_susie

Post autor: little_susie »

Witam Cię (z opóźnieniem), całkowicie Ciebie rozumiem, czuję dokładnie to samo, mimo że minęło juz tyle czasu to wciąż nie mogę się z tym wszystkim pogodzić...myslałam że z biegem czasu będzie lepiej ale niestety nie jest...i pewnie jeszcze długo nie będzie :surrender:
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
Awatar użytkownika
alouuu

Post autor: alouuu »

pozdrawiam Kiziu100, doskonale Cię rozumiem :calus: miłego postowania! MJ z Tobą!
Awatar użytkownika
MEDeah

Post autor: MEDeah »

:) Kizia, fajnie, że się pojawiłaś tutaj:)
ja tez nie do końca rozumiem co się ze mną dzieje. czuję jakbym odkryła nagle coś, na co czekałam od zawsze, tracąc to jednocześnie:( a to co poczułam było jak...jak wniebowstąpienie...? totalna miłość i dobro. no... właśnie, dlatego czuję, że mnie pojebało :P
płaczemy z Tobą Kizia:*
http://img263.imageshack.us/img263/5388/1bez200.gif
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
Awatar użytkownika
kizia100

Post autor: kizia100 »

Nawet niewiecie jak mnie cieszy Wasze wsparcie. Niewiedziałam, że Michael miał tylu fanów w Polsce, a co dopiero na całym świecie. Przez niemal wszystkie lata mojego zauroczenia myślałam, że niewiele jest takich osób jak ja, a tu proszę niespodzianka.
Dziękuję Wam wszystkim i ściskam Was bardzo, bardzo gorąco :mj:
...
Powiedział, że pewnego dnia zobaczycie
Jak zajmie swoje miejsce w historii świata
Odważy się, by zdobyć uznanie
I płomień lśnił głęboko w jego oczach
...
Awatar użytkownika
Izabela1995

Post autor: Izabela1995 »

hej kizia100!

Pozdrawiam cie serdecznie, ja tez od niedawna jestem na forum. I jakos nigdy sie do tego nie zabralam zeby sie przedstawic innym fanom, i wlasnie przed chwila przeczytalam jak ty sie przedstawiasz. Tez bylam samotna fanka.

Dzieki tobie wiem ze teraz to ja musze sie przedstawic. Dziekuje za to i za Moonwalkera ;-)
If you wanna make the world a better place
Take a look at yourself, and then make a change
Awatar użytkownika
Gala_1

Post autor: Gala_1 »

Dokładnie nie przejmuj się tabloidami .!
Czujemy to samo co ty...
MUSIMY SIĘ WSPIERAĆ WTEDY DAMY SOBIE RADĘ .! Ja też za nim strasznie tęsknie.! ;'(
'Dałeś nam najpięknejszą muzykę pop jaką mogliśmy usłyszeć. Dziękujemy ci... NA zawsze pozostaniesz w naszych sercach.!.
ODPOWIEDZ