TAAWA CLUB KRAKOW 3.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
idzik84

TAAWA CLUB KRAKOW 3.10.2009

Post autor: idzik84 »

Zapraszam wszystkich zainteresowanych na imprezę przy rytmach i muzyce Króla Popu i występ mojego serdecznego przyjaciela w roli Michael'a Jacksona :mj: Zabawa do białego rana
Let's beat it!

http://krakow.mynight.pl/wydarzenie,14821.html
KING OF POP
dawid012

Post autor: dawid012 »

21+ to 3/4 forum nie wejdzie ;)
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

ja ide :))) ekipa wpisywac sie na liste :) szkoda tylko ze to akurat Tawaa bo to starsznie drogi club jest :smutek: :smutek: :smutek:
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Jeśli jest ograniczenie wiekowe, to ja odpadam, gdyż 21 jeszcze nie mam.

Co do ogólnie pomysłu imprezy, muszę spytać domowników, czy ktoś będzie mógł Mnie później teleportować do domu, bo ostatnio dojazd mam meeega utrudniony. :-/

Że tak spytam z ciekawości... Czemu akurat ten klub? ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

widze ze czesc towarzystwa z FLASHMOBA sie wybiera wiec tez bym chetnie poszla :) ale nie mam jeszce 21 :surrender: ale moze da sie wejsc?? :wsciekly:
Awatar użytkownika
moni

ja mysle ze mozna ekipe zebrac i sie dogadac w sobote na probie co i jak - wychodze z zalozenia ze albo wejdziemy do srodka wszyscy albo NIKT :mj: Jak sie bawic to sie bawic RAZEM !
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

moni pisze:ja mysle ze mozna ekipe zebrac i sie dogadac w sobote na probie co i jak - wychodze z zalozenia ze albo wejdziemy do srodka wszyscy albo NIKT :mj: Jak sie bawic to sie bawic RAZEM !
Jaka łącząca idea. ;-) Ja już wiem, że mnie nie wpuszczą, co jak co ale 21 to ja nie mam. xD
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
moni

Dzwoneczek MJJ pisze: Ja już wiem, że mnie nie wpuszczą, co jak co ale 21 to ja nie mam. xD
a takie pierdo***nie o Szopenie a prawda jest taka że jak widzą fajną dziewczynę to nawet jak ma 18 lat to wpuszczają :mj: Chociaz fakt ta TAVAA to jakas podobno przytrzymana jest - nie slyszalam za dobrych opini o tej knajpie - przede wszystkim szalenie drogo i ludzie tam ida z nastawieniem na lans a nie na zabawę....
Mozemy tam spbowac a jak kogos nie wpuszcza to wtedy uderzymy do Carpe tam wszystkich wpuszczaja procz dresow, alkoholikow i popaprańców tudzież innego marginesu glupija Kiedyś tam bylam z kuzynem on ma 16 lat i go wpuścili a mi kazali dowód pokazac nenene
poza tym robilam tam kiedys urodziny i bardzo mile wspominam - pani barmanka nawet nie byla zla jak poszło troche szkła na ziemię :smiech: i zatroszczyla sie o moje prezenty ktorych w ferworze alkoholowym zapomnialam zabrac i musialam sie wracac z przystanku glupija W srody i soboty mają duze piwo za 3.50 hahaha a tak daje po głowie niczym spiritus ja nie wiem co oni tam dodają nenene

A Bonny M fajnie Graaaaaaaaa :) Raaaa raaaaa RASPUUUTINNNNNNNN :) hmm tylko nie wiem czy ten kawałek to ich glupija
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

moni pisze:
Dzwoneczek MJJ pisze: Ja już wiem, że mnie nie wpuszczą, co jak co ale 21 to ja nie mam. xD
a takie pierdo***nie o Szopenie a prawda jest taka że jak widzą fajną dziewczynę to nawet jak ma 18 lat to wpuszczają :mj: Chociaz fakt ta TAVAA to jakas podobno przytrzymana jest - nie slyszalam za dobrych opini o tej knajpie - przede wszystkim szalenie drogo i ludzie tam ida z nastawieniem na lans a nie na zabawę....
Mozemy tam spbowac a jak kogos nie wpuszcza to wtedy uderzymy do Carpe tam wszystkich wpuszczaja procz dresow, alkoholikow i popaprańców tudzież innego marginesu glupija Kiedyś tam bylam z kuzynem on ma 16 lat i go wpuścili a mi kazali dowód pokazac nenene
poza tym robilam tam kiedys urodziny i bardzo mile wspominam - pani barmanka nawet nie byla zla jak poszło troche szkła na ziemię :smiech: i zatroszczyla sie o moje prezenty ktorych w ferworze alkoholowym zapomnialam zabrac i musialam sie wracac z przystanku glupija W srody i soboty mają duze piwo za 3.50 hahaha a tak daje po głowie niczym spiritus ja nie wiem co oni tam dodają nenene

