Let's beat it!
http://krakow.mynight.pl/wydarzenie,14821.html
Jaka łącząca idea.moni pisze:ja mysle ze mozna ekipe zebrac i sie dogadac w sobote na probie co i jak - wychodze z zalozenia ze albo wejdziemy do srodka wszyscy albo NIKTJak sie bawic to sie bawic RAZEM !
a takie pierdo***nie o Szopenie a prawda jest taka że jak widzą fajną dziewczynę to nawet jak ma 18 lat to wpuszczająDzwoneczek MJJ pisze: Ja już wiem, że mnie nie wpuszczą, co jak co ale 21 to ja nie mam. xD
Ja do fajnych nie należę. xDmoni pisze:a takie pierdo***nie o Szopenie a prawda jest taka że jak widzą fajną dziewczynę to nawet jak ma 18 lat to wpuszczająDzwoneczek MJJ pisze: Ja już wiem, że mnie nie wpuszczą, co jak co ale 21 to ja nie mam. xDChociaz fakt ta TAVAA to jakas podobno przytrzymana jest - nie slyszalam za dobrych opini o tej knajpie - przede wszystkim szalenie drogo i ludzie tam ida z nastawieniem na lans a nie na zabawę....
Mozemy tam spbowac a jak kogos nie wpuszcza to wtedy uderzymy do Carpe tam wszystkich wpuszczaja procz dresow, alkoholikow i popaprańców tudzież innego marginesuKiedyś tam bylam z kuzynem on ma 16 lat i go wpuścili a mi kazali dowód pokazac
![]()
poza tym robilam tam kiedys urodziny i bardzo mile wspominam - pani barmanka nawet nie byla zla jak poszło troche szkła na ziemięi zatroszczyla sie o moje prezenty ktorych w ferworze alkoholowym zapomnialam zabrac i musialam sie wracac z przystanku
W srody i soboty mają duze piwo za 3.50 hahaha a tak daje po głowie niczym spiritus ja nie wiem co oni tam dodają
![]()
A Bonny M fajnie Graaaaaaaaa :) Raaaa raaaaa RASPUUUTINNNNNNNN :) hmm tylko nie wiem czy ten kawałek to ich
nie chodzilo mi tu o 15 latki oczywiscie nawet nie bralam pod uwagę - raczej mialam na mysli osoby pelnoletnie i sytuacje kiedy głupi bramkarz nie chce wypuścić bo np cos mu sie w danej osobie nie spodobało...a niestety takie przypadki bywały...mam nadzieje że tym razem takiego czegoś nie bedzie :)madzia06 pisze:moni- mysle ,ze Twoja idea jest szlachetna i życzliwa, jednak nie mozesz liczyc na to,ze jak pojdziemy wszyscy razem z 10latkami, 14stolatkami ,ze one wejda i bedziemy sie swietnie bawic- 13stki nie wejda na 100%:]
Dzięki, że niby staro wyglądam?! xD Bezczelna, no! Jakbyś mi tak powiedziała za 20 lat to poczułabym się urażona, ale dziś Ci wybaczam. Mwahahah.prawie wroce z próby FM ,przebiórka i wyjazd na impreze:p dobrze,ze juz mam leg studencką:p ludzie ale nie spinajcie sie- mowie do DzwoneczkaMJJ- TY akurat nie wygladasz na 18stke,wiec lajt:) ja mam 20scia a jak mialam 19scie to wlazilam nawet tam gdzie bylo od 21 lat,-wystarczy tylko byc wczesniej,w sensie nie wchodzic o 24 ,tylko okolo 20stej:):) i wtedy nie bedzie problemów:)
Co racja to racja, ale tekst o szczerbatym Mnie rozwalił - Śmiałam się do panela jak, jak, jak... Mysz do sera! xDmoni pisze:nie chodzilo mi tu o 15 latki oczywiscie nawet nie bralam pod uwagę - raczej mialam na mysli osoby pelnoletnie i sytuacje kiedy głupi bramkarz nie chce wypuścić bo np cos mu sie w danej osobie nie spodobało...a niestety takie przypadki bywały...mam nadzieje że tym razem takiego czegoś nie bedzie :)
Ale podpisuję sie po tym co napisała Madzia - jak sie idzie ok 19-20 to karki jeszcze nie stoja raczej i nie ma selekcji - dopiero potem sie czepiaja jak sie pijany marginez złazi.
A czy ja dobrze przeczytałam WSTĘP 10 złocisza ? Shit trzeba będzie wyskoczyć z kasy hahaha :) no ale jak mam sie bawić do kawałków KRÓLA to kazdą kasę za to dam ! sie napalilam jak szczerbaty na suchary to nawet nie gadajcie że nie idziecie bo ja chce TAM BYĆ Z WAMI !!!
tfffffff no aleś żeś wymysliła :D to już nie pamietasz jak na naszych kochanych studiach człowiek sie uczył dzień PRZED i ciułał jak sie da żeby przeżyć i ZYŁ :)))aokins pisze:Teoretycznie mogę, ale tyle spraw:
1.jadę jutro do domu po skuter i wracam wprost na próbę FM, niedziela zajęta , a na poniedziałek mam tyle zrobić, a nie mogę już siedzieć po nocach, bo w tym tygodniu przespałam tylko 7h(tak, tak!!!)
2.nogę mam niewyleczoną, kto był na próbie, ten wie , nie wiem co będzie 4.10.
3. muszę oszczędzać, bo patrz pkt1 i będę przez miesiąc chyba o chlebie i wodzie....