A Bonny M fajnie Graaaaaaaaa :) Raaaa raaaaa RASPUUUTINNNNNNNN :) hmm tylko nie wiem czy ten kawałek to ich glupija
Ja do fajnych nie należę. xD

Też nie słyszałam zbyt wiele dobrego o tym klubie. Ja osobiście z reguły nie biorę dowodu na imprezy klubowe, gdyż nie raz byłam świadkiem buchnięcia dowodu. Na swój rocznik wyglądam także, wpuścić wpuszczają. ;-)

Bonny M miażdży system, toż to hiciory Mojego dzieciństwa Man! xD
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

WOW ide na 100% nawet jakby przyszło kilka osob z "naszej ekipy" :D koniecznie musze bo dzis mialam załamke- zaczely sie studia- blee- tzn. fajnie sie zapowiada,ale uczyc mi sie nie chce nic a nic,wiec musze sie wyszaleć na zaś:p - no i jeszcze beda grac przede wszystkim Michaela - masakra juz sie podnieciłam mrrr :D ide na bank:)

prawie wroce z próby FM ,przebiórka i wyjazd na impreze:p dobrze,ze juz mam leg studencką:p ludzie ale nie spinajcie sie- mowie do DzwoneczkaMJJ- TY akurat nie wygladasz na 18stke,wiec lajt:) ja mam 20scia a jak mialam 19scie to wlazilam nawet tam gdzie bylo od 21 lat,-wystarczy tylko byc wczesniej,w sensie nie wchodzic o 24 ,tylko okolo 20stej:):) i wtedy nie bedzie problemów:)

ale ludzie nie gderajcie o klubie - czy jest taki śmiaki ,owaki- skupcie sie na tym,ze bedzie impreza z muzyką Michaela:] -mało takich... - dla mnie wystarczyłby nawet jakis barak,byleby byli fani muzyki Mike'a, głosno puszczona muzyka i ew. jakies drinki/cola/woda do picia- i w tango do rana! Dancing a to ze jakies zlamasy beda czy nie beda srednio mnie obchodzi- ja wymagam tylko parkietu,glosnych rytmow Mike'a, towarzystwa choc kilku MJówek i ew. czegos do picia:)

moni- mysle ,ze Twoja idea jest szlachetna i życzliwa, jednak nie mozesz liczyc na to,ze jak pojdziemy wszyscy razem z 10latkami, 14stolatkami ,ze one wejda i bedziemy sie swietnie bawic- 13stki nie wejda na 100%:] a ja ide na bank chocby nie wiem co sie działo bo nie bylam na imprezie od dawna i mam mega ciśnienie. mega
Ostatnio zmieniony czw, 01 paź 2009, 18:08 przez madzia06, łącznie zmieniany 2 razy.
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
moni

madzia06 pisze:moni- mysle ,ze Twoja idea jest szlachetna i życzliwa, jednak nie mozesz liczyc na to,ze jak pojdziemy wszyscy razem z 10latkami, 14stolatkami ,ze one wejda i bedziemy sie swietnie bawic- 13stki nie wejda na 100%:]
nie chodzilo mi tu o 15 latki oczywiscie nawet nie bralam pod uwagę - raczej mialam na mysli osoby pelnoletnie i sytuacje kiedy głupi bramkarz nie chce wypuścić bo np cos mu sie w danej osobie nie spodobało...a niestety takie przypadki bywały...mam nadzieje że tym razem takiego czegoś nie bedzie :)

Ale podpisuję sie po tym co napisała Madzia - jak sie idzie ok 19-20 to karki jeszcze nie stoja raczej i nie ma selekcji - dopiero potem sie czepiaja jak sie pijany marginez złazi.
A czy ja dobrze przeczytałam WSTĘP 10 złocisza ? Shit trzeba będzie wyskoczyć z kasy hahaha :) no ale jak mam sie bawić do kawałków KRÓLA to kazdą kasę za to dam ! sie napalilam jak szczerbaty na suchary to nawet nie gadajcie że nie idziecie bo ja chce TAM BYĆ Z WAMI !!!

Aokins mam nadzieje że TEZ sie meldujesz ??? jakby co to możesz potem spać u mnie bo wiem ze Ty spoza kraka wiec moge oddać Ci moje łózko nawet :)
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

prawie wroce z próby FM ,przebiórka i wyjazd na impreze:p dobrze,ze juz mam leg studencką:p ludzie ale nie spinajcie sie- mowie do DzwoneczkaMJJ- TY akurat nie wygladasz na 18stke,wiec lajt:) ja mam 20scia a jak mialam 19scie to wlazilam nawet tam gdzie bylo od 21 lat,-wystarczy tylko byc wczesniej,w sensie nie wchodzic o 24 ,tylko okolo 20stej:):) i wtedy nie bedzie problemów:)
Dzięki, że niby staro wyglądam?! xD Bezczelna, no! Jakbyś mi tak powiedziała za 20 lat to poczułabym się urażona, ale dziś Ci wybaczam. Mwahahah. ;-)
moni pisze:nie chodzilo mi tu o 15 latki oczywiscie nawet nie bralam pod uwagę - raczej mialam na mysli osoby pelnoletnie i sytuacje kiedy głupi bramkarz nie chce wypuścić bo np cos mu sie w danej osobie nie spodobało...a niestety takie przypadki bywały...mam nadzieje że tym razem takiego czegoś nie bedzie :)

Ale podpisuję sie po tym co napisała Madzia - jak sie idzie ok 19-20 to karki jeszcze nie stoja raczej i nie ma selekcji - dopiero potem sie czepiaja jak sie pijany marginez złazi.
A czy ja dobrze przeczytałam WSTĘP 10 złocisza ? Shit trzeba będzie wyskoczyć z kasy hahaha :) no ale jak mam sie bawić do kawałków KRÓLA to kazdą kasę za to dam ! sie napalilam jak szczerbaty na suchary to nawet nie gadajcie że nie idziecie bo ja chce TAM BYĆ Z WAMI !!!
Co racja to racja, ale tekst o szczerbatym Mnie rozwalił - Śmiałam się do panela jak, jak, jak... Mysz do sera! xD
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

aokins

Post autor: aokins »

[quote="moni
Aokins mam nadzieje że TEZ sie meldujesz ??? jakby co to możesz potem spać u mnie bo wiem ze Ty spoza kraka wiec moge oddać Ci moje łózko nawet :)[/quote]

Oj, oj (naprawdę jęczę) :zgon: ...Wytłumaczyłam sobie już, że nie MOGĘ(praca), a tu taka propozycja moni...Naprawdę mnie teraz zabolało...
Teoretycznie mogę, ale tyle spraw:
1.jadę jutro do domu po skuter i wracam wprost na próbę FM, niedziela zajęta ;-) , a na poniedziałek mam tyle zrobić, a nie mogę już siedzieć po nocach, bo w tym tygodniu przespałam tylko 7h(tak, tak!!!)
2.nogę mam niewyleczoną, kto był na próbie, ten wie :nerwy: , nie wiem co będzie 4.10.
3. muszę oszczędzać, bo patrz pkt1 i będę przez miesiąc chyba o chlebie i wodzie....

Sorki za offtopa, ale musiałam się własnie wam wyżalić.
No, bo jeszcze nie zrezygnowałam z imprezy...

Ps. Dobrze, że bilet na TII kupiłam wcześniej, bo było ostro :zly:
MONI DZIĘKI ZA PROPOZYCJĘ Z CAŁEGO SERCA
Smile, though your heart is beating...
Awatar użytkownika
moni

aokins pisze:Teoretycznie mogę, ale tyle spraw:
1.jadę jutro do domu po skuter i wracam wprost na próbę FM, niedziela zajęta , a na poniedziałek mam tyle zrobić, a nie mogę już siedzieć po nocach, bo w tym tygodniu przespałam tylko 7h(tak, tak!!!)
2.nogę mam niewyleczoną, kto był na próbie, ten wie , nie wiem co będzie 4.10.
3. muszę oszczędzać, bo patrz pkt1 i będę przez miesiąc chyba o chlebie i wodzie....
tfffffff no aleś żeś wymysliła :D to już nie pamietasz jak na naszych kochanych studiach człowiek sie uczył dzień PRZED i ciułał jak sie da żeby przeżyć i ZYŁ :)))
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

aokins - ja Cię rozumiem, mam podobny problem... Ech, no ciężko by było nie być na imprezie... :smutek: Swoją drogą, zawsze cisza, a jak już coś jest to wszystko w jeden weekend. Dobrze, że filmu nie grają wtedy w kinach! xD
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

ODPOWIEDZ